Δεν ψάχνω πολλά ρε Παύλο ένα τσοκ με την κατανομή του 5* στα 20 μέτρα από τα 20 μέχρι τα 40 μέτρα ψάχνω πολλά ζητάω !!!!!!!!!!Ευκαιρία Λευτέρη να δοκιμάσεις και ένα κικς 4*
Λες !!!!! Το skeet το έχεις δοκιμάσει ;Ευκαιρία Λευτέρη να δοκιμάσεις και ένα κικς 4*
Για κάνα κυνήγι θα πάμε ;Λες !!!!! Το skeet το έχεις δοκιμάσει ;
Εννοείς τον καλό μου φίλο, τον Ηρακλή Καρανάσιο, τρομερό μηχανουργό (φτιάχνει απίστευτα πράγματα ειδικά γύρω από τα αγωνιστικά ή και απλά βελτιωμένα αυτοκίνητα (οκταπίστονες δαγκάνες, intercooler, ψυγεία αλλά και πάρα πολλά άλλα για βελτιώσεις αυτοκινήτων, δείτε https://www.herculesparts.gr/index.php/el/).Αν δεν κάνω λάθος στον Ηρακλή δεν φτιαχνετε τα τσοκ σας κ Σωτηροπουλε; Επώνυμο φυσικά δεν πρόκειται να γράψω
Ο Ηρακλής Καρανάσιος είναι πολύ μπροστά ο τύπος.....Έχω πάει κάμποσες φορές στο μηχανουργείο του και όντως είναι ο άτιμος ΜΑΣΤΟΡΑΣ....Όχι μόνο intercooler,δαγκάνες αλλά κ δοχεία αναθυμνιάσεων,ελαφρομένες τροχαλίες και ελαφρομένα βολάν για αγώνες Dragster κ.α.....Πολύ λεπτομέρεια ο άνθρωπος....Εννοείς τον καλό μου φίλο, τον Ηρακλή Καρανάσιο, τρομερό μηχανουργό (φτιάχνει απίστευτα πράγματα ειδικά γύρω από τα αγωνιστικά ή και απλά βελτιωμένα αυτοκίνητα (οκταπίστονες δαγκάνες, intercooler, ψυγεία αλλά και πάρα πολλά άλλα για βελτιώσεις αυτοκινήτων, δείτε https://www.herculesparts.gr/index.php/el/).
Ο Ηρακλής είναι και μεγάλο σκοπευτικό ταλέντο και τον έχω προπονήσει κάμποσες φορές.
Πάντως δεν τα φτιάχνω στον Ηρακλή, απλά εκεί έκανα τα πρώτα βήματα εξέλιξης το 2010 - 11.
Εδώ να πω πως πλέον δεν προλαβαίνω να ακολουθώ και αυτό το thread οπότε, εάν κάποιος θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου, τον παρακαλώ όχι από εδώ καθώς θα μείνει αναπάντητος και θα κινδυνεύω να χαρακτηριστώ ως αγενής, αλλά από το BRAIN Chokes στην ενότητα "Επαγγελματίες"
Πάντα φιλικά
Χρήστος Σωτηρόπουλος
BRAIN Chokes
Το κικς βγαίνει σε σπειρωμα mobile και 3αρη;;;Ευκαιρία Λευτέρη να δοκιμάσεις και ένα κικς 4*
αποκαλύφτηκες.............Είχα και εγώ την αρώστεια πριν μια 10 ετία κ ήμουν στο χώρο της βελτίωσης με κάποια Car's σε Dragster & Drift...
Ναι ο Μανδηλαράς έχει και αν δεν έχει τέλος του μήνα περιμένει και άλλα σε όλα τα σπειρωματα και σύσφιξηςΤο κικς βγαίνει σε σπειρωμα mobile και 3αρη;;;
Έγινε φίλε σ ευχαριστώΝαι ο Μανδηλαράς έχει και αν δεν έχει τέλος του μήνα περιμένει και άλλα σε όλα τα σπειρωματα και σύσφιξης
Τίποτα φίλε μου υπόψην μιλάμε για το kicks smokeΈγινε φίλε σ ευχαριστώ
Γιατί...;;αποκαλύφτηκες.............
Θα μας τρελάνεις βραδιάτικα ;Μια που το τραβάει το θέμα έχετε ερωτηθεί ποτέ αν η κυκλική κατανομή όπως την πετυχαινουμε με όλα τα τσοκ είναι η ιδανική για κυνήγια και Σκοποβολή? Για ποιο λόγο συμμετρία? Και για να το παω λίγο παρακάτω πως θα αντιδρούσατε για ένα τσοκ που θα πετύχαινε οβάλ κατανομή με ρύθμιση του οριζόντιου η κάθετου άξονα?
Είχες ένα 687 αν θυμάμαι καλά. Τώρα με ποιο όπλο ρίχνεις με σταθερά τσοκ;Σταμάτα εσυ σουπιάααααα.. Κώνο μόνο στο κυνηγετικό στο σκοπευτικο όχι..
Είχες ένα 687 αν θυμάμαι καλά. Τώρα με ποιο όπλο ρίχνεις με σταθερά τσοκ;