Αυτο μαλιστα1,85x36 εεε;;;; Και εγώ εκεί το είχα αλλά η εταιρεία είχε άλλα σχέδια για την πάρτη της φίλε μου,maxam-eley 36grView attachment 3541
Αυτο μαλιστα1,85x36 εεε;;;; Και εγώ εκεί το είχα αλλά η εταιρεία είχε άλλα σχέδια για την πάρτη της φίλε μου,maxam-eley 36grView attachment 3541
Ενοητε πτη θα εχεις διαμπερη στο 1,85 μονο χειμονα το καλοκερη με ζεστη πας 1,80 και 1,75 ακομα.κητα η eley στα δηκατης τη κανεικλημα αγγλιας βεβεα η ειδια η ετερια 1,85 την δηνηΚαλημερα και απο δω σε ολους!!! Γιαννη ωραιο το στησιμο στο 1,85χ36......πολυ καλο και σωστο αυτο που γραφεις 1,85Χ33.....εφοσον καταφερεις και ''μαζεψεις'' την τουφεκια.....μην ξεχνας ομως οτι η υγρασια δεν σημαινει
απαραιτητα και κρυο. Εαν το 1,85χ33 το ριξεις σε ηπιο καιρο.....μηπως εχεις διαμπερη τραυματα λογω ταχυτητων ....
και δεις το θηραμα να φευγει κουνοντας το μαντηλι ?? ρωταω......μηπως υπαρχει αυτη η πιθανοτητα ?? Και ναι....
γιατι να ρισκαρω με μια μη διβαδικη πυριτιδα ?? Εφοσον εχω την ''λυση'' της διβασικης.....ποιος ο λογος της
τροποποιημενης ?? Εμεις σαν Ιδιογομωτες φτιαχνουμε οτι θελουμε....τα παιδια που αγοραζουν σκεπτομαι που δεν
εχουν εναλλακτικες.....Ο Αριστος εδωσε το παραδειγμα....αλλο γραφουν....αλλα εχουν μεσα τα φυσεκια του
εμποριου.....και μη χειροτερα.....
Ενοητε πτη θα εχεις διαμπερη στο 1,85 μονο χειμονα το καλοκερη με ζεστη πας 1,80 και 1,75 ακομα.κητα η eley στα δηκατης τη κανεικλημα αγγλιας βεβεα η ειδια η ετερια 1,85 την δηνη
Ποίο eley?????? MAXAM είναι φίλε μου,και το eley το λέει ΜΌΝΟ ΣΤΟ ΚΟΥΤΊΤωρα θα με κανεις να σφαζω και eley
Τώρα είδα αυτό το θέμα, και βλέπω Γιάννη ότι κάναμε την ίδια σκέψη (για PSB2 SPECIAL) !!! https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παρουσίαση-Φυσιγγίων.2698/post-420029 ....Το περιεργο βλεπο πολη υψηλη δοση μπαρουτης. εχω υπονιες πος μπορει νανε psb2 σπεσιαλ πολη φουσκομενο σεταπ θα πιανη τα 900 μπαρ για πλακα αν ειναι η απλη
LOAD | SHOT SIZE | WADDING | VELOCITY | POWDER | BRASS LENGTH | CASE LENGTH |
---|---|---|---|---|---|---|
36 | 3 | Plastic | 410 mps 1345 fps | CSB +2 | 16 | 70 mm 2 3/4 inches |
42 (MAGNUM 2 2/4") | 3 | Plastic | 395 mps 1296 fps | PSB +2SP | 16 | 70 mm 2 3/4 inches |
46 (MAGNUM 3") | 3 | Plastic | 395 mps 1296 fps | SSB 150 | 16 | 76 mm 3" inches |
Για γράψε ρε φωτοβολιδα ποια συνταγή ακριβώς σου κάνει τόσο εντύπωσηΚατη δεν μου κολαει με την δοση.2γρ ειναι πολα ουτε ο κουτουμανος σε κοντρα θα το σκευτοταν να το γεμηση εκει με την απλη
Δεν την έχω δει τη συνταγή. Γραψε τηΥα 2 γρ με τα 36.και απο ετερια ηποτηθετε σοβαρη.αλο τη κανουμε εμεις
Μία απλή συνταγή για το κλίμα της Αγγλίας ειναι φωτοβολιδα. Η 2 είναι. Τσαφ κάνει. Εσύ θέλεις την καινούργια την 111 να εκτοξεύσεις πυραύλους αέρος εδάφους από την Κρήτη2χ36 psb2 σε καληκα μαξαμ και σηγκετροτηρα.το 36 της eley
Ένα τέτοιο μαλλινοταπο έπεσε στα χέρια μου το εχειs ρίξει?