Έχουν το κληρονομικό χάρισμα;Ο Κυπρίδημος ,ο Χατζιώτης και 2-3 άλλοι στην Ελλάδα σίγουρα μπορούν να κρίνουν.
Έχουν το κληρονομικό χάρισμα;Ο Κυπρίδημος ,ο Χατζιώτης και 2-3 άλλοι στην Ελλάδα σίγουρα μπορούν να κρίνουν.
Οχι.Έχουν το κληρονομικό χάρισμα;
Τι σε κάνει να πιστεύεις πως έχουν ασχοληθεί με τα όπλα περισσότερο από όλους εμάς; Δεν εννοώ επιχειρηματικα αλλά από πάθος.Οχι.
Ολη η ζωή στα όπλα σε εμάς..μια αποτυχυμένη τους Δευτέρα..
Κακά τα ψέματα έχουν ασχοληθεί.
Τότε βάλε και εσένα καί κάποιον αΤι σε κάνει να πιστεύεις πως έχουν ασχοληθεί με τα όπλα περισσότερο από όλους εμάς; Δεν εννοώ επιχειρηματικα αλλά από πάθος.
Νίκο, άλλο να αμφισβητείς τις γνώσεις και άλλο τα λεγόμενα.Ο Γιάννης ο Κρόκος κι ο Λευτέρης ο ιξ-κάπα, αμφισβητούν στα ίσα (!!!) τον Ντίνο Παπατσαρούχα και τον Νικήτα Κυπρίδημο...!!! Ουάου!!!
Οι αρνητές των δασκάλων της οπλογνωσίας...!!!
Λέτε αυτοί να γνωρίζουν καλύτερα από τους Δασκάλους που έχουν αφιερώσει ολάκερη τη ζωή τους στα όπλα και την οπλογνωσία...???![]()
Εγω Νικολαε Ρεντιφη, ρωτησα απο που προκυπτει η συλλεκτικοτητα, σε ενα No name δικανο. Δεν αμφισβητησα κανεναν. Γιατι για No name δικανα προκυται αν το καλοσκεφτεις.Ο Γιάννης ο Κρόκος κι ο Λευτέρης ο ιξ-κάπα, αμφισβητούν στα ίσα (!!!) τον Ντίνο Παπατσαρούχα και τον Νικήτα Κυπρίδημο...!!! Ουάου!!!
Οι αρνητές των Δασκάλων & Καθηγητών της Οπλογνωσίας...!!!
Λέτε αυτοί να γνωρίζουν καλύτερα από τους ανωτέρω Δασκάλους που έχουν αφιερώσει ολάκερη τη ζωή τους στα όπλα και την Οπλογνωσία...???Βρε λέτε...???
Γιατι γραφει Ηφαιστος!!!!Ωραια, αλλα η συλλεκτικοτητα απο που προκυπτει???
Εγω λεω Νικολα να διωξουμε αφενος τον Γιαννη Κροκο και τον Λευτερη ιξ-καπα απο το φορουμ,για διασπορα ψευδων ειδησεων και προκληση γενικης συγχυσης σαν αρνητες που ειναι και αφετερου να παμε γονυπετης στα ιερα τερατα της οπλογνωσιας και να τους φιλησουμε τα ποδαρια!!!Ο Γιάννης ο Κρόκος κι ο Λευτέρης ο ιξ-κάπα, αμφισβητούν στα ίσα (!!!) τον Ντίνο Παπατσαρούχα και τον Νικήτα Κυπρίδημο...!!! Ουάου!!!
Οι αρνητές των Δασκάλων & Καθηγητών της Οπλογνωσίας...!!!
Λέτε αυτοί να γνωρίζουν καλύτερα από τους ανωτέρω Δασκάλους που έχουν αφιερώσει ολάκερη τη ζωή τους στα όπλα και την Οπλογνωσία...???Βρε λέτε...???
Επειδή πρίν περίπου 20+? χρόνια στον χάρακα στα ορτύκια συνάντησα δύο παληκάρια και ο ένας από αυτούς είχε ένα "ήφαιστος"που θυμάμαι χαραχτηριστικά οι κάννες ήταν τέρμα εξωτερικά με γράσσο? βαζελίνη? και πιάσαμε κουβέντα και το έπιασα στα χέρια μου...Εγω Νικολαε Ρεντιφη, ρωτησα απο που προκυπτει η συλλεκτικοτητα, σε ενα No name δικανο. Δεν αμφισβητησα κανεναν. Γιατι για No name δικανα προκυται αν το καλοσκεφτεις.
Είχε πριν κάτι χρόνια ο Χατζιώτης ένα προς πώληση....αλλά τα ...άτιμα.. $$$$$$$...δεν υπήρχαν....κόσμημα σκέτο.Επειδή πρίν περίπου 20+? χρόνια στον χάρακα στα ορτύκια συνάντησα δύο παληκάρια και ο ένας από αυτούς είχε ένα "ήφαιστος"που θυμάμαι χαραχτηριστικά οι κάννες ήταν τέρμα εξωτερικά με γράσσο? βαζελίνη? και πιάσαμε κουβέντα και το έπιασα στα χέρια μου...
Αστο.. μου άφησε κουσούρι....
Απλά δεν υπήρχε το εργαλείο...
Δεν θυμάμαι να εχω αισθανθεί άλλο όπλο έτσι..
Και έχω πιάσει και έχω στην κατοχή μου πολλά.
Λεφτά δεν υπάρχουν.Eάν διαβάσετε προσεχτικά το άρθρο του Κυπρίδημου (http://oplognosia.com/?p=12889), με βάση την κοινή λογική και μόνο, δίχως να απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις περί όπλων, θα αντιληφθείτε την ποιότητα και συλλεκτικότητα των συγκεκριμένων πλαγιόκαννων...
Εάν πάλι όχι, τότε δεν μπορώ να κάνω κάτι... Λυπούμαι...
Αλλά όταν είμεθα αρνητικώς προκατειλημμένοι (κοινώς κομπλεξικοί) εκ των προτέρων για κάποια πρόσωπα ή πράγματα, πώς μπορούμε να έχομε ορθή και καθαρή αντίληψη και κρίση...;;; Οέο;
Φτιάχνω και εγώ.Φτιάχνει κάποιος τσοκ κατά παραγγελία όπως θέλω εγώ ένας μόνο από από όσους έχω πάρει τηλ σε όλη την Ελλάδα .
Νορμάλ τιμή ακούγεται.Ναι στο χα γράψει παλιοτερα αλλά χρειάζεται την κανη εκεί και 120€
ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΟΠΛΑ- ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑΠοιος κρινει τι ειναι συλλεκτικο και τι οχι?
Ενα όπλο με φθαρμένες κάννες, τσαλακωμένες βίδες, σάπιο κοντάκι, δεν έχει αξία ακόμη και αν είναι το μοναδικό όπλο που κατασκεύασε με τα χέρια του ο ίδιος ο James Purdey για τον βασιλιά τάδε.