Τσίχλα-Κοτσύφι

Σκοπευτήριο δεν παίζει; Ρωτάω λόγω καθαρίσματος όπλων
Σκοπευτήριο δεν παίζει; Ρωτάω λόγω καθαρίσματος όπλων
Λεωνίδα μου θα μου άρεσε πολύ όμως η διαδικασία άδειας δήλωση σκοπευτικού όπλου με ξενερώνει απίστευτα θα περιοριστω σε ξηρά προπόνηση στο σπίτι παλιότερα πήγαινα που τα πράγματα ήταν πιο απλά είχα πάρει και ένα μετάλλιο σε αγώνες του κυνηγετικού συλλόγου μέχρι εκεί όμως

Επισης, ενα μεγαλο ευχαριστω στον @ΓΙΑΝΝΗΣ. που με βοηθησε με τα μετρα του κοντακιου, και πλεον αισθανομαι το τουφεκι προεκταση των χεριων μου!!.................καλός είναι αλλά πίνει πολύ βυσηναδα και τον χαλάε μερικές φορές😢

Like

Λεωνίδα μου θα μου άρεσε πολύ όμως η διαδικασία άδειας δήλωση σκοπευτικού όπλου με ξενερώνει απίστευτα
Νομίζω ότι το έχουν ξεκαθαρίσει αυτό, ότι δεν ισχύει για τον πήλινο στόχο. Πας κανονικά με ΑΚΚΟ, πρέπει μόνο να έχεις δελτίο σκοπευτή (σκοπευτική ταυτότητα), δηλαδή να γραφτείς σε κάποιο σκοπευτικό σύλλογο.
Η δήλωση του όπλου ως σκοπευτικό είναι για την πρακτική σκοποβολή, για καραμπίνες με αποθήκη μεγάλης χωρητικότητας και χωρίς μειωτήρα.

Νομίζω ότι το έχουν ξεκαθαρίσει αυτό, ότι δεν ισχύει για τον πήλινο στόχο. Πας κανονικά με ΑΚΚΟ, πρέπει μόνο να έχεις δελτίο σκοπευτή (σκοπευτική ταυτότητα), δηλαδή να γραφτείς σε κάποιο σκοπευτικό σύλλογο.
Η δήλωση του όπλου ως σκοπευτικό είναι για την πρακτική σκοποβολή, για καραμπίνες με αποθήκη μεγάλης χωρητικότητας και χωρίς μειωτήρα.
Ευχαριστώ Στέλιο δεν ήξερα τη λεπτομέρεια αυτή

πεταρισανε και σημερα τα τσιχλονια στην ωρατους,,μετριμενες τουφεκιες και ωμορφες μιας και τα πουλια ανεβαινανε 1 2 μαζι και μετα απο 5 λεπτα ξανα τα ειδια, σημερα το ευχαριστηθηκααααα.hunter..exciting.
Την παρασκευή, μετα το πέρας του τελευταιου τσιχλοκαρτερου, φεύγοντας ασε αναμενη μια λαμπαδα στο εικονοστασι....σε εκανε μαγκα φετο...;)👍

Την παρασκευή, μετα το πέρας του τελευταιου τσιχλοκαρτερου, φεύγοντας ασε αναμενη μια λαμπαδα στο εικονοστασι....σε εκανε μαγκα φετο...;)👍
και οχι μωνο φετωςςς,,κιαλες χρονιεςςςς κωστη,,τι να κανω αφου απο εκη πηγενουνε για κουρνα χρονιααα τωρααα ;) ;)

Σήμερα έκαναν ένα ανέβασμα μετά τις 06:15 κ έριξα κάτι κουμπουριές(3Α διασποράς ν7),
Μετά παύση....
Και καθώς είχαν ανάψει οι λάμπες της ΔΕΗ κ είχα πάρει τον δρόμο τις επιστροφής έλεγα πως θα πέσει καμία πάνω μου να μου βγάλει τα μάτια....
1-2-3 μαζί...
Δεν είναι χαζά, ήξεραν γιατί καθυστέρησαν...

Φέτος άργησα να βγάλω άδεια.
Έκανα μόνο 4 κυνήγια.
Στον πρώτο 2 τσίχλες.
Στο δεύτερο 1 τσίχλα.
Στο τρίτο 3 τσίχλες.
Απόψε έκανα το τέταρτο και τελευταίο για φέτος.
Σχόλαω 14:00. Στις 15:00 ήμουν στο μέρος, μεταξύ Πισσώνα και κάτω Στενής (πιο συγκεκριμένος δε θέλω να γίνω 🤣🤣🤣🤣). Περπάτησαμε από τις 15:00 μέχρι τις 17:30 που κάτσαμε για καρτέρι. Εγώ βαρεσα 17 τσίχλες και ο φίλος 13.
Στο καρτέρι μισή ώρα βαρεσαμε από 3 τσίχλες. Είχε πουλιά.

Βροχερή η τελευταία μέρα δεν βλέπω να πηγαίνω πουθενά ,είναι καθημερινή ,ειμαι και μόνος μου. Κόντρα στο ρεύμα από θέμα καρπωσης (που δεν είναι ποτέ μεγάλη) η χρονιά πήγε καλύτερα από κάθε άλλη. .big smile.και του χρόνου να είμαστε καλά!!!

τελικα εφυγε η χρονια χαλια , ελπιζα της τελευταιες μερες του φλευβαρη να ειναι καλυτερες , και ηταν χειροτερες , με πολυ περπατημα και χωρις καρτερι απο 3 μεχρι 4 τσιχλοκοτσυφα την ημερα , ολη την σεζον φασες 5 και αυτες το καλοκαιρι μετα εξαφανιζον , μπεκατσες 2 , τσιχλοκοτσυφα χρουτς χρουτς 110 , περδικες με πολυ κοπο και σχεδον καθε κυνηγισημη μερα 11 , αγριοπεριστερα και αυτα λιγα 22, τρυγονια 8 , ορτυκια 2 , και ενα λαγο τελευταια μερα του λαγου 8 ιανουαριου , δεν εμεινα ευχαριστημενος συμφωνα οτι πηγαινα πολυ συχνα , μια και εχω χρονο αρκετο , τωρα καιρος να ασχοληθω με τα κτηματα , το καθε πραγμα στο καιρο του

Αν δεν είχα ακαθάριστη την γριά,σιγά μην πήγαινα!
3 ωρίτσες περπάτημα....
Περίπου άλλες τόσες ο φίλος.
Και του χρόνου,να έχουμε υγεία και όρεξη να βγούμε! :)

View attachment 96014
Και τα θεωρης λίγα πουλιά αυτά ....θα μας τρελάνεις ??? Αχ αυτή η 303 την έφαγε η μαρμάγκα την Καλομοίρα

:cool: Και τα θεωρης λίγα πουλιά αυτά ....θα μας τρελάνεις ??? Αχ αυτή η 303 την έφαγε η μαρμάγκα την Καλομοίρα
Δεν παραπονεθηκα ρε Λιάκο!
Κουβέντα δεν είπα!
Αν έχει,έχει καλώς,αν δεν έχει,δε βαριέσαι,αααλλη φορά...
Καλή, χρυσή η 303!
Ένα κακό έχει...

Δεν είναι 302!

τελικα εφυγε η χρονια χαλια , ελπιζα της τελευταιες μερες του φλευβαρη να ειναι καλυτερες , και ηταν χειροτερες , με πολυ περπατημα και χωρις καρτερι απο 3 μεχρι 4 τσιχλοκοτσυφα την ημερα , ολη την σεζον φασες 5 και αυτες το καλοκαιρι μετα εξαφανιζον , μπεκατσες 2 , τσιχλοκοτσυφα χρουτς χρουτς 110 , περδικες με πολυ κοπο και σχεδον καθε κυνηγισημη μερα 11 , αγριοπεριστερα και αυτα λιγα 22, τρυγονια 8 , ορτυκια 2 , και ενα λαγο τελευταια μερα του λαγου 8 ιανουαριου , δεν εμεινα ευχαριστημενος συμφωνα οτι πηγαινα πολυ συχνα , μια και εχω χρονο αρκετο , τωρα καιρος να ασχοληθω με τα κτηματα , το καθε πραγμα στο καιρο του
Νταξει , δεν πήγες και καλά αλλά ούτε και άσχημα. Είχες και ποικιλία!!! Να χαίρεσαι εσύ και όλοι μας που μπορούμε και πάμε όσο και όποτε μπορούμε.

Back