Θα το καταλάβεις από το ύψος του κάλυκα.Ο Αλλαγιάννης ξανά έφερε τα σούπερ τορντο της λαμπρό με σιπε γράφει ... Αν δεν είναι λάθος και είναι με c7
Θα το καταλάβεις από το ύψος του κάλυκα.Ο Αλλαγιάννης ξανά έφερε τα σούπερ τορντο της λαμπρό με σιπε γράφει ... Αν δεν είναι λάθος και είναι με c7
Νούμερο και κάλυκα πες.Όποιος ενδιαφέρεται για Ναβάρο σε τιμή 7€ το κουτί τα δίνω
30 γρΝούμερο και κάλυκα πες.
Τα υπόλοιπα?30 γρ
Κάθε όροφος είναι 3 μέτρα...ρουμελιωτης 30γρ ν9 της κατεβαζη απο τον 3 οροφω και ανωωωωω
40γρ 12νο? Ίσως ο πιο αναξιόπιστος κατασκευαστής φυσιγγίων στην Κύπρο ο Πιερεττης...Υπάρχουν και αυτά στην Κυπρο.Τα πήρε φίλος 12 ευρώ. Τις ξεραίνει λέει.
40 gr σε μονόκαννο, ή ελαφρύ δίκαννο κατευθείαν στον ορθοπεδικό....40 γραμμάρια νο12?????? Γιατί όχι 56 γραμμάρια νο 14????
Αυτα που έχω τα γεμίζει σε κάλυκα 12/67 πράγμα πολύ σπάνιο ..αυτά που έχει τώρα στο site ,δεν ξέρω και ούτε πρόκειται παρο...έχω ακόμα από τα παλιαΘα το καταλάβεις από το ύψος του κάλυκα.
Κάλητερα να ρίχνει αθερινοδικτο40 γραμμάρια νο12?????? Γιατί όχι 56 γραμμάρια νο 14????
Γι'αυτό το λέω. Λόγω Sipe που είναι μικρού όγκου,τα γέμιζε σε 67αρη. Είναι ένας τρόπος να καταλάβεις τι έχει τώρα χωρίς σφάξιμο.Αυτα που έχω τα γεμίζει σε κάλυκα 12/67
Και εγώ το ίδιο, αν είναι να έχει ελάχιστα πουλιά, και να χαλάει το απόγευμα μου λόγω του navaro, το εγκαταλείπω καλύτερα.Εγώ το εγκατέλειψα (έχω ένα κουτί ακόμα). Το αντικατέστησα με Cheditte Tordo.
Drago?Τα cheddite tordo 206 πυρίτιδα έχουν ή D20;
Ισως; Ή είναι;Drago?
Sipe είναι αλλά δεν με τρελαίνει ισως σε κρύο δουλεύει καλύτεραΓι'αυτό το λέω. Λόγω Sipe που είναι μικρού όγκου,τα γέμιζε σε 67αρη. Είναι ένας τρόπος να καταλάβεις τι έχει τώρα χωρίς σφάξιμο.