Το γύρισες στην μπεκάτσα?Άστα Ηλία.εχθες πήγα να πάρω διασποράς και μεσοταπα.2 κουτάκια διασποράς και ένα μεσοταπα 33 ευρώ.εχουμε ξεφύγει και δε ξέρω που θα παει
Το γύρισες στην μπεκάτσα?Άστα Ηλία.εχθες πήγα να πάρω διασποράς και μεσοταπα.2 κουτάκια διασποράς και ένα μεσοταπα 33 ευρώ.εχουμε ξεφύγει και δε ξέρω που θα παει
Εσύ πήγαινε με 1-3 να ρίχνεις συγκεντρωτηρα στις βραδυνές των 10 μέτρων ντικγουιντΤο γύρισες στην μπεκάτσα?
Τι έγινε μουρλαρα?Εσύ πήγαινε με 1-3 να ρίχνεις συγκεντρωτηρα στις βραδυνές των 10 μέτρων νντκγουιντ![]()
ΝταΤι έγινε μουρλαρα?
Ρίχνει στενά ο ταβαριτς και τα βρηκαμε μπαστουνια?![]()
Να κρατούσες τη μουδυο που τα πήγαινε πεζοβολο!
Αυτή έριχνε διασποράς από φυσικού της αχαχαχαχαΝα κρατούσες τη μουδυο που τα πήγαινε πεζοβολο!
Πλήρωνε τώρα...![]()
Αν εννοεις το express 32 του Δορκα,δεν εχει ακουιλα.Αν θέλω aquila πάω στο εξπρές που δυστυχώς του άλλαξε τη psb1
Τι της θες της ταχύτητες? Αφού σου κάνει τα γούστα σου!(ήταν στο 395)Ρε μάγκες Το σιλβερ του Κενταύρου σε τι ταχύτητα παίζει. Μου άρεσε πάλι σήμερα
Το ρίχνουν παιδιά εδώ ευρι…. Πολύ ευχαριστημένοι αλλά 10€ φίλε δεν τα δίνω με τίποτα.. όταν βρίσκω φυσηγγαρες με 8,50Και μια που λέτε για φυσίγγια το veloce σε 9/10 το έχει ρίξει κάποιος?γιατί η gm3 τέλος και δε βλέπω να υπάρχει tordo για πολύ ακομα
Για να δω ποια ταχύτητα με βολεύει στην ενστικτωδης προσκοπευσηΤι της θες της ταχύτητες? Αφού σου κάνει τα γούστα σου!(ήταν στο 395)
Τρόμαξα να σε γνωρίσω ρε...
Παν ακριβά !!!!!Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος κάτι για τα φυσίγγια Prince;;
Εκτος απο αυτο...Παν ακριβά !!!!!
Εγώ θα στο ξαναπω να παρεις κ ενα κουτί ν11 με συγκεντρωτηρα...Άστα Ηλία.εχθες πήγα να πάρω διασποράς και μεσοταπα.2 κουτάκια διασποράς και ένα μεσοταπα 33 ευρώ.εχουμε ξεφύγει και δε ξέρω που θα παει
Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος κάτι για τα φυσίγγια Prince;;
Πυρίτιδα κ τα σχετικά
Δεν χρειάζεται να το πολυψαχνεις ρε Τζιμ....Εκτος απο αυτο...![]()