Φράγκα δεν παίζουν ..Σκοπευτήριο δεν παίζει; Ρωτάω λόγω καθαρίσματος όπλων
Φράγκα δεν παίζουν ..Σκοπευτήριο δεν παίζει; Ρωτάω λόγω καθαρίσματος όπλων
Αυτό ισχύει από πάντα φίλε μουΠάντως για άλλη μια φορά, ειδικά φέτος, έδειξε ότι μόνο το περπατητο θα σου δώσει τσίχλες... Όσο πιο νωρίς το καταλάβουμε τόσο καλύτερα!!!
Σκοπευτήριο δεν παίζει; Ρωτάω λόγω καθαρίσματος όπλων
Λεωνίδα μου θα μου άρεσε πολύ όμως η διαδικασία άδειας δήλωση σκοπευτικού όπλου με ξενερώνει απίστευτα θα περιοριστω σε ξηρά προπόνηση στο σπίτι παλιότερα πήγαινα που τα πράγματα ήταν πιο απλά είχα πάρει και ένα μετάλλιο σε αγώνες του κυνηγετικού συλλόγου μέχρι εκεί όμωςΣκοπευτήριο δεν παίζει; Ρωτάω λόγω καθαρίσματος όπλων
Γιατι σε τι πραμα θα παιξεις τουφεκιες ?
Νομίζω ότι το έχουν ξεκαθαρίσει αυτό, ότι δεν ισχύει για τον πήλινο στόχο. Πας κανονικά με ΑΚΚΟ, πρέπει μόνο να έχεις δελτίο σκοπευτή (σκοπευτική ταυτότητα), δηλαδή να γραφτείς σε κάποιο σκοπευτικό σύλλογο.Λεωνίδα μου θα μου άρεσε πολύ όμως η διαδικασία άδειας δήλωση σκοπευτικού όπλου με ξενερώνει απίστευτα
Ευχαριστώ Στέλιο δεν ήξερα τη λεπτομέρεια αυτήΝομίζω ότι το έχουν ξεκαθαρίσει αυτό, ότι δεν ισχύει για τον πήλινο στόχο. Πας κανονικά με ΑΚΚΟ, πρέπει μόνο να έχεις δελτίο σκοπευτή (σκοπευτική ταυτότητα), δηλαδή να γραφτείς σε κάποιο σκοπευτικό σύλλογο.
Η δήλωση του όπλου ως σκοπευτικό είναι για την πρακτική σκοποβολή, για καραμπίνες με αποθήκη μεγάλης χωρητικότητας και χωρίς μειωτήρα.
Μην κάθεστε κάτο από ανεμογεννήτριες κανη κακόΓιατι σε τι πραμα θα παιξεις τουφεκιες ?
Την παρασκευή, μετα το πέρας του τελευταιου τσιχλοκαρτερου, φεύγοντας ασε αναμενη μια λαμπαδα στο εικονοστασι....σε εκανε μαγκα φετο...
και οχι μωνο φετωςςς,,κιαλες χρονιεςςςς κωστη,,τι να κανω αφου απο εκη πηγενουνε για κουρνα χρονιααα τωραααΤην παρασκευή, μετα το πέρας του τελευταιου τσιχλοκαρτερου, φεύγοντας ασε αναμενη μια λαμπαδα στο εικονοστασι....σε εκανε μαγκα φετο...![]()
Και τα θεωρης λίγα πουλιά αυτά ....θα μας τρελάνεις ??? Αχ αυτή η 303 την έφαγε η μαρμάγκα την ΚαλομοίραΑν δεν είχα ακαθάριστη την γριά,σιγά μην πήγαινα!
3 ωρίτσες περπάτημα....
Περίπου άλλες τόσες ο φίλος.
Και του χρόνου,να έχουμε υγεία και όρεξη να βγούμε!
View attachment 96014
Δεν παραπονεθηκα ρε Λιάκο!Και τα θεωρης λίγα πουλιά αυτά ....θα μας τρελάνεις ??? Αχ αυτή η 303 την έφαγε η μαρμάγκα την Καλομοίρα
Νταξει , δεν πήγες και καλά αλλά ούτε και άσχημα. Είχες και ποικιλία!!! Να χαίρεσαι εσύ και όλοι μας που μπορούμε και πάμε όσο και όποτε μπορούμε.τελικα εφυγε η χρονια χαλια , ελπιζα της τελευταιες μερες του φλευβαρη να ειναι καλυτερες , και ηταν χειροτερες , με πολυ περπατημα και χωρις καρτερι απο 3 μεχρι 4 τσιχλοκοτσυφα την ημερα , ολη την σεζον φασες 5 και αυτες το καλοκαιρι μετα εξαφανιζον , μπεκατσες 2 , τσιχλοκοτσυφα χρουτς χρουτς 110 , περδικες με πολυ κοπο και σχεδον καθε κυνηγισημη μερα 11 , αγριοπεριστερα και αυτα λιγα 22, τρυγονια 8 , ορτυκια 2 , και ενα λαγο τελευταια μερα του λαγου 8 ιανουαριου , δεν εμεινα ευχαριστημενος συμφωνα οτι πηγαινα πολυ συχνα , μια και εχω χρονο αρκετο , τωρα καιρος να ασχοληθω με τα κτηματα , το καθε πραγμα στο καιρο του