Μ
Μύρος
Παιδιά Remington federal και lepre.Αυτά και μόνο δουλεύω στον λαγο και εγώ
Πια πατέντα εννοείς tolisr1;δεν τα ξερω καινούρια ειναι;Βρε παιδιά του gorilla. Τα over max τα έχει κάνει κανείς δοκιμή; να δούμε κ αν δουλεύει η πατέντα τους !
Ότι κ καλα κρατά σφιχτή συγκέντρωση από τα 25 μέχρι π.χ. 50 μέτρα, ή έτσι τουλάχιστον αναφέρει ο κατασκευαστής.Πια πατέντα εννοείς tolisr1;δεν τα ξερω καινούρια ειναι;
Το WINCHESTER SUPER X 35,5 γρ είναι και αυτό φυσίγγι θρύλος και αντίπαλο δέος του REMINGTON EXPRESS LONG RANGE, ήταν μάλιστα η επιλογή του πατέρα μου σε Νο 4 μαζί με το RWS WAIDMANNSHEIL No 3 (3,5 xιλ.-Νο 2 Ιταλικό) στα λίγα λαγοκυνήγια που έκανε.Φίλοι λαγοκυνηγοι απο οτι βλέπω δεν ρίχνει κανείς winchester γιατι
αραγε....xm.
Τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει η βυσματωση. Παλαιότερα αποτελούνταν από ένα χάρτινο εμφρακτήρα πάνω από την πυρίτιδα, μιά τάπα από χαρτοπολτό και μια προστατευτικη μεμβρανη σαν από πολυαιθυλένιο γύρω απο τα σκάγια και βέβαια είχαν (όπως και τα REMINGTON) 8άρι κλείσιμο με κεντρική σύντηξη.Και εγω αυτό πιστεύω.Απλα ειναι ένα φυσίγγι που παλιά το έριχναν αρκετοί..Τωρα ολοι ρεμινγκτον και πίστευα οτι ίσως να εχει αλλάξει κατι
στο φυσίγγι αυτό..
Λες εεεε;;;αλλά Νο2 για παγάνα;;Μαγαζί στα Γιάννενα είναι. Αν και νομίζω πως έχει κλείσει πια.
Τα συγκεκριμένα πρέπει να είναι παγάνας.
Ναι.Τα παγανοφυσιγγα εχουν χοντρα σκαγια..άσσοι,δυάρια κλπ..Λες εεεε;;;αλλά Νο2 για παγάνα;;
Τι τα θέλετε τα ίντερνετ αφού έχουμε τον Τάσο.Νομίζω ότι γεμίζονται στα Ιωαννινα.Δεν ειμαι σίγουρος όμως.
Λες εεεε;;;αλλά Νο2 για παγάνα;;
ΜΑΠΑ-κηςΤα συγκεκριμένα μάλιστα έκαναν και πολλές εμπλοκές μου είχαν πει..
ΜΑΠΑ-κης