Τρυγόνι

• Thread starter Thread starter Akboom
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Σήμερα μαζί με τον ξάδερφο πήγαμε και ήπιαμε με τον ξάδερφο το πρωίνο μας καφεδάκι στον Ασπρόπυργο. Είδαμε καμία 25 τρυγονακια, 11 Μελισσουργούς, 6-7 τσαλαπετεινόυς, 2 κισσοκουκους και σηκώσαμε και 1 ορτύκι. Πανέμορφα ήταν. Αύριο μάλλον θα ξαναπάμε παρέα με πατέρα και θείο.
Αααααχχχχ αυτό το απριλιατικο κυνήγι που δεν το πρόλαβα καθόλου!!!!!!!
Oύτε καν εγώ δεν το πρόλαβα,αν και σημαντικά μεγαλύτερός σου:αν δεν απατώμαι τελευταία χρονιά που επιτράπηκε το ανοιξιάτικο κυνήγι τρυγονιών και παπιών μαρτινιών ήταν το μακρινό 1984! o_O😿

ήταν το μακρινό 1984!
Το 59 ο παππούς μου αγόρασε το οικόπεδο στο Χαϊδάρι όπου μένουμε επειδή ήταν από τα καλύτερα περάσματα τρυγονιων.Εγω το μόνο που πρόλαβα ήταν τα opel kadett 4ης γενιάς στη γειτονιά... όχι τρυγόνια...

Το 59 ο παππούς μου αγόρασε το οικόπεδο στο Χαϊδάρι όπου μένουμε επειδή ήταν από τα καλύτερα περάσματα τρυγονιων.Εγω το μόνο που πρόλαβα ήταν τα opel kadett 4ης γενιάς στη γειτονιά... όχι τρυγόνια...
περίμενε γιατι ο καιρός έχει γυρίσματα

Σήμερα μαζί με τον ξάδερφο πήγαμε και ήπιαμε με τον ξάδερφο το πρωίνο μας καφεδάκι στον Ασπρόπυργο. Είδαμε καμία 25 τρυγονακια, 11 Μελισσουργούς, 6-7 τσαλαπετεινόυς, 2 κισσοκουκους και σηκώσαμε και 1 ορτύκι. Πανέμορφα ήταν. Αύριο μάλλον θα ξαναπάμε παρέα με πατέρα και θείο.
Αααααχχχχ αυτό το απριλιατικο κυνήγι που δεν το πρόλαβα καθόλου!!!!!!!
Μπράβο Φίλιππα . Χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση με υγεία.

Ωρε φιλε....opel kadett...
Εχει ενας γνωστός εδω ενα τετοιο πορτοκαλί, για drift σε πιστα αποκληστεικα με κινητηρα 3.000cc 24v...εκει να δεις λάστιχο....χε χε χε...
(Xelmis cars)..

Μετρήστε,πόσες φορές,ακούγεται η λέξη,κυνηγοί.
https://www.alphatv.gr/news/koinoni...ktiviston-sti-zakuntho-kataggelloun-kunigous/
Όσο και αν μας ενοχλεί...κυνηγοί είναι που κυνηγάνε παράνομα, τώρα κυνηγοί, λαθροθηρες, λαθροκυνηγοι δεν αλλάζει και πολύ, όσο υπάρχουν αυτοί οι τύποι τόσο θα μας χτυπάνε όλους , το πρόβλημα δεν είναι τα ΜΜΕ, είναι η παρανομία και η ανοχή όλων απέναντι τους

Μετρήστε,πόσες φορές,ακούγεται η λέξη,κυνηγοί.
https://www.alphatv.gr/news/koinoni...ktiviston-sti-zakuntho-kataggelloun-kunigous/
Το γελοίο της υπόθεσης δεν εινάι ότι αναφέρει ότι ήταν κυνηγοί καλά κάνει αν ήταν όντως ,το γελοίο είναι ότι λέει τη τρυγόνα σπάνιο προστατευόμενο είδος, ο γελοίος που μεγιστοποιεί τη κατάσταση λέγοντας αυτά .Καλά κάνει και αναφέρεται στο γεγονός παράνομο είναι, άλλο να τοποθετείς το φαινόμενο στην πραγματική του διάσταση όχι να λες ότι σου έρθει.Κυνηγοί έδειραν ακτιβιστές γιατί τους κατέγραφαν να κυνηγούν παράνομα τέλος, γιατί το κυνήγι απαγορεύεται αυτή τη περίοδο .Το ότι με καταγράφεις με κάμερα ποιος σου δίνει το δικαίωμα δε μας είπε ,πάρε θηροφυλακή και αστυνομία να πάει να τους πιάσει και καλά θα κάνεις.

Όσο και αν μας ενοχλεί...κυνηγοί είναι που κυνηγάνε παράνομα, τώρα κυνηγοί, λαθροθηρες, λαθροκυνηγοι δεν αλλάζει και πολύ, όσο υπάρχουν αυτοί οι τύποι τόσο θα μας χτυπάνε όλους , το πρόβλημα δεν είναι τα ΜΜΕ, είναι η παρανομία και η ανοχή όλων απέναντι τους
Μην αγχώνεσαι φίλε το κυνήγι ούτως η άλλως θα απαγορευτεί πλήρως της τρυγόνας .Και να το κυνηγούσαμε εμείς το θήραμα όπως πριν 30 χρόνια νόμιμα πάλι όπως έχω γράψει ποιο πάνω θα απαγορεύονταν ,απλά γιατί είμαστε η σταγόνα του ωκεανού μπροστά στη πλημμύρα των υπολοίπων κρατών .Δε δικαιολογεί αυτό την παρανομία αλλά δεν αλλάζει και στην ουσία και τίποτε απλά δίνει αφορμή για αρνητική συζήτηση στους νεοέλληνες που τείνουν να απαξιώσουν τα πάντα αρχές ,ήθη ,έθιμα, αξίες και τρόπους ζωής ακόμη .Είμαστε λαός που το μόνο που θέλει εινάι λεφτά ασχέτως πηγής που προέρχονται ,και αλαξοκωλιές τίποτε άλλο .Απλά εκεί που ασχολούνται ποιος αλληλογαμιεται και κλέβει η σκοτώνει περισσότερο γίνετε και μια αρνητική διαφήμιση για πάρτη μας .

Διαφωνώ κάθετα,φίλε μου.
Είναι λαθροθήρες και εχθροί των κυνηγών.
Αλλιώς,να πούμε κυνηγούς κι αυτούς που κυνηγάνε με προβολείς, λαγό,αυτούς που αποδεκατίζουν τα κοπάδια,της πέρδικας,αυτούς που ξεκληρίζουν τις μπεκάτσες, στο καρτέρι,τους κασετοφωνάκηδες και πολλούς άλλους.

Αν έχουμε φτάσει στο σημείο,να εξισώνουμε τους εαυτούς μας μ'αυτούς,λυπάμαι, για την κατάντια μας.
Εγώ,δεν είμαι ίδιος.

Διαφωνώ κάθετα,φίλε μου.
Αλλιώς,να πούμε κυνηγούς κι αυτούς που κυνηγάνε με προβολείς, λαγό,αυτούς που αποδεκατίζουν τα κοπάδια,της πέρδικας,αυτούς που ξεκληρίζουν τις μπεκάτσες, στο καρτέρι,τους κασετοφωνάκηδες και πολλούς άλλους.

Αν έχουμε φτάσει στο σημείο,να εξισώνουμε τους εαυτούς μας μ'αυτούς,λυπάμαι, για την κατάντια μας.
Εγώ,δεν είμαι ίδιος.
Πολύ καλά τα είπες. Για μένα υπάρχει η ΚΣΕ που πληρώνουμε όλοι μας και θα έπρεπε να αντιδράει με τους δικηγόρους της νόμιμα γιατί ο κάθε δημοσιογράφος λέει ότι θέλει. Αλλά εάν υπήρχε αντίδραση και αντίλογος θα το σκεφτόταν γνώμη μου. Χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση με υγεία σε όλους.

Σωστά..
Εάν υπήρχε νομικό τμήμα στην ξε, και με το παραμικρό πέφτανε οι αγωγές σύννεφο, θα σου έλεγα εγώ ποιος κουνιέται...
Αλλά με τέτοια ζώα στην ηγεσία, τι να περιμένεις;;
Βλακας ήτανε ο Κούγιας;;
Περιουσία έκανε με τις αγωγές...

δεν εχει παρει κανεις το κυνηγι στα σοβαρα , ουτε ΚΣΕ , ουτε οι συλογοι κανεις , μονο για την πλακα τους πανε χωρις να τους ενδιαφερει η αυξηση των ενδημικων και αποδημητικων θηραματων , ουτε οι μεγαλοεμποροι κανουν κατι με σπορες , και απελευθερωσης , κατι σαν διαφημηση στον χωρο τους , μονο παρουσιασης καραμπινων για ατσαλινα σκαγια παντου

Διαφωνώ κάθετα,φίλε μου.

Εγώ,δεν είμαι ίδιος.
Εσύ το βλέπεις από την πλευρά σου σαν κυνηγός και καλά κάνεις.. . Το θέμα είναι ότι όλοι οι υπόλοιποι πλην κυνηγών το βλεπουν διαφορετικά...γιατί να κάθομαι εγώ να απολογούμαι σαν κυνηγός, επειδή κάποιοι ζακυνθινοί παρανομούν?
Και παλιά θυμάμαι θηροφυλακες φουσκωτά αστυνομίες στα Στροφάδια, χαμός

Τα ίδια Παντελή μου...είναι τόσο νταήδες πια που δεν μπορούν να τους μαζέψουν?
Γι αυτό καλό είναι να μην δίνονται αφορμές στα ΜΜΕ γιατί άμα πέσεις στο στόμα τους κλαφτα....και ιδίως τώρα που το θέμα πήρε διάσταση και γίνανε και αυτά τα έκτροπα....κάτσε τώρα να δεις πως θα σε κοιτάνε, όταν λες ότι είσαι κυνηγός...και όλα αυτά επειδή κάποιοι θεωρούν ότι είναι μάγκες και πάνω από τον νόμο

Αυτοί που κυνηγάνε βράδυ είναι συνήθως κρεατοσυλεκτες...αυτοί που κυνηγάνε παράνομα τρυγόνια τι είναι? Είναι οι ίδιοι που μπορεί να βρεθούν στο διπλανό καρτέρι σου, όταν εσύ θα πας για φασσες

Last edited:
Σωστά..
Εάν υπήρχε νομικό τμήμα στην ξε, και με το παραμικρό πέφτανε οι αγωγές σύννεφο, θα σου έλεγα εγώ ποιος κουνιέται...
Αλλά με τέτοια ζώα στην ηγεσία, τι να περιμένεις;;
Βλακας ήτανε ο Κούγιας;;
Περιουσία έκανε με τις αγωγές...
50.000.000 €!! o_O

Back