Υλικά για ιδιογόμωση

Η δούλεια που κάνει είναι με τις δονήσεις να βοηθά το ογκομετρικό τόσο στα σκάγια όσο και στο μπαρούτι, με το μπαρούτι φυσικά να έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία.

Mανο, αποψη για το συγκεκριμενο δεν εχω... Εγω ειχα προσαπρμοσει στο ογκομετρικο της MEc κασποια στιγμη απο την εξωτερικη μερια με ταινια μια κουρευτικη μηχανη που συνδεοταν με μπριζα κ οχι με μπαταρια... Σε συνδυασμο με λιγη ποσοτητα πυριτιδας η ακριβεια ηταν ακομα μεγαλυτερη αλλα οχι οσο μικρη ηθελα τουλαχιστον στις τροποιοιημνες μονοβασικες που μου αρεσουν οποτε κετεφυγα στη λυση του γεμισματος της πυριτιδας με το χερι...
Εκανε δουλεα παντως η δονηση...

Στις τροποποιημενες και στις διβασικες, ειναι μονοδρομος το ζυγισμα αν θες ακριβεια. Αλλιως πας σε λυσεις οπως την RCBS Chargemaster

Ηθελα να ηξερα τα εργοστασια με τις διβασικες τι κανουν... Εχουν τοσο ακριβεια με επαγγελματικα μηχανηματα ή στο περιπου και αυτοι...????

Παντα θα υπαρχουν αποκλισεις...
Για να πω την αληθεια μου στις διβασικες οι αποκλισεις που περνω απο ενα απολο ογκομετρικο ειναι σχεδον ιδιες με τις τροποποιημενες... Απλα θελει σχετικα λιγη ποσοτητα πυριτιδας στη μπουκαλα κ συμπληρωμα καθε 10-15 φυσιγγια...
Απο την αλλη, δεν γνωριζω αν οι μεγαλες εταιριες φυσιγγιων εφαρμοζουν αλλες μεθοδους γεμισματων των φυσιγγιων με διβασικες αλλα στο ζυγισμα πολλων απο αυτων οι αποκλισεις ειναι πολυ μικροτερες απο οτι θα περιμενε κανεις...

Ο Φλαμ πρέπει να εννοεί τα εργοστάσια παραγωγής των διβασικων.

Έφερε ο Κένταυρος βαζάκια των 2 κιλών με σκάγια αντιμονίου 5% σε νούμερα 3 5 και 7,5 προς 9 ευρώ (4,5 το κιλό δλδ)

Έφερε ο Κένταυρος βαζάκια των 2 κιλών με σκάγια αντιμονίου 5% σε νούμερα 3 5 και 7,5 προς 9 ευρώ (4,5 το κιλό δλδ)
Καλο αυτο.. Μου αρεσει αυτο το 7,5... Τι ωραια εναρξη θα κανουμε....banana..banana..banana.

Πολλές φορές τυχαίνει να βάζουν στο περίπου τα σκάγια, εδώ στην πυρίτιδα θα κολλήσουν; :)

Ο Φλαμ πρέπει να εννοεί τα εργοστάσια παραγωγής των διβασικων.

Ακριβως Γιωργο....;)

Εγώ θεώρησα ότι αναφέρθηκες στις εταιρίες φυσιγγίων... Αλήθεια τι γίνεται μ΄ αυτές; Προσέχουν για την ποσότητα της πυρίτιδας;

Άρι κάτι τέτοιο είχε κάνει και ο πατέρας μου με τη χρήση κουρευτικής μηχανής και επίσης είχαμε βάλει και γείωση για τον στατικό ηλεκτρισμό. Πάντως εμείς που ζυγίζουμε κάθε 10 φυσίγγια την πυρίτιδα μέχρι στιγμής μη τη ματιάσω δεν είχαμε καμία σοβαρή απόκλιση. Υπόψιν ότι δουλεύουμε πολύ την S4 (διβασική)...

Καλο αυτο.. Μου αρεσει αυτο το 7,5... Τι ωραια εναρξη θα κανουμε....banana..banana..banana.
Τι θα κυνηγήσεις στην έναρξη και θες 7,5 αντιμόνιο; Αντί να έχεις πάει ήδη να έχεις μαζέψει όλα τα 2κιλα με τα 5άρια και τα 3άρια...;)
Ένα συνδιασμό θα σου γράψω και τα υπόλοιπα φαντάσου τα μόνος σου ... Beretta + UFO + 3άρια αντιμονίου με φάρινα απ ... :D

Τι θα κυνηγήσεις στην έναρξη και θες 7,5 αντιμόνιο; Αντί να έχεις πάει ήδη να έχεις μαζέψει όλα τα 2κιλα με τα 5άρια και τα 3άρια...;)
Ένα συνδιασμό θα σου γράψω και τα υπόλοιπα φαντάσου τα μόνος σου ... Beretta + UFO + 3άρια αντιμονίου με φάρινα απ ... :D

Φυσίγγια θα γεμίσεις η κουλουράκια για εξωγήινους θα φτιάξεις ;.xm.

Σε κοβω με πολυ αγριες διαθεσεις....

Τι θα κυνηγήσεις στην έναρξη και θες 7,5 αντιμόνιο;
Οχι για να δεις με ποιους θελεις να κυνηγησεις φετος... .hit..hit..buy buy..buy buy..yelling.

Beretta + UFO + 3άρια αντιμονίου με φάρινα απ ... :D
Φιλαρακι αυτη η συνταγη σου εχει βγει καλη? .goodboy. Αυτα να τα λες σε μενα, ο Φλαμ ειναι για πιο ηπια κολπα... .buy. 40γρ και IC να "διορθωνει" και λιγο... .yelling.
Αυτα τα 3αρια αντιμονιου πολυ μου αρεσαν...;) Αρχιζει να βγαζει δοντια το Ufo με αυτη τη διαμετρο σκαγιων....xm.

Back