Αργησα λιγο να ξυπνησω το πρωι και εφυγα του σκοτωμου να παω για τα κοριτσια, δεν ελεγε να παω μονο για πρωι εκει που πηγα χθες το απογευμα γιατι ειναι 100 χλμ αρα πηγα εδω κοντα.
Αποφασιζω να αλλαξω μερια και να κατεβω πιο χαμηλα, βρισκω 2-3 φυσιγγια καπου και καθομαι εκει, δεν ειχα βεβαια καλη ορατοτητα αλλα λεω ενταξει δεν θα περασουν και ξωφαλτσα στα δεντρα...
Μετα απο 10 λεπτα μου σκανε 5 κυριολεκτικα μεσα στα μουτρα, σαν τις τσιχλες οταν νυχτωνει και σε υψος 3 μετρα, αφου προλαβα κι εριξα ενα τυχερος ημουνα αλλα στο γαμο του καραγκιοζη! Μετα απο λιγο περνανε καμια 10αρια παλι παρα πολυ χαμηλα αλλα κατω απο μενα και δεν προλαβα ουτε να κουνηθω, αρχισα να ανεβαζω πιεση βεβαια με γοργους ρυθμους, περνανε παλι 2 αρκετα πιο ψηλα απο μενα και καταφερνω να στριψω τη μεση μου περιπου σαν το κοριτσι στον εξορκισμο που γυρνουσε το κεφαλι τερμα πισω. Προλαβαινω και ριχνω δυο Ρουμελιωτης και την ριχνω την σκροφα αλλα οπως καταλαβα τραυματισμενη, λεω αστη θα παω μετα να την παρω γιατι ειναι ωρα αιχμης τωρα, περνανε παλι δυο ξανα μεσα στα μουτρα μου ριχνω ενα και παιρνω ενα αμελετητο...πρεπει να ανεβασα 20 πιεση εκεινη την ωρα αλλα και να την επαιρνε η τουφεκια στα 5 μετρα δεν θα εβρισκα τιποτα. Καθομαι λιγο πιο ψηλα και για 1 ωρα νεκρα, με παιρνει ενας τηλ και εκει που μιλαγαμε ακουω τον γνωστο θορυβο, περναει απο πανω μου ενα κοπαδι 30αρι και τουφεκαω με το ενα χερι κυριολεκτικα γιατι στο αριστερο ειχα το κινητο. Υπαρχει πιθανοτητα να πηρα μια με το 2ο αλλα επειδη δεν ημουν σιγουρος εψαξα 5 λεπτα κι εφυγα μετα να παρω το χαπι για την πιεση.
Απογευμα πηγα στο μακρινο μερος αλλα επικρατουσε νεκρα, μολις επινα νερο ερχεται μια σαν πεταλουδα, με 1η πηγαινε αλλα δεν ηθελα να πεταξω το μπουκαλι με το νερο γιατι ηταν 2 ακομα η ωρα, τρωει το πουστικο το καπακι ενα κολλημα και δεν βιδωνε με τιποτα, με ειδα και η καριολα να παιδευομαι και εξαφανιστηκε

Ωραια λεω παμε σημερα, ξεχασα να αναφερω πως και τις δυο φορες οταν κατεβηκα απ το αμαξι πατησα σκατα αλλα ειπα μπας και ειναι γουρι...
Μετακινουμαι στις 3 σε μια κορυφη με κοντο πουρναρι που περνανε ψηλωμενες αλλα σημερα του εβγαλαν τα ματια...ειδα καπου 40 πουλια ολα 100+ μετρα, τελικα περνανε 5 παλι στο θεο και ριχνω ενα 4αρι και ενα 2αρι ετσι για την αλητεια με ενα καραβι προσκοπευση, την ακουσε για τα καλα η ρουφιανα παντως γιατι εκανε κατι ελιγμους, προφανως περασαν κοντα της τα σκαγια.
Περναει παλι μια ρουφιανα ψηλα οπως παντα αλλα οχι στα 100+ προσκοπευη καλη παλι και το 6/4 την εκανε τη δουλεια του ξανα, το ωραιο παντως ειναι οτι οταν ειναι πολυ μακρινη η τουφεκια απο το μπαμ μεχρι να φτασουν τα σκαγια στο στοχο θελει το χρονο του.
Εψαχνα 15 λεπτα να τη βρω στα πουρναρια αλλα τα καταφερα, και οσο την εψαχνα περασαν μερικες αρκετα χαμηλα απ το σημειο που ημουν πριν και απο εκει που εψαχνα τη φασσα αλλα αν βαραγα κι αλλη δεν θα εβρισκα καμια στο τελος.
Αν συνεχισω αυτο το κυνηγι για λιγα χρονια ακομα με βλεπω για ιατρικη παρακολουθηση και φαρμακευτικη αγωγη, Ντοκτωρ να εχεις το νου σου...θα σε χρειαστω!