Στέκουν αν χιονίσει στα βουνάΦιλαρα....παπι κ μπεκατσα δεν στεκουν....πως προήλθε αυτη η καρπωση;;;
Στέκουν αν χιονίσει στα βουνάΦιλαρα....παπι κ μπεκατσα δεν στεκουν....πως προήλθε αυτη η καρπωση;;;
Μαλιστααα...ξερεις, μου εχει τυχη κι εμενα πολλες φορες οταν κυνηγαω παπια το χαραμα, να περασει μπεκατσα πανω απο τα νερα....λιγο σπανιο, αλλα συμβαινει...κ χωρις χιόνια τοτε.Στέκουν αν χιονίσει στα βουνά
Εδώ ένα πρωί που φυλάγαμε ήρθε μία μέσα από το χάος της λιμνοθάλασσας….Αν μου το έλεγε άλλος δεν το πίστευα….Μα που έβοσκε η ρουφιάνα;Μαλιστααα...ξερεις, μου εχει τυχη κι εμενα πολλες φορες οταν κυνηγαω παπια το χαραμα, να περασει μπεκατσα πανω απο τα νερα....λιγο σπανιο, αλλα συμβαινει...κ χωρις χιόνια τοτε.
Έχει τύχει πολλές φορές μπεκάτσα στο ποτάμιΦιλαρα....παπι κ μπεκατσα δεν στεκουν....πως προήλθε αυτη η καρπωση;;;
Είναι πολύ προσαρμοστικό είδος και μπορείς να τις βρείς παντού.Μια φορά είδα 2 σε κατάψυξη.Ειδικά αν έχει παγωνιά.
Ζωντανές ρε τις ρουφιάνες και εγώ νόμιζα ότι πάνε κι από καρδιά εύκολα.Είναι πολύ προσαρμοστικό είδος και μπορείς να τις βρείς παντού.Μια φορά είδα 2 σε κατάψυξη.
Κάθε χρόνο που κάθομαι για παπια έρχονται και πέφτουν μπροστά μου στα 5 μέτρα.. ένα προι με χιόνια μέτρησα 14… πέρναγαν ασταματηταΈχει τύχει πολλές φορές μπεκάτσα στο ποτάμι![]()
Έτσι κ σε μένα αλλά δεν τις ρίχνω αυτές,μόνο τις άλλες που μου κόβουν το αίμα στο περπατητοΚάθε χρόνο που κάθομαι για παπια έρχονται και πέφτουν μπροστά μου στα 5 μέτρα.. ένα προι με χιόνια μέτρησα 14… πέρναγαν ασταματητα
Δεν ρίχνω σε μπεκάτσα Γιάννη πολύ σπάνια δεν μου αρεση σαν φάει κυνηγαο μόνο ότι τρωωΈτσι κ σε μένα αλλά δεν τις ρίχνω αυτές,μόνο τις άλλες που μου κόβουν το αίμα στο περπατητο![]()
Α δεν έχεις δίκιοΔεν ρίχνω σε μπεκάτσα Γιάννη πολύ σπάνια δεν μου αρεση σαν φάει κυνηγαο μόνο ότι τρωω
Έχω μάθω στο υδρόβιο εγώ έχω και την μάνα που είναι μαέστρος στο Μαγηρεμα του..Α δεν έχεις δίκιοδεν υπάρχει καλύτερο από μπεκάτσα
![]()
Μπεκάτσες κοκκινιστες με πιλάφι, μαγειρεμένες με το έντερο τους(σικρετ ρεσαπι)Έχω μάθω στο υδρόβιο εγώ έχω και την μάνα που είναι μαέστρος στο Μαγηρεμα του..
Ρε βγάζετε τις αντεριές-δεν είμαστε ΓάλλοιΜπεκάτσες κοκκινιστες με πιλάφι, μαγειρεμένες με το έντερο τους(σικρετ ρεσαπι)
Τι αντεριεςΡε βγάζετε τις αντεριές-δεν είμαστε Γάλλοι
Duck shooting θα ήταν καλύτερη περιγραφή νομίζω.
Αυτά δεν μας ακουμπάνε.Τα μολύβια σε "περίεργα" σημεία την ώρα που πέφτει ηλιοθεραπεία και κλαρίνο θα μας φάνε.Duck shooting θα ήταν καλύτερη περιγραφή νομίζω.
Αυτά θα μας φάνε.