Υλικά για ιδιογόμωση

Οπότε η χρήση μηχανης για κόψιμο αστεριού είναι αναγκαία. Θα στραφώ στην αγορά κάποιας.
Να πάρεις τη lee load και θα μείνεις απόλυτα ευχαριστημένος!!την έχω 10 χρόνια και κάνω την δουλειά μου αξιοπρεπέστατα,αποκαψυλωνει καψυλωνει καλυμπραρει κόβει αστέρι κλείνει τα περνάς και σε δράπανο με στροφείο και είσαι έτοιμος!!τα ογκομετρικα της με μονοβασικές κατεβαζουν πολύ καλά και επίσης το μαχαίρι της κόβει πολύ καλά και τους καινούργιους κάλυκες πράγμα που το μαμισιο της mec δεν τους κόβει τέλεια!!πάρτη και θα με θυμηθείς,για τα λεφτά της δεν παίζεται!!;)

Αυτή θυμάμαι τώρα cx2000-1,73-34-z2m21-57,7
τις υπόλοιπες πρέπει να ψάξω...

Αν κυνηγασ με την τιταν φιλοσ που την εχει βαζη 1,70×33 z2m21.ρελιασμα 58 με καψουλι 616 ολλο τον χειμώνα η mb32 δεν κουδουνιζη κεφαλια κατι κανεισ λοθοσ παιξε με καψουλια 616/cx2000 και ρελιασε 58 ακριβώς

Βασιλη, η λογικη που κολλησα με τη συγκεκριμενη ειναι πως δεν εχει ανακρουση τρελλη, και δεν με ενοχλει, ουτε βαραει στο κεφαλι. Εννοειται πως ειναι και αποτελεσματικη, αλλιως ποιος ο λογος να την χρησιμοποιω. Ομολογω παντως οτι πανω απο 32 δεν την γεμιζω, γιατι το θεωρω υπερβολη για τις τσιχλες. Δοκιμασα επισης το 1.7x33 με cx2000 και αυτο μου φανηκε αρκετα ανεκτο, αλλα δεν το εριξα πολυ. Ειχα ριξει καμποσα στα αγριοπεριστερα σε ζεστη μερα, και καμποσα επισης στα μπασιματα της τσιχλας, χωρις ιδιαιτερο θεμα.

Ξέθαψα τα παραπάνω μηνύματα γιατί σήμερα έριξα τα 6 τελευταία φυσίγγια με ΜΒ32 που μου είχαν μείνει. Πήρα 2 κοτσύφια με μονές τουφεκιές. Οι υπόλοιπες 4 πήγαν στο γάμο του καραγκιόζη. Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο αλλά δεν με ενόχλησαν καθόλου. Ίσως να φταίει ο καιρός. Έχω λίγη μπαρούτι ακόμα και θα την γεμίσω κλείνοντας στα 58 που προτείνει ο Ηλίας παραπάνω.

Ότι πιο άχρηστο κυκλοφορεί... επανελλημενες βολές όλοι ανοιγμένοι...

Σίγουρα δεν είναι ότι ποιοτικότερο κυκλοφορεί αλλά μήπως είναι φορτωμένο και το φυσιγγι ή μήπως "καίγεται" στο ρελιασμα; Σε χιλιάδες εμπορικά που έχω ρίξει με fiem δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο.

Σίγουρα δεν είναι ότι ποιοτικότερο κυκλοφορεί αλλά μήπως είναι φορτωμένο και το φυσιγγι ή μήπως "καίγεται" στο ρελιασμα; Σε χιλιάδες εμπορικά που έχω ρίξει με fiem δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο.
Είναι εμπορικό στα 34 γρ με μέσοταπα..δεν νομίζω να είναι πολύ φορτωμένο συν το γεγονός πως ρίχτηκαν με πολύ κρύο σήμερα σε κοτσύφια..

Παντως ειναι ανησυχητικη η χρησιμοποιηση τετοιας ποιοτητας καλυκων, ισως οχι τοσο για τα παραπανω σχισιματα, αλλα για περιπτωσεις που ολοκληρο το πλαστικο φυγει με τον πυροβολισμο και κολλησει στην κανη χωρις να το αντιληφθουμε

Παντως ειναι ανησυχητικη η χρησιμοποιηση τετοιας ποιοτητας καλυκων, ισως οχι τοσο για τα παραπανω σχισιματα, αλλα για περιπτωσεις που ολοκληρο το πλαστικο φυγει με τον πυροβολισμο και κολλησει στην κανη χωρις να το αντιληφθουμε
Δεν ξέρω αν υπάρχει κίνδυνος και για ακόμα αυτήν την ακραία περίπτωση, σε παρόμοια δοκιμή που έχουμε κάνει με το λεγόμενο "μονοβολο του φτωχού", δεν υπήρξε πρόβλημα σε 18,2 αυλό.

Back