Ευχαριστω Κωνσταντινε!Καλή αρχή Αλέξανδρε
Ευχαριστω Κωνσταντινε!Καλή αρχή Αλέξανδρε
Mια χαρα σε βρισκω φιλεΚαλησπερα παιδες!! Ξεκινησα σιγα σιγα την ιδιογομωση.....με μια ρελιαστρα του Λαναρα.... και την καθοδηγηση του ΝικουΠ....βαζω φωτο των 2 πρωτων φυσιγγιων μου και τις δοκιμες τους (σε κοντινη αποσταση μεν....απλα ηθελα να δω αν θα κανουν μπαμ)
Ευχαριστω ΤοληMια χαρα σε βρισκω φιλε
Καλή αρχή Αλέξη.Ενα δημοσιο ευχαριστω στον ΝικοΠ (αν κ δεν του αρεσουν τα ευχαριστω)!! Παντως παιδες μαγεια η ιδιογομωση......εχω φτιαξει 15 ολο δικα μου φυσιγγια και θα συνεχισω κ με αλλα....
Ευχαριστω Κωστα!!Καλή αρχή Αλέξη.
Πάντα με ασφάλεια κ προσοχή φιλάρα!!!!
Με τη πυρίτιδες ξεκίνησες;;;Ευχαριστω Κωστα!!
Μπράβο πολύ ωραία τα φυσεκακια εκανες καλή αρχήΚαλησπερα παιδες!! Ξεκινησα σιγα σιγα την ιδιογομωση.....με μια ρελιαστρα του Λαναρα.... και την καθοδηγηση του ΝικουΠ....βαζω φωτο των 2 πρωτων φυσιγγιων μου και τις δοκιμες τους (σε κοντινη αποσταση μεν....απλα ηθελα να δω αν θα κανουν μπαμ)
Granular και θελω σιγα σιγα να παρω και την Mb32Με τη πυρίτιδες ξεκίνησες;;;![]()
Ευχαριστω πολυ!Μπράβο πολύ ωραία τα φυσεκακια εκανες καλή αρχή![]()
μεινε στην γρανουλαρ για αρχη.Granular και θελω σιγα σιγα να παρω και την Mb32
Ναι, ευχαριστω!! Στο μυαλο μου εχω το εξης....να την μαθω αυτη, καθως κ τη διαδικασια και μετα να ασχοληθω κ με την mb32.....και να μεινω με αυτες τις 2 πυριτιδες (εκτος κ με πιασει κ θελω κ αλλεςμεινε στην γρανουλαρ για αρχη.
Καλή αρχή! Όλοι αυτό παθαίνουμεΝαι, ευχαριστω!! Στο μυαλο μου εχω το εξης....να την μαθω αυτη, καθως κ τη διαδικασια και μετα να ασχοληθω κ με την mb32.....και να μεινω με αυτες τις 2 πυριτιδες (εκτος κ με πιασει κ θελω κ αλλες)...
Ευχαριστω!Καλή αρχή! Όλοι αυτό παθαίνουμε![]()
Καααααακομοίρη Αλέξη......που να'ξερες τη σε περιμένει......(εκτος κ με πιασει κ θελω κ αλλες)...
Οπως ειπε ο "ΝικοςΠ" η ιδιογομωση εχει αρχη και δεν εχει τελος....! Αλλα εγω ειμαι εγκρατηςΚαααααακομοίρη Αλέξη......που να'ξερες τη σε περιμένει......![]()
Αφού ξεκίνησες με Granular παίξε με αυτήν το πρώτο 6 μηνο κ από Νοέμβρη πας κ στη ΜΒ32......κ αν θα μήνεις ΜΟΝΟ με αυτές τις 2 πυρίτιδες, εμένα να με αφοδεύσης....
![]()
Για το αν είσαι εγκρατής θα το δούμε στην πορεία.....ιδικά εσύ που ρίχνεις κ δράμια,μονόβολα.......ωρέ θα πας την Tecna σύννεφο..... κ μόλις πάρεις κ χαμπάρι καλά καλά τη γίνεται.....μετά δν θα χορταίνεις SP2 κ SP8....Οπως ειπε ο "ΝικοςΠ" η ιδιογομωση εχει αρχη και δεν εχει τελος....! Αλλα εγω ειμαι εγκρατης!
Αλέξη σου εύχομαι καλή αρχή με αυτή τη δουλειά. Πάντως, για αρχή παίρνεις άριστα, αν δεις την πρώτη μου χαρτούτσια που γέμωσα πριν 32 χρίνια θα γελάς. Την έχω κρατίσει για ενθύμιο και θα την βάλω να την δείτε σε κάποια φάση.Καλησπερα παιδες!! Ξεκινησα σιγα σιγα την ιδιογομωση.....με μια ρελιαστρα του Λαναρα.... και την καθοδηγηση του ΝικουΠ....βαζω φωτο των 2 πρωτων φυσιγγιων μου και τις δοκιμες τους (σε κοντινη αποσταση μεν....απλα ηθελα να δω αν θα κανουν μπαμ)
Σε ευχαριστω πολυ Κωστα!Αλέξη σου εύχομαι καλή αρχή με αυτή τη δουλειά. Πάντως, για αρχή παίρνεις άριστα, αν δεις την πρώτη μου χαρτούτσια που γέμωσα πριν 32 χρίνια θα γελάς. Την έχω κρατίσει για ενθύμιο και θα την βάλω να την δείτε σε κάποια φάση.
Σιγά μη δε σε πιάσει......... Είναι αρρώστια ανίατη αυτή που έχουμε ........τώρα τη granular μετά τη mb32, και του χρόνου άλλες πέντε.......κρίνω εξ ιδίων........ Αν υπάρχει κάποιος εδώ μέσα να σταμάτησε σε μια,δύο να μας το πει..........Ναι, ευχαριστω!! Στο μυαλο μου εχω το εξης....να την μαθω αυτη, καθως κ τη διαδικασια και μετα να ασχοληθω κ με την mb32.....και να μεινω με αυτες τις 2 πυριτιδες (εκτος κ με πιασει κ θελω κ αλλες)...
το άλλο με τον Τοτό το ξερεις ??Σιγά μη δε σε πιάσει......... Είναι αρρώστια ανίατη αυτή που έχουμε ........τώρα τη granular μετά τη mb32, και του χρόνου άλλες πέντε.......κρίνω εξ ιδίων........ Αν υπάρχει κάποιος εδώ μέσα να σταμάτησε σε μια,δύο να μας το πει..........