εγω παιδες θελω δεν θελω της βλεπωωω καθημερινααααααα

Κεντρο για headshot σε βρισκω παντως συναδερφεήταν 2, ο ένας έφυγε αυτός κάθισε να τον χαζέψω κάνα 2λεπτο και να τον φωτογραφήσω. μέσα στην πόλη.
View attachment 24516
Έφυγαν από εδώ και ήρθαν εκει!!! 3 σήκωσα αποψε μονο. Κοτσυφια έχει πολλά και πάει το κελάηδισμα στο φουλ!!! Εθεαθει και ο πρώτος Τσαλαπετεινός!!!Απογευματινός περίπατος σήμερα και σε ένα ωραίο και μοναχικό καρτεράκι έπαιζαν αρκετές τσίχλες.Στο γυρισμό σε ένα πυκνό ρέμα πέρασε μια βελουδόματα!
Δεν τον βλέπεις πως έχει μαζέψει το κεφαλάκι του??? Έχει πάρει πρέφα τι παίζει και σκέφτεται : ωχ την πατησα τωρα!!!!Κεντρο για headshot σε βρισκω παντως συναδερφε
Σαν να χει ιδρωσει κιολας ο κοτσυφας
Αυτο που λεμε κρυος ιδρωτας![]()
Είδα το πρωτο ζευγαράκι καθισμενο σε ένα μονοπάτι το περασμενο Σάββατο....Εθεαθει και ο πρώτος Τσαλαπετεινός!!!
Εθεαθει και ο πρώτος Τσαλαπετεινός!!!
Προχθές (Καθαρά Δευτέρα) το απόγευμα που έφευγα από το χωριό είδα κι εγώ τον πρώτο. Μέσα στο δρόμο, στα 5 μέτρα, αλλά δεν πρόλαβα να τον φωτογραφίσω ...Είδα το πρωτο ζευγαράκι καθισμενο σε ένα μονοπάτι το περασμενο Σάββατο....
Πάμε στοίχημα,πως τουλάχιστο φέτος θα δω 1ος τρυγόνια από σ'ένα;;;Είδα το πρωτο ζευγαράκι καθισμενο σε ένα μονοπάτι το περασμενο Σάββατο....
Σίγουρα θα δεις πρώτος.... Εχω κατι χρόνια που δεν παω να ελεγχω για να μην αναστατωνομαι......Πάμε στοίχημα,πως τουλάχιστο φέτος θα δω 1ος τρυγόνια από σ'ένα;;;![]()
![]()
Μην είσαι σίγουρος Ηλία, αν το μέρος αλλάξει πολύ μπορεί και να αλλάξουν μέρος... Έτσι λέγαμε και εμείς εδώ... Τι ωραία κάηκε η μια τούφα, άνοιξε λίγο το άλλο το λογγωμένο και τώρα έχει ανοίγματα σε κάτι μεριές για καρτέρι και περπατητό και τα πουλιά δεν κάθονταν και παίρναγαν πια απο εκεί ούτε με λιτανεία...Ακομα πολλα κυχλια εδω...στα + καθαρηζεται ενας απο τους καλυτερους κυχλοτοπος της περιοχης μετα απο χρονια εχουν μπει ελπηστριες θα γινει της @#@@@@ του χρονου
Έτσι ακριβώς γινεται. Τα πουλιά πιάνουν η περνάνε από ένα σημείο για συγκεκριμένο λογο. Κάθε αλλαγή συνήθως επηρεάζει αρνητικά.Μην είσαι σίγουρος Ηλία, αν το μέρος αλλάξει πολύ μπορεί και να αλλάξουν μέρος... Έτσι λέγαμε και εμείς εδώ... Τι ωραία κάηκε η μια τούφα, άνοιξε λίγο το άλλο το λογγωμένο και τώρα έχει ανοίγματα σε κάτι μεριές για καρτέρι και περπατητό και τα πουλιά δεν κάθονταν και παίρναγαν πια απο εκεί ούτε με λιτανεία...
Τα πουλια περναγαν οταν ηταν καθαρο με το λογκιασε δεν περναγαν τωρα ξανακαθαρηζουν τον λογκο, της ελιες που εχει μεσα και τα κυπαρισια δεν τα πηραζουν το ειχαν ξανακανη πρειν χρονια και δεν προλαβεναμε τα απογευματηνα ηθελα 2/3 κουτια καθε μερα...αυτο ειναι ποστο παρααααα πολυ παλιο αφου θυμαμαι τον παππου μου που πηγενε εκειΜην είσαι σίγουρος Ηλία, αν το μέρος αλλάξει πολύ μπορεί και να αλλάξουν μέρος... Έτσι λέγαμε και εμείς εδώ... Τι ωραία κάηκε η μια τούφα, άνοιξε λίγο το άλλο το λογγωμένο και τώρα έχει ανοίγματα σε κάτι μεριές για καρτέρι και περπατητό και τα πουλιά δεν κάθονταν και παίρναγαν πια απο εκεί ούτε με λιτανεία...
ήταν 2, ο ένας έφυγε αυτός κάθισε να τον χαζέψω κάνα 2λεπτο και να τον φωτογραφήσω. μέσα στην πόλη.
View attachment 24516
Όντως Γιώργο, γερακίσια μύτη διαθέτει ο κύριος!!! Γιατ' είναι... "μάγκας, τσίφτης και καραμπουζουκλής"!!!Η μύτη του μοιάζει να είναι λεπτότερη και σταυρώνει στην άκρη της !!!
Γεράκος είναι και έχει στραβώσει η μυτούλα του...Όντως Γιώργο, γερακίσια μύτη διαθέτει ο κύριος!!! Γιατ' είναι... "μάγκας, τσίφτης και καραμπουζουκλής"!!!
Όπου γίνεται ξέφωτο δεν περνάει τίποτα Ηλία το έχω δει πολλές φορές αυτό το έργο .Ακομα πολλα κυχλια εδω...στα + καθαρηζεται ενας απο τους καλυτερους κυχλοτοπος της περιοχης μετα απο χρονια εχουν μπει ελπηστριες θα γινει της @#@@@@ του χρονου