Τσίχλα-Κοτσύφι

Όχι μόνο έλεγε ότι είχε αλλά έδινε και ονόματα τοπων. Η ξεφτιλα του φέτος δεν είχε όριο. Και έρχεται με το άρθρο αυτό να παραδεχτεί ότι έγραφε αυτά που θα ήθελε να είναι αλήθεια και όχι την πραγματικότητα. Κατά τα άλλα τουφεκαρας και τα κυνήγια που έχει κάνει αυτός εμείς μόνο στα όνειρα μας.....
Η ξεφτίλα είναι απαραίτητο προσόν για να γράψεις εκεί μέσα ότι φαντάζεσαι ή ότι φανταστικές σάλτσες θέλεις να πουλήσεις.
Διαχρονικό εμπόριο, εις βάρος των κορόιδων.

Όχι μόνο έλεγε ότι είχε αλλά έδινε και ονόματα τοπων. Η ξεφτιλα του φέτος δεν είχε όριο. Και έρχεται με το άρθρο αυτό να παραδεχτεί ότι έγραφε αυτά που θα ήθελε να είναι αλήθεια και όχι την πραγματικότητα. Κατά τα άλλα τουφεκαρας και τα κυνήγια που έχει κάνει αυτός εμείς μόνο στα όνειρα μας.....
Εσύ που τον πιστευες

Άλλοι τον πιστεύουν και τον στηριζουν ενθερμα κιολας. Περιμένω τον Καραμαουνα να μου πει αν έχει τσίχλες στην αυλή μου η όχι. Πως το βλέπεις, στέκει???
Καλά τα λες Μήτσο εγώ κυνηγάω τσίχλες από το 1988 νομίζω είμαι ικανός να καταλάβω αν η χρονιά είναι καλή η όχι δε περιμένω το μπάρμπα να μου πει μια κοιλιά δικαιολογείται από 15 Νοεμβρίου μέχρι τα Χριστούγεννα αλλά στο περπατητο να βρίσκεις μετά πρέπει να δουλεύει το καρτέρι πρωί απόγευμα φέτος δεν έγινε τίποτα από αυτά

Θα συμφωνήσο μάζη του ότι τουλάχιστον για εμάς εδώ τέτοια χρόνια δεν έχει ξανά περάσει ποτέ προπαντός τα μπασιματα ήταν σε ιστορικά χαλιά .... .του χρόνου θα είναι ακόμα χειρότερα.. για τσίχλα δεν θα ξανακάνω έξοδα (φυσηγγια)...θα ξανά αγοράσω μόνο αν δω να μπένουν πουλιά άλλος μόνο υδρόβιο

Καλά τα λες Μήτσο εγώ κυνηγάω τσίχλες από το 1988 νομίζω είμαι ικανός να καταλάβω αν η χρονιά είναι καλή η όχι δε περιμένω το μπάρμπα να μου πει μια κοιλιά δικαιολογείται από 15 Νοεμβρίου μέχρι τα Χριστούγεννα αλλά στο περπατητο να βρίσκεις μετά πρέπει να δουλεύει το καρτέρι πρωί απόγευμα φέτος δεν έγινε τίποτα από αυτά
Έτσι ακριβώς. Αφού δεν φάνηκαν τα πουλιά Χριστούγεννα/Θεοφάνια τέλος το παιχνίδι. Η καμπή μέσα Νοεμβρίου μεχρι μέσα Δεκεμβρίου συμβαίνει κάθε χρόνο αλλά στο περπατητο βρίσκεις. Και σε ψηλά καρτερια βρίσκεις. Φέτος δεν είχε πουθενά.

Θα συμφωνήσο μάζη του ότι τουλάχιστον για εμάς εδώ τέτοια χρόνια δεν έχει ξανά περάσει ποτέ προπαντός τα μπασιματα ήταν σε ιστορικά χαλιά .... .του χρόνου θα είναι ακόμα χειρότερα.. για τσίχλα δεν θα ξανακάνω έξοδα (φυσηγγια)...θα ξανά αγοράσω μόνο αν δω να μπένουν πουλιά άλλος μόνο υδρόβιο
Να συμφωνήσεις μαζί του αλλά σε τι? Στο ότι ήρθε σε επαφή με την φετινή πραγματικότητα 4 μέρες πριν κλείσει η χρονιά και όλη την υπόλοιπη αραδιαζε αρλούμπες, ευχολόγια και παραπληροφορουσε τον κόσμο? Τα μπασιματα εδώ Ηλία ηταν απόλαυση. 36 κουτάκια εκαψα τα πρωινα που πήγα μέχρι 15 Νοεμβρίου. Και να μπαίνουν πουλιά Ηλία τι να λέει? Κάλλιστα η χρονιά μετά μπορεί να εξελιχθεί σε φόλα. Και αν δεν μπαίνουν άνετα εξελίσσεται σε μια καλή νορμαλ χρονιά....

με το ανακατεμα που εκανε ο καιρως αυτες της μερες σημερα βγηκα μια βωλτουλα,,καλο παιχνιδι απο τσιχλονια θα ελεγα διασπαρτα παντου χωρις καμια πορεια σταθερη 1 2 3 μαζι και οχι πωλη ψιλομενα γυρο στα 20μετρα,,,θα ελεγα για νεα πουλια .think. παντως της τουφεκιεσμας της καναμε βγαλαμε και τον μεζεεεε.yel.bbq2

Νομίζω ότι ο καθένας μας, που κυνηγάει σε συγκεκριμένες περιοχές πολλές φορές το χρόνο, έχει πολύ καλύτερη άποψη από τον κάθε Καραμαούνα, που συλλέγει γενικές και αμφιλεγόμενες πληροφορίες για οπουδήποτε..
Να σου πω εγώ τις μέρες που έγραφε για πολλά πουλιά σε Κεντρική Εύβοια τι έγινε. Ένα Σάββατο εδώ είχε πολλές μαύρες με τα καλά καρτερια να κάνουν 10-12 πουλια. Την Κυριακή απλά εξαφανίστηκαν. Και στο Κυπαρισσι 2 μέρες δούλεψαν καπως τα απογευματινά με πάλι τον καλύτερο να κάνει βαριά 15 πουλιά στα καλα καρτερια και τα υπόλοιπα να ειναι στο 5-6. Και την τρίτη μέρα γειά σας τα πουλιά. Και έγραφε ο άλλος πήρε φωτιά η Κεντρική Εύβοια....Και πλάκωσαν το επόμενο Σάββατο στους Καθενους καμία εκατοστή αυτοκίνητα και πήραν όλοι τον γκιωνη του Καραμαουνα 🤣

Να συμφωνήσεις μαζί του αλλά σε τι? Στο ότι ήρθε σε επαφή με την φετινή πραγματικότητα 4 μέρες πριν κλείσει η χρονιά και όλη την υπόλοιπη αραδιαζε αρλούμπες, ευχολόγια και παραπληροφορουσε τον κόσμο? Τα μπασιματα εδώ Ηλία ηταν απόλαυση. 36 κουτάκια εκαψα τα πρωινα που πήγα μέχρι 15 Νοεμβρίου. Και να μπαίνουν πουλιά Ηλία τι να λέει? Κάλλιστα η χρονιά μετά μπορεί να εξελιχθεί σε φόλα. Και αν δεν μπαίνουν άνετα εξελίσσεται σε μια καλή νορμαλ χρονιά....
Εσείς πάθατε ότι εμείς τα προηγούμενα χρόνια μπασιματα γαμάτα και μετά φόλα ...φέτος σε εμάς όλοι η χρονιά φόλα...δεν ελπίζω πλέον σε τίποτα καλό για την τσίχλα στα μέρη μου ... Αντίθετα από μπεκάτσα και υδροβιο η χρονιά ήταν εξερετικη προπαντόςη μπεκατσα ήταν σε πολλούς μεγάλους αριθμούς από αρχές Νοεμβρίου χωρίς να την κυνηγάω βαρεσα αρκετά πουλιά σε λασποχωραφα.νουμερα δεν γράφω για αποφυγή εγκεφαλικόν🥲

Σάββατο στους Καθενους καμία εκατοστή αυτοκίνητα και πήραν όλοι τον ...
Εχει ¨καει¨ ολη αυτη η περιοχη και τωρα που εχει καει και η Αττικη δεν βλεπω πως θα ανακαμψει...ισως αν πανε τα τσιχλοφυσιγγα 30 ε / κουτι και η βενζινη 3ε / L

Back