Βγάλε πολλές φωτογραφίες να θυμάσαι που πάει τι. Τα κοκοροντουφεκα έχουν πολύ απλούς μηχανισμούς αν τους θυμάσαι.Αντε σηρα μου εχει το κοκορο-τουφεκο τουλα τοζ.στα ξυλα και ξεμονταρησμα ολο για ληπανση εσοτερηκα.βηδες θα το κανοοοο
Βγαζε φωτο,κοπελι,οπως θα το λυνεις.Για να αποφυγεις την περιπτωση να το κοιτας και να μη θυμασαι που παει το καθε κομματι!Αντε σηρα μου εχει το κοκορο-τουφεκο τουλα τοζ.στα ξυλα και ξεμονταρησμα ολο για ληπανση εσοτερηκα.βηδες θα το κανοοοο
αντε με το καλό Γιάννη ..Αντε σηρα μου εχει το κοκορο-τουφεκο τουλα τοζ.στα ξυλα και ξεμονταρησμα ολο για ληπανση εσοτερηκα.βηδες θα το κανοοοο
Αυτο ειναι το εργαλειο:πως λέγεται το μοντέλο ακριβός ??
Δημοσια ευχαριστω τον Γιαννη απο τα παιδια με γνωση και προθυμια για βοηθεια. Το ελατηριο γιαννη που μου εδωσες ηταν στενο το εβαλα αλλα οχι. μαλλον το τριψιματακι τα παει καλυτερα. Παντως Γιαννη εισαι.....shake.
εγινε δεν εγινε το γεγονος οτι συναδερφος βοηθα αυτο ειναι που λειπει στις μερες μας.....
Συμφωνώ μαζί σου φίλε μου ο Γιάννης είναι μοναδικός!!!!Ακόμη μια απόδειξη ότι στο φόρουμ μας υπάρχουν Άνθρωποι όχι μόνο με γνώσεις αλλά και με προθυμία για βοήθεια, μετριοπάθεια, χωρίς να προσβλέπουν σε κάτι παρά μόνο να βοηθήσουν. Είναι σημαντικό να έχει κάποιος γνώσεις αλλά το σημαντικότερο είναι και ποιος είναι αυτός που τις έχει. Είναι ευτύχημα για το φόρουμ να υπάρχει ένας τέτοιος άνθρωπος όπως ο Γιάννης (ΓΙΑΝΝΗΣ.). Από κουβέντα που είχαμε, του είχα αναφέρει για την σπασμένη πάπια στο Baikal μου και χωρίς δεύτερη κουβέντα προθυμοποιήθηκε να του τη στείλω και να μου τη φτιάξει παρόλο που μου έλειπε το σπασμένο κομμάτι! Την παρέλαβε, την έφτιαξε και την άλλη μέρα μου την έστειλε έτοιμη!!! Γιάννη θέλω να σε ευχαριστήσω κι από εδώ! .shake.
Λοιπόν η σπασμένη πάπια ήταν έτσι και μάλιστα τι καμμάτι που λείπει το είχα χάσει:
image ru
Μετά από τα μαγικά χέρια του Γιάννη, η πάπια ήρθε στα χέρια μου έτσι:
img
Μπράβο πολύ ωραία δουλειά...Ακόμη μια απόδειξη ότι στο φόρουμ μας υπάρχουν Άνθρωποι όχι μόνο με γνώσεις αλλά και με προθυμία για βοήθεια, μετριοπάθεια, χωρίς να προσβλέπουν σε κάτι παρά μόνο να βοηθήσουν. Είναι σημαντικό να έχει κάποιος γνώσεις αλλά το σημαντικότερο είναι και ποιος είναι αυτός που τις έχει. Είναι ευτύχημα για το φόρουμ να υπάρχει ένας τέτοιος άνθρωπος όπως ο Γιάννης (ΓΙΑΝΝΗΣ.). Από κουβέντα που είχαμε, του είχα αναφέρει για την σπασμένη πάπια στο Baikal μου και χωρίς δεύτερη κουβέντα προθυμοποιήθηκε να του τη στείλω και να μου τη φτιάξει παρόλο που μου έλειπε το σπασμένο κομμάτι! Την παρέλαβε, την έφτιαξε και την άλλη μέρα μου την έστειλε έτοιμη!!! Γιάννη θέλω να σε ευχαριστήσω κι από εδώ! .shake.
Λοιπόν η σπασμένη πάπια ήταν έτσι και μάλιστα τι καμμάτι που λείπει το είχα χάσει:
image ru
img
Τι οπλακι ειναι αυτο ρε λεβεντοπαιδο;Συμφωνώ μαζί σου φίλε μου ο Γιάννης είναι μοναδικός!!!!
Τι εκανε ο ανθρωπος βρε!!!!!!.what. Μπραβο, ουτε οπλουργος.Ακόμη μια απόδειξη ότι στο φόρουμ μας υπάρχουν Άνθρωποι όχι μόνο με γνώσεις αλλά και με προθυμία για βοήθεια, μετριοπάθεια, χωρίς να προσβλέπουν σε κάτι παρά μόνο να βοηθήσουν. Είναι σημαντικό να έχει κάποιος γνώσεις αλλά το σημαντικότερο είναι και ποιος είναι αυτός που τις έχει. Είναι ευτύχημα για το φόρουμ να υπάρχει ένας τέτοιος άνθρωπος όπως ο Γιάννης (ΓΙΑΝΝΗΣ.). Από κουβέντα που είχαμε, του είχα αναφέρει για την σπασμένη πάπια στο Baikal μου και χωρίς δεύτερη κουβέντα προθυμοποιήθηκε να του τη στείλω και να μου τη φτιάξει παρόλο που μου έλειπε το σπασμένο κομμάτι! Την παρέλαβε, την έφτιαξε και την άλλη μέρα μου την έστειλε έτοιμη!!! Γιάννη θέλω να σε ευχαριστήσω κι από εδώ! .shake.
image ru
img
Ακόμη μια απόδειξη ότι στο φόρουμ μας υπάρχουν Άνθρωποι όχι μόνο με γνώσεις αλλά και με προθυμία για βοήθεια, μετριοπάθεια, χωρίς να προσβλέπουν σε κάτι παρά μόνο να βοηθήσουν. Είναι σημαντικό να έχει κάποιος γνώσεις αλλά το σημαντικότερο είναι και ποιος είναι αυτός που τις έχει. Είναι ευτύχημα για το φόρουμ να υπάρχει ένας τέτοιος άνθρωπος όπως ο Γιάννης (ΓΙΑΝΝΗΣ.). Από κουβέντα που είχαμε, του είχα αναφέρει για την σπασμένη πάπια στο Baikal μου και χωρίς δεύτερη κουβέντα προθυμοποιήθηκε να του τη στείλω και να μου τη φτιάξει παρόλο που μου έλειπε το σπασμένο κομμάτι! Την παρέλαβε, την έφτιαξε και την άλλη μέρα μου την έστειλε έτοιμη!!! Γιάννη θέλω να σε ευχαριστήσω κι από εδώ! .shake.
image ru
img
BRNO ZP 349 ένας Τσέχος για όλες τις δουλειές!!Τι οπλακι ειναι αυτο ρε λεβεντοπαιδο;
Επαγγελματικη δουλειά ωραίος ο Γιάννης! Γειά στα χέρια σου!Ακόμη μια απόδειξη ότι στο φόρουμ μας υπάρχουν Άνθρωποι όχι μόνο με γνώσεις αλλά και με προθυμία για βοήθεια, μετριοπάθεια, χωρίς να προσβλέπουν σε κάτι παρά μόνο να βοηθήσουν. Είναι σημαντικό να έχει κάποιος γνώσεις αλλά το σημαντικότερο είναι και ποιος είναι αυτός που τις έχει. Είναι ευτύχημα για το φόρουμ να υπάρχει ένας τέτοιος άνθρωπος όπως ο Γιάννης (ΓΙΑΝΝΗΣ.). Από κουβέντα που είχαμε, του είχα αναφέρει για την σπασμένη πάπια στο Baikal μου και χωρίς δεύτερη κουβέντα προθυμοποιήθηκε να του τη στείλω και να μου τη φτιάξει παρόλο που μου έλειπε το σπασμένο κομμάτι! Την παρέλαβε, την έφτιαξε και την άλλη μέρα μου την έστειλε έτοιμη!!! Γιάννη θέλω να σε ευχαριστήσω κι από εδώ! .shake.
image ru
img
Πολλά μπράβο για την δουλειά στον Μαστορογιαννη!! Και για την μόνιμη διάθεση του να βοηθήσει !
Χρήστο να χαίρεσαι το ανανεωμένο τουφέκι σου απο τα χεριά του μερακλή φίλου σου !
μπράβο σας .