Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Συμφωνώ με τον Στέλιο και τον Λευτέρη και η αναφορά μου στο ντόπινγκ ήταν στην συνέχεια άλλων.

Άλλωστε έγραψα : "....Όλοι οι αντίπαλοι εξαντλημένοι (και αυτοί ...καθαροί!!!)" και σκοπός της OFF TOPIC τοποθέτησης μου ήταν λίγο η αναφορά σε πράγματα που είδαμε ζωντανά και λίγο η ευθυμία και το χιούμορ.
"....Εγώ πιστεύω ότι είχε φάει ελληνική φασολάδα και είχε πυραυλική ...υποβοήθηση".

Σχετικά με την "αθώωση" άστο, Ελληνικά Δικαστήρια, η πολιτεία που ήθελε να μην εκτεθεί περισσότερο και από πίσω τα μεγάλα συμβόλαια με τους χορηγούς που ήθελαν να μην πληρώσουν. Και οι "μάρτυρες" του τροχαίου ...αξιόπιστοι. Παραμονή αγώνων για χρυσά ολυμπιακά μετάλλια, οι πρωταθλητές μας που τους έψαχναν για έλεγχο ντοπινγκ εξαφανίστηκαν από το Ολυμπιακό Χωριό στις Αχαρνές και πήγαν με μηχανή για χαλάρωμα στον Άγιο Κοσμά.
Έτσι για την ιστορία* (εκτός αν το δημοσίευμα είναι ψεύτικο) :
https://www.sport24.gr/opinions/giannis-giannis/dystychos-pathame-atychima.8196246.html

Όπως και νά 'χει, γέλασε λίγο το χειλάκι μας τότε (ανεξάρτητα από το πως και το γιατί).
Και φυσικά ελπίζω να είναι καλά το παιδί.
Άκουσα κάπου ότι έχει ή διαχειρίζεται ξενοδοχείο στην Βόρεια Ελλάδα ή Ήπειρο.
Άντε να κανονίσουμε εκδρομή για κυνήγι τσίχλας (για να το ξαναγυρίσω στο TOPIC μην "φάω" παρατήρηση!!!!) άμα ...μεγαλώσουμε (και μας ξεκλειδώσουν)

Υ/Γ : * Παρότι το θέμα μπορεί να θεωρηθεί "ελαφρύ", να μην ξεχνάμε την ρήση του Δ. Σολωμού :
«Το έθνος πρέπει να μάθει να θεωρεί εθνικό ότι είναι αληθινό».

Ανεξάρτητα ότι ζούμε μέσα στο ψέμα, την θολούρα και την παραπλάνηση.

ήταν 2, ο ένας έφυγε αυτός κάθισε να τον χαζέψω κάνα 2λεπτο και να τον φωτογραφήσω. μέσα στην πόλη.
View attachment 24516
Κεντρο για headshot σε βρισκω παντως συναδερφε
Σαν να χει ιδρωσει κιολας ο κοτσυφας
Αυτο που λεμε κρυος ιδρωτας .big smile.

Απογευματινός περίπατος σήμερα και σε ένα ωραίο και μοναχικό καρτεράκι έπαιζαν αρκετές τσίχλες.Στο γυρισμό σε ένα πυκνό ρέμα πέρασε μια βελουδόματα!
Έφυγαν από εδώ και ήρθαν εκει!!! 3 σήκωσα αποψε μονο. Κοτσυφια έχει πολλά και πάει το κελάηδισμα στο φουλ!!! Εθεαθει και ο πρώτος Τσαλαπετεινός!!!

Κεντρο για headshot σε βρισκω παντως συναδερφε
Σαν να χει ιδρωσει κιολας ο κοτσυφας
Αυτο που λεμε κρυος ιδρωτας .big smile.
Δεν τον βλέπεις πως έχει μαζέψει το κεφαλάκι του??? Έχει πάρει πρέφα τι παίζει και σκέφτεται : ωχ την πατησα τωρα!!!!

Εθεαθει και ο πρώτος Τσαλαπετεινός!!!
Είδα το πρωτο ζευγαράκι καθισμενο σε ένα μονοπάτι το περασμενο Σάββατο....
Προχθές (Καθαρά Δευτέρα) το απόγευμα που έφευγα από το χωριό είδα κι εγώ τον πρώτο. Μέσα στο δρόμο, στα 5 μέτρα, αλλά δεν πρόλαβα να τον φωτογραφίσω ...
Οι τσίχλες πάντως είναι ακόμα εδώ! Την Κυριακή το απόγευμα πήγα μια βόλτα στο συνηθισμένο καρτεράκι μου, και είδα τουλάχιστον τριπλάσιες απ' όσες έβλεπα μέχρι το τέλος Φλεβάρη (που φέτος ήταν χάλια χρονιά ... σπανίως έβλεπα διψήφιο νούμερο). o_O
Και δεν έκατσα κιόλας μέχρι να νυχτώσει, αλλά έφυγα κατά τις 6.20' ... :cool:

Ακομα πολλα κυχλια εδω...στα + καθαρηζεται ενας απο τους καλυτερους κυχλοτοπος της περιοχης μετα απο χρονια εχουν μπει ελπηστριες θα γινει της @#@@@@ του χρονου
Μην είσαι σίγουρος Ηλία, αν το μέρος αλλάξει πολύ μπορεί και να αλλάξουν μέρος... Έτσι λέγαμε και εμείς εδώ... Τι ωραία κάηκε η μια τούφα, άνοιξε λίγο το άλλο το λογγωμένο και τώρα έχει ανοίγματα σε κάτι μεριές για καρτέρι και περπατητό και τα πουλιά δεν κάθονταν και παίρναγαν πια απο εκεί ούτε με λιτανεία...

Μην είσαι σίγουρος Ηλία, αν το μέρος αλλάξει πολύ μπορεί και να αλλάξουν μέρος... Έτσι λέγαμε και εμείς εδώ... Τι ωραία κάηκε η μια τούφα, άνοιξε λίγο το άλλο το λογγωμένο και τώρα έχει ανοίγματα σε κάτι μεριές για καρτέρι και περπατητό και τα πουλιά δεν κάθονταν και παίρναγαν πια απο εκεί ούτε με λιτανεία...
Έτσι ακριβώς γινεται. Τα πουλιά πιάνουν η περνάνε από ένα σημείο για συγκεκριμένο λογο. Κάθε αλλαγή συνήθως επηρεάζει αρνητικά.

Τα πουλια περναγαν οταν ηταν καθαρο με το λογκιασε δεν περναγαν τωρα ξανακαθαρηζουν τον λογκο, της ελιες που εχει μεσα και τα κυπαρισια δεν τα πηραζουν το ειχαν ξανακανη πρειν χρονια και δεν προλαβεναμε τα απογευματηνα ηθελα 2/3 κουτια καθε μερα...αυτο ειναι ποστο παρααααα πολυ παλιο αφου θυμαμαι τον παππου μου που πηγενε εκει

Ακομα πολλα κυχλια εδω...στα + καθαρηζεται ενας απο τους καλυτερους κυχλοτοπος της περιοχης μετα απο χρονια εχουν μπει ελπηστριες θα γινει της @#@@@@ του χρονου
Όπου γίνεται ξέφωτο δεν περνάει τίποτα Ηλία το έχω δει πολλές φορές αυτό το έργο .

Status
Not open for further replies.
Back