Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Νέκρα πάλι σήμερα,
Κατά τις 9:30 πέρασε ενα ζευγάρι σε απαγορευτικό ύψος και μετά από κανένα 20 λεπτό περνάει ένα πενταρι, το τουφέκαει ένας φίλος λίγο πριν το καρτερι μου και άρχισαν τα σλαλομ, τελικά κρατησα 2, μια φασσα και ένα αγριοπεριστερο. Πράγμα που μου έκανε εντύπωση, επειδή φασσοπεριστερα έχω δει πολλές φορές ανάμεσα σε φασσες, αγριοπεριστερο όμως πρώτη φορά.
72686373_969555956732151_2368706568624537600_o.jpg

Καμία σχέση με τη χθεσινή πανδαισία αλλά μπήκαν και σήμερα αρκετά πουλιά. Πολύ ωραία όλα, φτου να μην το ματιάσω.
Και shotcam στην 302 βλέπω ρε θηρίο βάλε τίποτα να πάρουμε μάτι .my man..my man.

Last edited by a moderator:
Νέκρα πάλι σήμερα,
Κατά τις 9:30 πέρασε ενα ζευγάρι σε απαγορευτικό ύψος και μετά από κανένα 20 λεπτό περνάει ένα πενταρι, το τουφέκαει ένας φίλος λίγο πριν το καρτερι μου και άρχισαν τα σλαλομ, τελικά κρατησα 2, μια φασσα και ένα αγριοπεριστερο. Πράγμα που μου έκανε εντύπωση, επειδή φασσοπεριστερα έχω δει πολλές φορές ανάμεσα σε φασσες, αγριοπεριστερο όμως πρώτη φορά.
72686373_969555956732151_2368706568624537600_o.jpg
Ντουφεκισα περυσι το χειμωνα και εγω σε κοπαδι απο αγριοπεριστερα και επεσαν 2 φασσες και ενα αγριοπεριστερο!!

Μια ερώτηση για όσους ξέρουν καλύτερα από μένα. Τα 206 formula πως τα βλέπετε στην φασα;
Τα 33 ειναι πολυ καλο φυσιγγι, σε φασσα δεν μου ετυχε ακομα αλλα κατι πολυ μακρινα αγριοπεριστερα επεσαν ξερα με νο6

Μια ερώτηση για όσους ξέρουν καλύτερα από μένα. Τα 206 formula πως τα βλέπετε στην φασα;
Έχω πάρει τα 206 formula 33gr no6 αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα. Φίλος που τα έριξε σε φάσσα (το είδα και εγώ) πήγαν καλά.

Και άλλος με 28gr στην φάσσα.. Είσαι γαμάτος!

Που είναι οι τσιχλάδες με τα 33? .sarcastic.
Παρων. Εριξα τρια 206 33, ν8 σε κυριαρινες και πηρα τις δυο , πανω απο 30 μ . τσοκ 3. Πολυ καλο , με το κρυο θα δουμε. Πηρα και ενα κουτι 32, ν9, 206 θα σας πω οταν θα περνανε χαμηλοτερα οι τσιχλες ;)

Παρων. Εριξα τρια 206 33, ν8 σε κυριαρινες και πηρα τις δυο , πανω απο 30 μ . τσοκ 3. Πολυ καλο , με το κρυο θα δουμε. Πηρα και ενα κουτι 32, ν9, 206 θα σας πω οταν θα περνανε χαμηλοτερα οι τσιχλες ;)

Άλλο θήραμα η Κυριαρίνα που είναι στο μέγεθος τρυγονιού άλλο η τσιχλίτσα.. Και επίσης άλλο υψόμετρο..

206 formula αποτελεί την καλύτερη επιλογή σε εμπορικό και εύκολα διάθεσημο που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά. Το δουλεύω από τότε που ξαναβγήκε και έχω γράψει. Νορμαλ ταχύτητες αποδίδει πολύ καλά και τις ζεστές ημέρες όπως τώρα. Ο gt τελικά δίνει ρέστα και με φρενατα σε αντίθεση με ποτήρι κάτι που μαρτυρούν και οι πίνακες φίλων εδώ. Σε 7 και 6 νο είναι πολύ καλή επιλογή για τωρα

Status
Not open for further replies.
Back