Πεστα νικολα τοχω δει πολεςςς φορες.μολης παπ σπητη θα ανεβασο φοτο με mg2 στα 34 γρ μαλινοταπο οπου το φησηγκη αυτο δεν πιανετε με τηποτααααΕγω παντωs τιs 100αρεs μονο με αυτο τιs ειχα δει
Πεστα νικολα τοχω δει πολεςςς φορες.μολης παπ σπητη θα ανεβασο φοτο με mg2 στα 34 γρ μαλινοταπο οπου το φησηγκη αυτο δεν πιανετε με τηποτααααΕγω παντωs τιs 100αρεs μονο με αυτο τιs ειχα δει
Μπορω να σφαξω αλλα το λυπαμαι. Αν ειχε ντιανα παει να πει οτι το ιδιο ειναι και αυτη για οποιον θελει να βγαλει κατι καλοΜπα ντιανα είχαν και αυτά Νικο.
Δεν μπορω να μιλησω ελευθερα απλα οσοι δεν θελουν να πιστεψουν ειναι απο αγνοιαΠεστα νικολα τοχω δει πολεςςς φορες.μολης παπ σπητη θα ανεβασο φοτο με mg2 στα 34 γρ μαλινοταπο οπου το φησηγκη αυτο δεν πιανετε με τηποταααα
Κανει και αυτη πολη καλη δουλεια.αλα σαν γνησια οχηΜπορω να σφαξω αλλα το λυπαμαι. Αν ειχε ντιανα παει να πει οτι το ιδιο ειναι και αυτη για οποιον θελει να βγαλει κατι καλο
Και τοτε πωs εβγαζε το golden αυτεs τιs τουφεκιεs?Κανει και αυτη πολη καλη δουλεια.αλα σαν γνησια οχη
Αν ειχε γνησια θαχε αλα εργα.ειδες τη κανει και με χαρτοπολτο.δεν παβη νανε ταπα.παρομιες τουφεκιες βγαζη και η μισοταπαΚαι τοτε πωs εβγαζε το golden αυτεs τιs τουφεκιεs?
Κατα ποληηηη.ο LB6 βγαζη αν στηθη σοστα τουφεκιες ληγο πιο σφηκτες απο τα απλα κιαθια.την μαλινη ομως δεν πιανετε.αν στηθη σωστα βγαζη βολες η οπιες δεν υπαρχει τηποτα να το σηναγονιστη.οταν λεο μαλινο ενοω καθεαυτο η κετσεδενια.οχη τηπου χαρτοπολτου.και οπως λεει και ο θοδωρης με μπαφερ και φορτομα και αρμονηκο στησημο,η βολες ειναι εξοπραγματηκες
OK. Γιαννη το καταλαβα.....Μηπως μπορεις να μου δωσεις ενα σεταπ με γνησια μαλλινη για εξωπραγματικη βολη ??
Οι μπαρουτες που εχω ειναι MG2 -MB36 -MB32- A1 special- A1- SIPE - GRANULAR - AS. Εαν εχεις σε καποια μπαρουτι
που δεν εχω....πες και θα την αγορασω. Σε ευχαριστω.!!!!
Σκαγια εχω ολα τα νουμερα και ποιοτητες....
Αμε με mg2
Έχεις κατευασει κανα f-16 με αυτό;;;Mg2 688 2x33 3χ6 νο σκαγιον. Οπτουρεητορ μαλινο νο6 στον πατο 20γρ+ μισο γρ αλευρη απο πανω χαρτακι 13γρ νο3 μισο γρ αλευρη κλησημο 6* στα 57
Mισοταπα σε αυτα τα μετρα με τιποτα εδω κλειστοι συγκεντρωτηρεs και δεν πλησιαζαν νομιζω οτι το συγκεκριμενο δεν θα ξαναδουμε κανενα να το πλησιαζειΑν ειχε γνησια θαχε αλα εργα.ειδες τη κανει και με χαρτοπολτο.δεν παβη νανε ταπα.παρομιες τουφεκιες βγαζη και η μισοταπα
Καλύτερα 4 - 6 ρε φωτοβολιδα. Θέλεις ιδιαίτερο φροντιστήριο επειγόντως κ εσύMg2 688 2x33 3χ6 νο σκαγιον. Οπτουρεητορ μαλινο νο6 στον πατο 20γρ+ μισο γρ αλευρη απο πανω χαρτακι 13γρ νο3 μισο γρ αλευρη κλησημο 6* στα 57
Φιλε Νικο καλησπερα!Δεν κυνηγω λαγο κ απο φυσιγγια ειμαι μονο στην θεωρια!χαχαχα!ηθελα να σε ρωτησω,εννοεις οτι πηρες λαγους στα 100 μετρα ή 100 βηματα?Εγω παντωs τιs 100αρεs μονο με αυτο τιs ειχα δει
Γιάννη διαχωρίσεις τα σκάγια με χαρτάκι τα 6 από τα 3 αν κατάλαβα καλά;Mg2 688 2x33 3χ6 νο σκαγιον. Οπτουρεητορ μαλινο νο6 στον πατο 20γρ+ μισο γρ αλευρη απο πανω χαρτακι 13γρ νο3 μισο γρ αλευρη κλησημο 6* στα 57
Ακριβώς κοντρα.το στινο με κερομενο κετσε.πηστευο ομως και με γνησια ακεροτη το ειδιο θα παει η ταχητιτα στο v1,5 πιανη 456Θα το στησω Γιαννη,,,,,,δεν ''κωλωνω''.....αλλα αυτο ρε φιλε ειναι κοντρα δοση ετσι οπως το βλεπω ή κανω
λαθος ??
Για να ''πιασουμε'' ολες τις λεπτομερειες....γνησια μαλλινη ακερωτη ετσι ??
Ακριβώς δηπλη ατραχτοςΓιάννη διαχωρίσεις τα σκάγια με χαρτάκι τα 6 από τα 3 αν κατάλαβα καλά;
Τα Ν 3 κοροϊδεύουν τον ταχογραφοΑκριβώς κοντρα.το στινο με κερομενο κετσε.πηστευο ομως και με γνησια ακεροτη το ειδιο θα παει η ταχητιτα στο v1,5 πιανη 456