Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μίλτο, το Biturbo - πάντα και σε όλα τα νούμερα - είχε - και έχει Tecna !!! ;)
Επίσης, εγώ δεν έχω υπόψη μου κανένα φυσίγγι Lambro, τουλάχιστον μετά την απόκτηση της εταιρείας από το Ναυπλιώτη, που να γεμίστηκε με μπαρούτι της B&P ...
think
Στελιο πριν 4-5 χρονια ειχα σφαξει ενα με ενα φιλο και ειμαι 100% σιγουρος οτι ειχε mb36 μεσα και μαλιστα μου ειχε κανει εντυπωση γιατι αυτο πιστευα μεχρι τοτε οτι γεμιζεται με τεκνα αλλα αφου το λετε ετσι θα ειναι..τελευταια φορα που ασχοληθηκα με εμπορικα ηταν πριν 9 χρονια απλα απο περιεργια καμια φορα σφαζω κανενα να δω τι γινεται

Τασο ηξερα οτι το γεμιζε με την mb36 και το 38αρη με τεκνα αλλα παω πασο..δεν εχω εικονα απο τα εμπορικα..εκτος αν αλλαξαν πυριτιδα και λενε αλλα ντ αλλα αλλιως δεν βρισκω λογο να μην τραβαει η τεκνα

Και η m92s δεν ειναι διβασικη τροποποιημενη ειναι και αυτη της b&p απλα ειναι μια πυριτιδα που τραβαει λιγο πιο καλα σε παλιοκαιρους
Δίκιο...λάθος ...

Στελιο πριν 4-5 χρονια ειχα σφαξει ενα με ενα φιλο και ειμαι 100% σιγουρος οτι ειχε mb36 μεσα και μαλιστα μου ειχε κανει εντυπωση γιατι αυτο πιστευα μεχρι τοτε οτι γεμιζεται με τεκνα αλλα αφου το λετε ετσι θα ειναι..
Αφου την ειδες τελος..ετσι κι αλλιως δεν εισαι τυχαιος..φαινεται ξεκαθαρα..
Πραγματικα εκπλησσομαι, γιατι απο οσο γνωριζω δεν ειχαν σχεση ουτε οι Λαμπρου ουτε ο Ναυπλιωτης με πυριτιδες η αλλα υλικα της B&P..
Οποτε την ιδια εποχη που την βρηκες παιζει να γεμιζε κ αλλα φυσιγγια με αυτη....ισως κ να ξεμεινε...

Αφου την ειδες τελος..ετσι κι αλλιως δεν εισαι τυχαιος..φαινεται ξεκαθαρα..
Πραγματικα εκπλησσομαι, γιατι απο οσο γνωριζω δεν ειχαν σχεση ουτε οι Λαμπρου ουτε ο Ναυπλιωτης με πυριτιδες η αλλα υλικα της B&P..
Οποτε την ιδια εποχη που την βρηκες παιζει να γεμιζε κ αλλα φυσιγγια με αυτη....ισως κ να ξεμεινε...
Ποιος ξερει Τασο..κατι τετοια ειχα δει και ξεκινησα να γεμιζω..αλλα εχω δει και αλλα πολλα καλουδια σε εμπορικα..το πιο προσφατο στα c7 perfecta αντι για c7 ειχε μεσα aquila..σε διβολο αντι για το ειδικο κυαθιο που χρειαζοντε βρηκα σωληνα υδραυλικου Πετζετακις κιολας και αλλα διαφορα..γι αυτο παντα με αυτους κραταω μια πισινη

το πιο προσφατο στα c7 perfecta αντι για c7 ειχε μεσα aquila..
.very shoked..very shoked.
Σε ποιο απο ολα?
Καταλαβα..το εχουν παραχεσει..δλδ αγοραζουμε πχ 10 κουτια πρεπει να σφαζουμε κ απο ενα φυσιγγι στο καθε κουτι για να ειμαστε σιγουροι..:confused:

Σε ποιο απο ολα?
Καταλαβα..το εχουν παραχεσει..δλδ αγοραζουμε πχ 10 κουτια πρεπει να σφαζουμε κ απο ενα φυσιγγι στο καθε κουτι για να ειμαστε σιγουροι..:confused:
Τασο δεν θυμαμαι ακριβως..σε μαυρο ή μπορντω καλυκα ηταν..ενας φιλος μου εδωσε λιγα να τα δω γιατι δεν τραβαγαν με την καμια στην υγρασια που εχουμε εδω

Σήμερα μετά από απουσία ενός μήνα και κάτι από τα καρτερία δοκίμασα την τύχη μου σε κάποια λιγα ντόπια πουλιά.το πρωί έπιασα λοιπον ένα λοφακι που πιάνουν για ήλιο μετά από ξεκουρνιασμα...έντονος νοτιάς με θερμοκρασία γύρω στους 8-10 βαθμούς. Μια ψηλή βελανιδιά είναι το σημείο αναφοράς για αυτά τα πουλιά ...φυλαχτρα στα 25 μέτρα...μη θέλοντας νατακαψω αντίθετα από ότι έλεγε το ένστικτο αποφάσισα να ντουφεκισω μόνα καθιστά πουλιά...Μόλις έσκασε ο ήλιος έρχεται η πρώτη μπαμ φτερά Γεια σας(biturbo no7)...έπαιξαν κάποιες άλλες τις οποίες δεν πείραξα.έρχεται η δεύτερη μπαμ φτερά Γεια σας και αυτή(πάλι biturbo)...Αλλαγή φυσιγγιου σε mb36 φίλου ιδιογομωτη...έρχεται η τρίτη μπαμ φτερά Γεια σας και αυτή...Αφού ακούστηκε η απαραίτητη ψαλμωδία σηκώθηκα και έφυγα ψελιζοντας ένα ζήστε για του χρόνου ποut@nes...

Ps.δεύτερη φορά Στην κυνηγετική μου πορεία μου συμβαίνει αυτό...πουλιά να μην πέφτουν σε ιδανική αποσταση και με τσοκαρισμα σφιχτό...Τι πιστευτε πήγε ανάποδα (πίνω σφηνάκια τσίπουρο από το πρωί)???
η εισουνα πιο κοντα απο εκει που τουφεκαγες και δεν κραταγες καλα η τουφεκαγες μεσα απο κλαδια και μπορει να μην τα κραταγες .

Σήμερα μετά από απουσία ενός μήνα και κάτι από τα καρτερία δοκίμασα την τύχη μου σε κάποια λιγα ντόπια πουλιά.το πρωί έπιασα λοιπον ένα λοφακι που πιάνουν για ήλιο μετά από ξεκουρνιασμα...έντονος νοτιάς με θερμοκρασία γύρω στους 8-10 βαθμούς. Μια ψηλή βελανιδιά είναι το σημείο αναφοράς για αυτά τα πουλιά ...φυλαχτρα στα 25 μέτρα...μη θέλοντας νατακαψω αντίθετα από ότι έλεγε το ένστικτο αποφάσισα να ντουφεκισω μόνα καθιστά πουλιά...Μόλις έσκασε ο ήλιος έρχεται η πρώτη μπαμ φτερά Γεια σας(biturbo no7)...έπαιξαν κάποιες άλλες τις οποίες δεν πείραξα.έρχεται η δεύτερη μπαμ φτερά Γεια σας και αυτή(πάλι biturbo)...Αλλαγή φυσιγγιου σε mb36 φίλου ιδιογομωτη...έρχεται η τρίτη μπαμ φτερά Γεια σας και αυτή...Αφού ακούστηκε η απαραίτητη ψαλμωδία σηκώθηκα και έφυγα ψελιζοντας ένα ζήστε για του χρόνου ποut@nes...

Ps.δεύτερη φορά Στην κυνηγετική μου πορεία μου συμβαίνει αυτό...πουλιά να μην πέφτουν σε ιδανική αποσταση και με τσοκαρισμα σφιχτό...Τι πιστευτε πήγε ανάποδα (πίνω σφηνάκια τσίπουρο από το πρωί)???
Mηπως η αποσταση δεν ηταν αυτη που νομιζες η ειχες πολυ ανοιχτο τσοκ για την αποσταση, η δεν ειχες καθαρη εικονα στα πουλια λογω κλαδιων κτλ? Δεν νομιζω οτι εφταιγε το φυσιγγι...

και εγώ την απόσταση και το Νο σκαγιού βλέπω σαν πρόβλημα....μάλλον ήσουν πιο μακρυά από αυτό που υπολόγιζες και ήθελες πιο χοντρό σκάγι.
Παρόλο το νοτιά δεν έχει τόση υγρασία όση είχε προηγούμενες μέρες για να κολώσουν τόσο πολύ τα φυσίγγια.

Καλημέρα σε όλους...Όχι παιδιά η απόσταση είναι μετρημένη με αποστασιομετρο και κλαδιά δεν παρεμβαλλονταν διότι το ψηλότερο κλαδί της βελανιδιάς που προτιμούν είναι ξερό και καθαρό γύρω γύρω...Έριχνα με lf kicks όπως κάθε φορά...φέτος με μείον 14 από την ίδια φυλαχτρα στο ίδιο δέντρο κατέβαζα δύο δύο πουλιά με ίδιο τσοκαρισμα και φυσιγγι...Είναι από τις ελαχιστες φορές που παραιτήθηκα διότι αυτό που έζησα δεν είχε εξήγηση...

Καλημέρα σε όλους...Όχι παιδιά η απόσταση είναι μετρημένη με αποστασιομετρο και κλαδιά δεν παρεμβαλλονταν διότι το ψηλότερο κλαδί της βελανιδιάς που προτιμούν είναι ξερό και καθαρό γύρω γύρω...Έριχνα με lf kicks όπως κάθε φορά...φέτος με μείον 14 από την ίδια φυλαχτρα στο ίδιο δέντρο κατέβαζα δύο δύο πουλιά με ίδιο τσοκαρισμα και φυσιγγι...Είναι από τις ελαχιστες φορές που παραιτήθηκα διότι αυτό που έζησα δεν είχε εξήγηση...
Χμμμ ... και με Kicks LF !!!!!!! Πράγματι φαίνεται ανεξήγητο !!! Και εγώ πάντως δεν μπορώ να δεχτώ ότι έφταιγε το φυσίγγι, ο νοτιάς ή η υγρασία. Ούτε το Νο σκαγιού. Μάλλον πρόκειται για ατυχείς (και απανωτές) συμπτώσεις ... Από την μικρή μου πείρα, στα 25 μέτρα τα 7αρια έχουν αρκετή διάτρηση για να σκοτώσουν τη φάσσα, εκτός αν τη βρουν στο "αλεξίσφαιρο γιλέκο" που σχηματίζουν οι κλειστές φτερούγες όταν κάθεται. Σ'αυτή την απόσταση, αν είναι ακάλυπτη (αν πετάει) ακόμη και τα 9αρια τη σκοτώνουν άνετα ...
Μάλλον κωλόφαρδες ήταν οι 3 συγκεκριμένες, και δεν πήραν σκάγι στο κεφάλι ή στο λαιμό ...

25 μετρα με το lf τα πηγε μπαλα ,δεν κρατησες καλα και στο πατημα σου εφευγε η τουφεκια απο την αγωνια σου:).[παντα υποθετικα]

Νομιζω δημητρη οτι με το συγκεκριμενο τσοκ στα 25 μετρα η δεσμη των σκαγιων εχει πολυ μικρη διαμετρο και πυκνη κατανομη για να την πετυχες κ να μην την πηρες. Μου εχει συμβει πολλες φορες να χασω πουλια απο υπερβολικη σιγουρια κ να μην το πιστευω. Μαλλον κατι κανουμε λαθος στην σκοπευση.. Πιστευω πολυ περισσοτερο στις γρηγορες ενστικτωδης τουφεκιες απο τις υποτιθεται καλοσημαδεμενες..

25 μετρα με το lf τα πηγε μπαλα ,δεν κρατησες καλα και στο πατημα σου εφευγε η τουφεκια απο την αγωνια σου:).[παντα υποθετικα]
Το αυτο κ απο μενα, μου εχει συμβει κ μενα, εχει συμβει σε ολους, η υπερβολικη σιγουρια φταιει... Στα 25 μετρα το LF Kicks ανοιγει 50 ποντους την τουφεκια... Απλα τις ξυρισε η τουφεκια...
Δεν εφταιγε το σκαγι, πριν κανα μηνα πηρα ακομα εναν λαγο στα 20 μετρα με Ωμεγα Κουτουμανος ν9... Δεν εκανε κιχ, τα σκαγια ειχαν περασει ολο το σωμα κ ειχαν σταματησει στο τομαρι του στην απεναντι πλευρα...

Τι να πω ρε παιδια...ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι εγινε...Τρεις φορές μου έχει τύχει τετοιο πραγμα...Μια ακόμη με φασσες σαν κούτσουρα και μια με μπεκατσες μέσα σε χωράφια που παρακάλαγα να μη βρω άλλη μέχρι να φτάσω στο αυτοκίνητο και το σεληνιασμενο το σεττερ τις έβρισκε σαν στραγάλια και μετά την τριπλετα με κοιτούσε με απορία...Μακάρι να προλάβω λόγω δουλειάς την ρεβάνς με τις κύριες ...Πρέπει να ανάκτησω την αξιοπρέπεια μου....hair.

Χμμμ ... και με Kicks LF !!!!!!! Πράγματι φαίνεται ανεξήγητο !!! Και εγώ πάντως δεν μπορώ να δεχτώ ότι έφταιγε το φυσίγγι, ο νοτιάς ή η υγρασία. Ούτε το Νο σκαγιού. Μάλλον πρόκειται για ατυχείς (και απανωτές) συμπτώσεις ... Από την μικρή μου πείρα, στα 25 μέτρα τα 7αρια έχουν αρκετή διάτρηση για να σκοτώσουν τη φάσσα, εκτός αν τη βρουν στο "αλεξίσφαιρο γιλέκο" που σχηματίζουν οι κλειστές φτερούγες όταν κάθεται. Σ'αυτή την απόσταση, αν είναι ακάλυπτη (αν πετάει) ακόμη και τα 9αρια τη σκοτώνουν άνετα ...
Μάλλον κωλόφαρδες ήταν οι 3 συγκεκριμένες, και δεν πήραν σκάγι στο κεφάλι ή στο λαιμό ...
Εδώ βρίσκω μια πιθανή δικαιολογία και τα τρία τα πουλιά θέλοντας να τα βγάλω φωτο καταστηθα νουφεκιστηκαν Μόλις γύρισαν πλάι...

Εδώ βρίσκω μια πιθανή δικαιολογία και τα τρία τα πουλιά θέλοντας να τα βγάλω φωτο καταστηθα νουφεκιστηκαν Μόλις γύρισαν πλάι...
Δημητρη κατα την γνωμη μου για καποιο λογο σου εφυγαν οι τουφεκιες...το θεωρω απιθανο με kicks lf στα 25 μετρα να μη γινουν σουρωτηρι οι φασσες, ακομα και νο9 να εριχνες θα τις καπνιζες κανονικα.
Οπως και να καθοντουσταν τα πουλια θα τα ξερενες αν ησουν κεντρο σε τοσο μικρη αποσταση, ακομα και αναποδα να κρεμιοντουσταν σαν τις νυχτεριδες....yel.
Μακαρι να τις προλαβεις και να παρεις το αιμα σου πισω ...

Σε ποιο απο ολα?
Μάλλον το Vendetta μιας και είναι μαύρα και γράφουν πως είναι γεμισμένα με C7 Perfecta

Status
Not open for further replies.
Back