περιεργα πραγματα για μενα που δεν ειμαι ειδικός, αλλά για να το λεει αυτός που μαζεψε τα σκαγια το δεχομαστε και προχωράμεΕξοστρακίστηκαν λέει. Αλλιώς απο τετοια απόσταση δεν θα είχε πόδι τώρα....
περιεργα πραγματα για μενα που δεν ειμαι ειδικός, αλλά για να το λεει αυτός που μαζεψε τα σκαγια το δεχομαστε και προχωράμεΕξοστρακίστηκαν λέει. Αλλιώς απο τετοια απόσταση δεν θα είχε πόδι τώρα....
Έχουν γίνει και ατυχήματα μεταξύ συνκυνηγων και δηλώθηκαν σαν πεσίματα, εξοστρακισμοι κλπ για να μην υπάρξουν διώξεις και καταδίκες.περιεργα πραγματα για μενα που δεν ειμαι ειδικός, αλλά για να το λεει αυτός που μαζεψε τα σκαγια το δεχομαστε και προχωράμε
τα γράφουν σε site που το 99% των αναγνωστών τους εχει τουλαχιστον ενα οπλο και εχει ριξει μερικες πολλές εκατονταδες φυσιγγια, να το βαζανε στη σουπερ κατερινα να το καταλάβαινα, όπως καταλαβαινω και τον Σομπολο με την δικαννη καραμπίνα.Έχουν γίνει και ατυχήματα μεταξύ συνκυνηγων και δηλώθηκαν σαν πεσίματα, εξοστρακισμοι κλπ για να μην υπάρξουν διώξεις και καταδίκες.
Εμένα η κατανομή των σκαγιων δεν με πείθει ότι πρόκειται για εξοστρακισμο...
Ο ντετέκτιβ Ηρακλής Πουαρώ, η μίς Μάρπλ και ο Σέρλοκ Χόλμς θα είχαν την ίδια ακριβώς γνώμη πιστεύω.Έχουν γίνει και ατυχήματα μεταξύ συνκυνηγων και δηλώθηκαν σαν πεσίματα, εξοστρακισμοι κλπ για να μην υπάρξουν διώξεις και καταδίκες.
Εμένα η κατανομή των σκαγιων δεν με πείθει ότι πρόκειται για εξοστρακισμο...
Λαμπρό κίτρινο.Καλησπέρα, έχετε να προτείνετε κάποιο φυσιγγι διασποράς στο λαγό, με κλειστό τσοκ για μέχρι 20-25μ?
ΝαιView attachment 81293 αυτο εδώ λε΄ς?
Ευχαριστώ, το έχεις δοκιμάσει να φανταστώ? με Σ4 πυριτιδα είναι?
Ριχτο άφοβα Νίκο.Ευχαριστώ, το έχεις δοκιμάσει να φανταστώ? με Σ4 πυριτιδα είναι?
Πες τιμη που το βρισκεις σημερα αυτο στην Ελλαδα φιλε
Από 12ε έως 14εΠες τιμη που το βρισκεις σημερα αυτο στην Ελλαδα φιλε
Προχτες πηγα να δω τι τιμες παιζουν φετος και αν σου πω ποσα το βρηκα σε δυο μαγαζια θα τρελαθεις(Κυπρο)
Στο πρωτο μαγαζι που ελεξαΑπό 12ε έως 14ε
Φίλοι ρίχνουν τα Κουτουμάνος semi magnum διασποράς με πολύ καλά αποτελέσματα. Είναι το βασικό τους φυσίγγι και δεν το αλλάζουν με τίποτα.Καλησπέρα, έχετε να προτείνετε κάποιο φυσιγγι διασποράς στο λαγό, με κλειστό τσοκ για μέχρι 20-25μ?
Dispersante prestige nsi 4/6Καλησπέρα, έχετε να προτείνετε κάποιο φυσιγγι διασποράς στο λαγό, με κλειστό τσοκ για μέχρι 20-25μ?
Η διάτρηση στο κυνήγι λαγού πάντως είναι κρίσιμος παράγοντας.Στις κλιματολογικές αλλαγές το Remington Express 35.5 grams δεν μασάει.Σε ένα σημείο πονάει,στη τιμή.Μόνο διάτρηση δεν λέει στις συνθήκες που θα χρησιμοποιηθεί το φυσίγγι.
Σωστός.Για αυτό δεν αλλάζουμε διαρκώς μάρκες.Τα καλά εργοστάσια δεν αλλάζουν τους βασικούς παράγοντες βλητικής συμπεριφοράς και απόδοσης.Αν έχει καλές κατανομες και η μενουσα ταχύτητα είναι ικανοποιητικη για διατρηση, το μόνο που χρειάζεται είναι να του βρεις την προσκόπευση.
Αν ισχύουν τα παραπάνω και η ποιότητα κατασκευής είναι σταθερή χωρίς σκαμπανευασματα γιατί να μην το εμπιστευτεις;
Χάρος σκέτος είναι αυτόDispersante prestige nsi 4/6