Ένα παρόμοιο, ALPIN, πήρα κι εγώ πρόσφατα, αυτός είναι:
https://www.skroutz.gr/s/34970448/Alpin-Επαναφορτιζόμενος-Φακός-LED-Αδιάβροχος-IP66-με-Μέγιστη-Φωτεινότητα-4000lm-D251.html#description
Καλός φαίνεται, αλλά θα τον ήθελα λίγο μικρότερο. Δεν πρόσεξα καλά τις διαστάσεις όταν τον παρήγγειλα, και είναι Φ30mm x 140mm (λίγο πιο κοντός απ' το δικό σου αλλά λίγο πιο χοντρός, με την ίδια μπαταρία 21700). Είχα πάρει παλιότερα 2 Nitecore, πάρα πολύ καλοί. Multi-task προηγούμενης γενιάς, ο ένας MT2C με επαναφορτιζόμενη μπαταρία 18650 χωρίς όμως θύρα φόρτισης (τη βγάζω και τη φορτίζω σε φορτιστή Nitecore). Με διαστάσεις Φ25mm x 120mm. Και ο άλλος MT21A με επίσης Φ25mm κεφαλή αλλά πιο λεπτό κορμό, παίρνει 2 μπαταρίες ΑΑ.
Ο πρώτος ειδικά ήταν ιδανικός για τη δουλειά που τον ήθελα (... για τα απογευματινά καρτέρια τσίχλας) και τον χρησιμοποιούσα χρόνια, αλλά προ καιρού έσπασε το κλιπάκι ζώνης, και τον άφησα στη μάνα μου. Έτσι φέτος μέχρι τώρα παίρνω τον δεύτερο, αλλά αυτός δεν έχει κλιπάκι οπότε αναγκαστικά μπαίνει στην τσέπη, που δεν με βολεύει και τόσο ... Τώρα ο ALPIN είναι μεγαλύτερος και πιο βαρύς και δεν ξέρω κατά πόσο θα με βολέψει, δεν τον έχω πάρει στο κυνήγι ακόμη ... Αλλά δεν πειράζει, για το σπίτι, ή για το αυτοκίνητο, είναι μια χαρά ...
View attachment 63891View attachment 63892