Τρυγόνι

• Thread starter Thread starter Akboom
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Λίγες εικόνες κ στιγμές που μάζεψα έτσι για το καλό...

Μπραβο ρε Αρη,και του χρονου να ειμαστε καλα...και ελπιζω να πανε λιγο καλυτερα τα καρτερια...αυτα τα πουλια που ειδαν σε Πρεβεζα και Φλωρινα εμφανιστηκαν μετα πουθενα πιο νοτια,γνωριζει κανεις?

Μπραβο ρε Αρη,και του χρονου να ειμαστε καλα...και ελπιζω να πανε λιγο καλυτερα τα καρτερια...αυτα τα πουλια που ειδαν σε Πρεβεζα και Φλωρινα εμφανιστηκαν μετα πουθενα πιο νοτια,γνωριζει κανεις?
Δεν εμφανίστηκαν όχι... Κ λογικό είναι, αν δεν τα κλείσει πάλι ο καιρός τραβάνε ένα φτερό κ φεύγουν... Είναι καταστροφή για μας στο νότο να κόβονται τα πουλιά στις συγκεκριμένες περιοχές...
Σε ευχαριστώ πολύ

Αν τα πουλια ταξιδέψουν το βράδυ, που μάλλον θα γίνει αφου από το μεσημέρι άνοιξε ο καιρος, οι συνάδελφοι του νοτου αυριο θα δουν τεράστιους αριθμους. Σήμερα όπου είχε ξέρακα, όπου είχε καλώδιο, όπου έχει καραγάτσι μέσα ήταν τρυγόνια. Πολλά τρυγόνια... Μαυρα, μεγαλα κ ακουνητα. Σε όλο το πλάτος του διαδρόμου της περιοχης μας. Κοπάδια μέχρι κ 60 πουλια. Οι ποταμιες γεματες κ αυτές... Οι εικόνες που είδαν σήμερα οι γιοί μου θα τους μείνουν αξέχαστες...
Ελπίζω κ άλλοι αυριο να ζήσουν αυτές τις εικόνες. Άλλωστε μόνο αυτό μας έμεινε..
δωρον αδωρον φιλεμουυ απο τι στιγμη που δεν μπωρης να τα κυνηγισηςςς:confused::confused:.hair.

Μπράβο Άρη εξαιρετικό, υγεία να έχεις και του χρόνου να είσαι πάλι εκεί
Το περπατητο κυνήγι τρυγωνιου αλλά και ορτυκιού ειδικά σε αυτά τα μέρη είναι ένα από καλύτερα κυνήγια

Και του χρόνου με υγεία φιλαράκι,εξαιρετικά ωραίος!!!!(τα ορτυκάκια Άστα να φεύγουν λίγο πιο μακριά αλλιώς να σου κάνω 2-3 σεμινάρια) 😜
Όταν μπορώ τα αφήνω, αλλά δεν έχεις πάντα το περιθώριο σε αυτά τα μέρη... Μπορεί να πρέπει να τουφεκισεις σε συγκεκριμένο χρόνο γιατί είτε πιο δίπλα μπορεί να έχει κυνηγο, σκύλο, αγκάθια, πέτρα , να γυρίζει η πλαγιά κτλ...
Αλλά να έρθεις να με μάθεις οπότε θες 😜 είσαι γνήσιος ορτυκας εσύ έχω πολλά να ακούσω.... Έχεις κ το κατάλληλο όπλο 😜🫣😜

Ευχαριστώ παλικάρια, υγεία να έχουμε να βρισκόμαστε σε τόπους που αγαπάμε...

Last edited:

Σευχαριστω φιλαρακι!!!
.love. .shake hands.

Εγω δεν τα παω καλα με την καμερα
Με αποσυγκεντρωνει
Και δεν εχω πλανα
Ειναι ολα αποθηκευμενα στο κεφαλι μου
Με τα πλανα σου ξαναζω το μαγικο ορτυκι που τοσο λατρευω
Να σε καλα!
Το τελειωμα του βιντεο με το εκκλησακι και την ευχαριστεια σου πραγματικα λεει πολλα!
Και του χρονου καλε μου φιλε!

Και του χρόνου με υγεία φιλαράκι,εξαιρετικά ωραίος!!!!(τα ορτυκάκια Άστα να φεύγουν λίγο πιο μακριά αλλιώς να σου κάνω 2-3 σεμινάρια) 😜
Με Μπενελα κυνηγάει...
Δεν είναι να ρισκάρεις με τις αποστάσεις...😬

Σευχαριστω φιλαρακι!!!
.love. .shake hands.

Εγω δεν τα παω καλα με την καμερα
Με αποσυγκεντρωνει
Και δεν εχω πλανα
Ειναι ολα αποθηκευμενα στο κεφαλι μου
Με τα πλανα σου ξαναζω το μαγικο ορτυκι που τοσο λατρευω
Να σε καλα!
Το τελειωμα του βιντεο με το εκκλησακι και την ευχαριστεια σου πραγματικα λεει πολλα!
Και του χρονου καλε μου φιλε!
Κ εμένα με απόσυγκεντρώνει, ειδικά στο περπάτητο που ο χρόνος είναι μετρημένος κ πολύτιμος... Βάζω μια επιπλέον έννοια στο κεφάλι που μου χαλάει πολύ τη διαδικασία κ την απόδοση αν θες... Τουφεκαω τραγικά καλύτερα χωρίς την κάμερα... Είναι που δεν γράφει κ συνεχόμενα κ πρέπει με το σήκωμα του πουλιού να την ανοίξεις κιόλας... Ωστόσο 5 πλάνα που μένουν έχουν τη γοητεία τους, δεν μετράει μόνο το αποτέλεσμα πάντα...

Όσο για το εκκλησάκι, δεν ήξερα να το βάλω, να μην το βάλω, είναι κ κάτι ιδιαίτερο κ προσωπικό... Με όλο αυτό όμως με τη μέση πέρασα κ μια χρονιά που έβλεπα τις κορυφές που αγαπάγα κ έβαζα τα κλάματα από τον πόνο κ τον φόβο αν θα τις ξανανεβω... Κ με τον δικό μου τρόπο τις ξανανεβηκα... Εγώ νιώθω ότι χρωστάω ένα ευχαριστώ κ εκεί, άλλοι μπορεί όχι... Κάθε χρόνο όμως, θα μπω στο εκκλησάκι, νιώθω ότι είμαι κομμάτι αυτής της ιστορίας...

Κ εμένα με απόσυγκεντρώνει, ειδικά στο περπάτητο που ο χρόνος είναι μετρημένος κ πολύτιμος... Βάζω μια επιπλέον έννοια στο κεφάλι που μου χαλάει πολύ τη διαδικασία κ την απόδοση αν θες... Τουφεκαω τραγικά καλύτερα χωρίς την κάμερα... Είναι που δεν γράφει κ συνεχόμενα κ πρέπει με το σήκωμα του πουλιού να την ανοίξεις κιόλας... Ωστόσο 5 πλάνα που μένουν έχουν τη γοητεία τους, δεν μετράει μόνο το αποτέλεσμα πάντα...

Όσο για το εκκλησάκι, δεν ήξερα να το βάλω, να μην το βάλω, είναι κ κάτι ιδιαίτερο κ προσωπικό... Με όλο αυτό όμως με τη μέση πέρασα κ μια χρονιά που έβλεπα τις κορυφές που αγαπάγα κ έβαζα τα κλάματα από τον πόνο κ τον φόβο αν θα τις ξανανεβω... Κ με τον δικό μου τρόπο τις ξανανεβηκα... Εγώ νιώθω ότι χρωστάω ένα ευχαριστώ κ εκεί, άλλοι μπορεί όχι... Κάθε χρόνο όμως, θα μπω στο εκκλησάκι, νιώθω ότι είμαι κομμάτι αυτής της ιστορίας...
Να είσαι καλά γεμάτος υγεία....και του χρόνου άρι ..έχω περάσει τα ίδια και σε καταλαβενω απόλυτα...... Το πλάνα απλά υπέροχα

Back