Τι φυσίγγια ρίχνετε στον λαγό?
Πάρε τα καινούργια Lambro καφέ ή αν βρεις τα 35 γρ Ρουμελιώτη με psb2Τι φυσίγγια ρίχνετε στον λαγό?
Έχεις ρίξει τα καινούρια καφέ;;Πάρε τα καινούργια Lambro καφέ ή αν βρεις τα 35 γρ Ρουμελιώτη με psb2
Ρουμελιώτη, rottweil,biturboΤι φυσίγγια ρίχνετε στον λαγό?
Εννοώ και ποσα γραμμάρια..τι νουμερο σκάγιαΡουμελιώτη, rottweil,biturbo
36 γρ ν4 ,40 γρ ν3Εννοώ και ποσα γραμμάρια..τι νουμερο σκάγια
34-36γρ νο4 έως νο6Εννοώ και ποσα γραμμάρια..τι νουμερο σκάγια
Από 34 γρ μέχρι 40 γρ. Νο 5-4-3Τι φυσίγγια ρίχνετε στον λαγό?
Το lepre βγαίνει μόνο σε ν3. Αν θες πάρε το germano reale που βγαίνει σε ν4.View attachment 93425View attachment 93424View attachment 93426View attachment 93427
Θέλω δυο... Ένα σε νουμερο 4 και ένα νουμερο 5 ... Ποια να διαλέξω??
Withcester και biturboView attachment 93425View attachment 93424View attachment 93426View attachment 93427
View attachment 93425View attachment 93424View attachment 93426View attachment 93427
Εσυ ποια φυσίγγια χρησιμοποιείς?Το biturbo το έβγαλε σε νέα έκδοση και το λέει hp (high performance) με ποιο σκληρά σκάγια ψάξε να βρεις αυτό.
Εγώ ρίχνω ιδιογομωση που μου έστειλε ένας φίλος. Αλλά εριχνα παλιά το ντεμι 40γρ με πολύ καλά αποτελέσματα. Κι αυτό το εχει βγάλει σε hp η lambro δες το κι αυτόΕσυ ποια φυσίγγια χρησιμοποιείς?
Εγώ ρίχνω ιδιογομωση που μου έστειλε ένας φίλος. Αλλά εριχνα παλιά το ντεμι 40γρ με πολύ καλά αποτελέσματα. Κι αυτό το εχει βγάλει σε hp η lambro δες το κι αυτό
Καλά είσαι.
Εεε βέβαια..Εγώ ρίχνω ιδιογομωση που μου έστειλε ένας φίλος. Αλλά εριχνα παλιά το ντεμι 40γρ με πολύ καλά αποτελέσματα. Κι αυτό το εχει βγάλει σε hp η lambro δες το κι αυτό