Καλητερα ασχολιαστοΟι κοτες που τις τρωμε....πινουμε τις μπυρες και τα κρασια μας....και το γλενταμε.....μηπως ξερετε
τι τρωνε ???![]()
![]()
![]()
Φιλε αστο μη φας καμια μυνηση λεω εγω απλα τρωνε οτι πεσει μεσα απλαΟι κοτες που τις τρωμε....πινουμε τις μπυρες και τα κρασια μας....και το γλενταμε.....μηπως ξερετε
τι τρωνε ???![]()
![]()
![]()
Φιλε αστο μη φας καμια μυνηση λεω εγω απλα τρωνε οτι πεσει μεσα απλα
Ελα νικο χαβαλε κανω ρε συ μη το περνεις μετριτης που λεει ο λογος μυνησηΑπο ποιον να φαω μηνυση ......θελει ''αντερα''...για να κανεις μηνυση σε τετοια θεματα Τολη.
ΥΓ. Ειμαστε εκτος θεματος....ζητω συγνωμη...
Αυτη στοιχημα πινει και τσικουδιες οχι σαν κατι αλλες που θελουν στολιτσναγιαAυτή είναι φάσσα Κρητικιά και παω και στοίχημα. Μαλλον αυτομόλησε και ηρθε προς τα πανω ,αλλα το χούι δεν κόβεται![]()
Έχω βρει κι εγώ πολλές φορές...αλλά αυτό το πράγμα πότε....Δεν ξέρω εάν είναι μπουρπουριστη η κοχλιοι.View attachment 15671
Εγω της κυνηγο σε βελανηδιες.οποτε ερχωντε σαν βουγια απανομου.μιας και τρωνε βελανηδιαΈχω βρει κι εγώ πολλές φορές...αλλά αυτό το πράγμα πότε....
Μεγάλη όρεξη είχε η κ@@@@λα...καλά έκανες και τη κατέβασες....
Γιάννη κι εγώ σε βελανιδιές της κυνηγώ αλλά σπάνια πιάνω να έχουν φάει βελανιδιά...ελιές σπόρους χοχλιδακια εχουν τις περισσότερες φορες.Εγω της κυνηγο σε βελανηδιες.οποτε ερχωντε σαν βουγια απανομου.μιας και τρωνε βελανηδια![]()
Όσο δεν κάνει κρύα και υγρασίες, τα 8άρια είναι super !Τα τρυγόνια άφαντα... Τα 8αρια κόβουν καλά τις φάσες πάντως μέχρι τα 25 μέτρα περίπου....και η αλήθεια είναι ότι ήμουν δύσπιστος...
Σπασμένο πόδι ,διαμπερές τραύμα πάνω στα κόκκαλα της σπονδυλικής στήλης ψηλά στο λαιμο και 2 στη φτερούγα...σεκος...
View attachment 15677
Να φανταστείτε τα τελευταία χρόνια πήγαινα με ν6-7 και 34 γραμμαρια f2 classic. Τώρα 32 γραμμάρια ν8 και θα το συνεχισω μέχρι να δω ότι δεν τραβάει...
Όσο δεν κάνει κρύα και υγρασίες, τα 8άρια είναι super !
Σωστά συμφωνώ απόλυτα, δική μου παράληψη ήταν που δεν είπα ως το πολύ 30 μέτρα. Εντωμεταξύ και η φάσα είναι 40 μέτρα και νομίζεις ότι είναι δίπλα, σε ξεγελάει.Γιωργο , προσωπικη μου αποψη....τα 8ρια απο 25 μεχρι 30 μετρα και να ειναι και στο κεντρο της τουφεκιας....στα 35 μετρα μονο αερα κανουν στην φασσα φιλε!!!
Σωστά συμφωνώ απόλυτα, δική μου παράληψη ήταν που δεν είπα ως το πολύ 30 μέτρα. Εντωμεταξύ και η φάσα είναι 40 μέτρα και νομίζεις ότι είναι δίπλα, σε ξεγελάει.
5αρι μονοδρομος και μεις ειχαμε υγρασια αλλα ειχα f2 no5Σημερα με δυνατο βορεια αλλα και με 82% υγρασια ......ταισα τους συναδελφους κυνηγους......τα γερακια.
Δυο φασσες χαμενες...περναγαν ψηλα και σαν στουκας...Τα 6ρια δεν τις ''κρατησαν''....το ιδιο επαθα
και μια κουρουνα....Δεν πειραζει....αυριο ξημερωνει αλλη μερα!!!![]()
![]()
5αρι μονοδρομος και μεις ειχαμε υγρασια αλλα ειχα f2 no5