Φτιάξ' το μόνος σου

6mvevuI.jpg

Όλο ήθελα να σε ρωτήσω και όλο το ξέχναγα, επειδή πρέπει να το έχεις αναφέρει ξανά, αυτό με το γυάλισμα των τσοκ είναι καινούρια μόδα; mornin cof
Γιωργο το ξεκινησα με το muller μετα απο σχετική ενημερωση του κατασκευαστη για καλυτερα αποτελεσματα βλητικα....μην με ρωτησεις πως και τι δεν ξερω....αυτο που ειδα στις δοκιμες ειναι οντως μετα το γυαλισμα λες και εχω αλλο τσοκ....το ιδιο εκανα και στα αλλα τσοκ βαζοντας και λιγο αλοιφη σμυριδι και ξεπλένοντας με σπρέι φρενου μετα το γυαλισμα....εβγαλαν τα αντερα τους απο μεσα

Kαλημέρα ξέρει κανείς πως συμπιέζουμε
taJUM4pl.jpg
αυτό το ελατήριο? Να τραβηχτεί περίπου 1mm απο την σφύρα'Σκέφτομαι να το βγάλω να το πιάςω σην μέγγενη και να σφίξω το παξιμάδι που είναι στην ουρά .ακουω γνώμες Ευχαριστώ

Kαλημέρα ξέρει κανείς πως συμπιέζουμε
taJUM4pl.jpg
αυτό το ελατήριο? Να τραβηχτεί περίπου 1mm απο την σφύρα'Σκέφτομαι να το βγάλω να το πιάςω σην μέγγενη και να σφίξω το παξιμάδι που είναι στην ουρά .ακουω γνώμες Ευχαριστώ
Να το βγαλεις θελεις?

"]Αρα, θελεις πιο κοντο ελλατηριο....[/QUOTE]
Εχω την εντύπωσηοτι με την βιδα αριστέρα θα κοντύνει αυτό το λίγο που θέλω .Θα το δω το βράδυ που θα πάω σπίτικαι τα λέμε πάλι

"]Αρα, θελεις πιο κοντο ελλατηριο....
Εχω την εντύπωσηοτι με την βιδα αριστέρα θα κοντύνει αυτό το λίγο που θέλω .Θα το δω το βράδυ που θα πάω σπίτικαι τα λέμε πάλι[/QUOTE]
Ειναι βιδα η μηπως ειναι κυλινδρακι που εχει πιεστεί ?

Σε συνέχεια της κουβέντα σχετικά με της βελόνες που ανέφερε ο Θεόφραστος στο θέμα "Προβλήματα-και-Αντιμετώπιση" εδώ #308 κ τις φωτό μου εδω #335
αποφάσισα να τροποποιήσω τα φυσίγγια αδράνεια που έχω .. στα οποία ο μπρούτζος εχει κάνει ποια κρατήρες.

έλυσα το φυσίγγι αδρανιας που εχει ενα μπρούτζινου κύλινδρο , ελατήριο και την βίδα που τα σφίγγει και τα ρυθμίζει στο πόσο αντίσταση θα έχουν .

στην συνέχεια ο μπρούτζινος κύλινδρος κόπηκε 6mm ποιο κοντός όσο και το πάχος απο 2 ροδέλες βιομηχανικού λάστιχου που έκοψα
οι ροδέλες εφαρμόζουν ακριβώς και κολλήθηκαν με βενζινοκολλα η μια πάνω στην άλλη και οι δυο στον μπρούτζινου κύλινδρο

έτοιμο !
Η απορρόφηση είναι αισθητά μαλακή για της βελόνες (ή τουλάχιστον έτσι ακούγεται ) .
Το ελατήριο δεν το εχω τερματίσει , ειναι κάπου στην μέση και μπορείς αν θες να το σκληρύνεις κ άλλο . το άφησα έτσι για να δουλεύει και το ελατήριο και να μην κάνει τρύπα στο λάστιχο γρήγορα. το καλό είναι οτι τα λάστιχα όταν φθαρούν τα αλλάζεις εύκολα με νέα .
Πάντως στην θέση σκληρότητας που είναι τώρα θέλει αρκετή δύναμη για να το πιέσεις μέσα πχ με ένα κατσαβίδι
Με την ευκαιρία έκανα και ένα τακάκι με λάστιχο για να το χρησιμοποιώ στο καθάρισμα σπίτι ή όταν εχω ξεχαστεί να ρίξω τισ βελόνες και έχω σπάσει το όπλο .

Back