Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ενα ωραίο τελευταίο κυνήγι τις χρόνια με τις γαλάζιες πάντα με καλή παρέα!!!
.
Πάρα πολύ ωραίο κυνήγι, μπράβο Χρήστο πάντα τέτοια ...
Καλή χρονιά να χαίρεσαι την οικογένεια και φυσικά την κόρη :)

Και μια ακομη για παρεα IMG_20220103_133701.jpg βαρεσα και μια τσαρτσαρα αλλα ειτανε πιασμενα καιρο στο μερος τα καριολακια και αυτα και δεν εμφανιστηκε αλλη στον οριζοντα φρεσκο ματακι τα πουλια γτ εμαθα κατι κατεψυγμενα γυρνανε αχαχαχαχ

Ειμαι στον Έβρο μια βδομάδα. Τρείς μέρες στην περιοχη ορεινά της Δαδιάς. Πάνω απο 10 πουλιά δεν είδαμε.
Θερμοκρασια σημερα εκει 14 βαθμοι στις 7 το πρωι και 15,5 την υπόλοιπη μερα

Ευτυχώς ασχολούμαι με το σκυλάκι και όσο πάει τις ξεγράφω τις καριολες.

Ειμαι στον Έβρο μια βδομάδα. Τρείς μέρες στην περιοχη ορεινά της Δαδιάς. Πάνω απο 10 πουλιά δεν είδαμε.
Θερμοκρασια σημερα εκει 14 στις 7 βαθμοι το πρωι και 15,5 την υπόλοιπη μερα

Πιο πάνω προς Ορεστιάδα στον κάμπο ή στα γύρω βουνά δεν κινείται τίποτα Δημήτρη;

Πιο πάνω προς Ορεστιάδα στον κάμπο ή στα γύρω βουνά δεν κινείται τίποτα Δημήτρη;
Πιο πάνω ειχε χιλιάδες πουλιά μεχρι τελη Νοέμβρη. Μετά τις βροχές εξαφανίστηκαν .Εκεινο το διαστημα ειχε κατι κοπαδακια και στα ορεινα του Σουφλιου.
Βελανι ουτε για δειγμα βεβαια . Ολα γίνονται απο τον κωλόκαιρο που έχουμε.

Θερμοκρασια σημερα εκει 14 βαθμοι στις 7 το πρωι και 15,5 την υπόλοιπη μερα

μωνο αμα σφυξηηηη καλα ο καιρως φιλε δημητρη θα παιξουνε η καριολιτσεςςςς,,,κριμα τα χιλιομετρα που εκανες ,,υπομωνη θελουνε κιαυτεςςς σαν τα παπιααα και χηναριααα ;)

μωνο αμα σφυξηηηη καλα ο καιρως φιλε δημητρη θα παιξουνε η καριολιτσεςςςς,,,κριμα τα χιλιομετρα που εκανες ,,υπομωνη θελουνε κιαυτεςςς σαν τα παπιααα και χηναριααα ;)
Θα ερχομουνα Σάκη ούτως η αλλως αφου το ειχα προγραμματίσει. Ειναι η γυναίκα απο δω και υπάρχει σπίτι.

Status
Not open for further replies.
Back