Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Eπιτέλους απογευματινό καρτεράκι σήμερα, για πρώτη βολά μετά από μία ολόκληρη εβδομάδα (εξαιτίας αντίξοου καιρού)!
Τα πουλάκια αρκετούτσικα και άρχισαν να φαίνονται από τις 16:15, αραιά βέβαια...
Φάνηκαν και αρκετούτσικα κοτσυφάκια...
Δυστυχώς, λίγα ήτανε για το ντουφέκι, καθώς τα περσσότερα τα είδα μακριά μου...
Προς το σούρουπο, αντί να πυκνώνουν σε διελεύσεις, μάλλον συνέβαινε το αντίθετο...!
Τέλος πάντων, εκμεταλλεύτηκα τα περσσότερα που μού σκάσανε εντός "FIR", και έτσι, έριξα χάμω 12, εκ των οποίων εκαρπώθην τα 8 (7κελαηδό- συν 1 κερομύτης κότσυφας)...
Το ψύχος "πιρούνιαζε" και σήμερα, αλλά πιο υποφερτό από τις παρελθούσες μέρες...
Αύριο ξανά, με ακόμη πιο μαλακούλη καιρό ευτυχώς...

Καλησπέρα Στέφανε, πού μπορώ να διαβάσω αναλυτικά την απόφαση για την Αργολίδα;
Προσωπικα εχω δει για Αχαια, Κυκλάδες, Ηρακλειο και Λασιθι ..οπως ειπε και ο Overlord αυτα ανεβαινουν στο dasarxeio.com που ψοφαει για απαγορευσεις! Λογικα ερεθίζονται την ωρα που τις ανεβαζουν!
Αργολιδα δεν εχω δει, την αναφερω ως παραδειγμα διοτι την ανεφερε ενας συναδελφος..

Λεωνίδα η benelli είχε βερνίκι φουλ από τη στιγμή που την αγόρασες ή έχει πέσει γυάλισμα;
Δεν ειναι βερνικι,την εχω περασει μονος μου tru oil γιατι δε μ αρεσε με ανοιχτους πορους και θαμπαδα... η θαμπαδα ειναι ελεγχομενη στο tru oil με συρμα ψιλο 0000...μπορει να γινει οσο θελουμε εμεις,αναλογα τα γουστα μας.

Last edited:
Δεν ειναι βερνικι,την εχω περασει μονος μου tru oil γιατι δε μ αρεσε με ανοιχτους πορους και θαμπαδα... η θαμπαδα ειναι ελεγχομενη στο tru oil με συρμα ψιλο 0000...μπορει να γινει οσο θελουμε εμεις,αναλογα τα γουστα μας.
Thanks. Κάποια στιγμή ίσως το δοκιμάσω

Μια τσίχλα κατάφερα στο απογευματινό και 2 απλά τις τρόμαξα! Σε κάποια φάση μου ήρθαν παρέα μια τριάδα σκυλιά (μάλλον τσοπανόσκυλα) αλλά υπήρξε αλληλοσεβασμός μεταξύ μας και το απόγευμα κύλησε ήρεμα! Καλού -κακού όταν ήρθαν, είχα στην χούφτα 2 τεσσάρια, για τη δική μου ψυχική ηρεμία.

Τώρα μόλις όπου έχει χιονοκαλυψη δεν επιτρέπεται και διακόσια μέτρα από αυτήν.
Άρα ότι ισχύει από το 17 και μετά γιατί τότε το έβγαλαν αυτό με τα 200 μετρα. Άντε τώρα να πάμε αύριο και να έχουμε την αέναη συζήτηση με τον ορισμό της χιονοκαλυψης και να έχουμε και μια κορδέλα για να μετρήσουμε τα 200....

Άρα ότι ισχύει από το 17 και μετά γιατί τότε το έβγαλαν αυτό με τα 200 μετρα. Άντε τώρα να πάμε αύριο και να έχουμε την αέναη συζήτηση με τον ορισμό της χιονοκαλυψης και να έχουμε και μια κορδέλα για να μετρήσουμε τα 200....
Στο δρομο κατω που θα σε περιμενουν τα εξυπνοπουλια, θα σαι σιγουρα 200 μετρα απο το χιονι.very funny.

Αυτο θεωρείται χιονοκαλυψη; αν οχι να συνεχίσω
View attachment 41020
Προχώρα ελεύθερα φίλε! Αναμένουμε φωτογραφίες! Χαιρετισμούς και στον συγκυνηγό μου, αν ήρθε μαζί τελικά. Να το διασκεδάσετε σήμερα, που η μέρα είναι τέλεια!

Μετά απο 1 μηνα αποχής λόγω covid και δουλειάς έκανα κοπάνα σήμερα και με τον συνκυνηγο του Λεωνιδα πηραμε την ανηφόρα προς τα συνορα Φθιώτιδας - Μαγνησιας!
Η διαδρομή ειχε - 13 C και ac/dc στο cd player αλλά φτασαμε χωρίς απρόοπτα ευτυχως με το θερμομετρο στο καρτερι να γραφει 1 βαθμο.
Οι μαυρες ηταν λιγες και νυχτερίδες δυστυχως αλλά το περπάτημα μας αποζημίωσε με το όριο να έρχεται εν τέλει.
Απο κοσμο ελαχιστα πράγματα, κυριως κάποιοι που περίμεναν το ανεμισμα.
Ευχαριστήθηκα μονοντουφεκιες με 28αρι Ρουμελιωτη ολα τα πουλια ξερα!
IMG_20220128_082755.jpg
IMG_20220128_120558.jpg

Status
Not open for further replies.
Back