δεν προλαβα να το ριξω,φετος θα το δοκιμασω και εγω να το δω.ο σούπερ τόρντο ενώ αρχικά μου άφησε θετικές εντυπώσεις, μετά άλλη μία μέρα που το έριξα σε απογευματινό που έριχνε και νιφάδες μου έκανε νεράκια.
δεν προλαβα να το ριξω,φετος θα το δοκιμασω και εγω να το δω.ο σούπερ τόρντο ενώ αρχικά μου άφησε θετικές εντυπώσεις, μετά άλλη μία μέρα που το έριξα σε απογευματινό που έριχνε και νιφάδες μου έκανε νεράκια.
Αφού δεν υπάρχει ποικιλία στα θηράματα θέλω να έχω στα φυσίγγια μου ρε φίλε!και ο χρηστος [predatoz] το ιδιο επαθε και πηρε καμμια 50 αρια διαφορετικα.
Θα φτιαξης την πρικα σου με τα πούπουλα πα θα βγάζουνΓελάτε κουφάλες ε; Δεν πειράζει, έτσι μου αρέσει να γελάτε πάντα.Να σας δω,όμως, όταν έρθει η ώρα ανυπομονησίας να ριχθούν τα 30άρια του Δούβρη που αλλάζουν κάλυκες σαν πουκάμισα.Γατάκια μες την μόδα!
Σε τι τιμές τα πήρες και σε τι ποσοτητα;Το Hit 8 και super tordo Lambro και είμαι οκ. Βέβαια φέτος πήρα και NAVARO 30 και Lambro tordo 30 γιατί δεν έβρισκα όσα Hit ήθελα. Δεν πειράζει να δω και τίποτα άλλο για να έχω εναλλακτικές. Θα γράψω εντυπώσεις
Στα παπιά σούρουπο με 30 γραμμάρια πάωτον σακη ξαδερφο τον εχεις?
Έτσι ειναι!!! Αν δεν εχουμε 6-7-8 διαφορετικές μάρκες στην αποθήκη δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε!!!Αφού δεν υπάρχει ποικιλία στα θηράματα θέλω να έχω στα φυσίγγια μου ρε φίλε!
Τα Hit από 6.50 που είχαν πέρυσι το καλοκαίρι τα πήρα φέτος 7.50, τα Ναβάρο 30 τα πήρα 6.70 και τα tordo 30 Lambro τα πήρα 7.60. από 500 φυσίγγια το κάθε ένα. Τα Lambro super tordo 32 αν θυμάμαι καλά 8.50. από αυτά πήρα 250. Εσύ πόσο τα βρήκε Στέλιο; Να ξέρεις ε, για τα Ναβάρο έπαιξαν ρόλο και τα καλά σου σχόλια γι'αυτό τα πήρα να τα δοκιμάσωΣε τι τιμές τα πήρες και σε τι ποσοτητα;
Διότι αγοράζω και τα δύο φυσίγγια που είπες και θέλω να δω διάφορες.
Η τελευταία αγορά στα δύο συγκεκριμένα φυσίγγια για τα οποία μιλάμε ήταν 6.40 για τα τορντο30 και 6.50 για τα ναβαρο30 και τα αγόρασα 3-4 μέρες μετά που άρχισε ο πόλεμος.Τα Hit από 6.50 που είχαν πέρυσι το καλοκαίρι τα πήρα φέτος 7.50, τα Ναβάρο 30 τα πήρα 6.70 και τα tordo 30 Lambro τα πήρα 7.60. από 500 φυσίγγια το κάθε ένα. Τα Lambro super tordo 32 αν θυμάμαι καλά 8.50. από αυτά πήρα 250. Εσύ πόσο τα βρήκε Στέλιο; Να ξέρεις ε, για τα Ναβάρο έπαιξαν ρόλο και τα καλά σου σχόλια γι'αυτό τα πήρα να τα δοκιμάσω
Έκανες πολύ καλά που φορτωσες νωρίς, τα βλέπεις τα χάλια σήμερα και θα πάει κι άλλο, από ότι φαίνεται. Τα Ναβάρο τα πήρα πρώτη φορά και μάλιστα πέντε κουτιά τα πήρα σε νούμερο 10.Η τελευταία αγορά στα δύο συγκεκριμένα φυσίγγια για τα οποία μιλάμε ήταν 6.40 για τα τορντο30 και 6.50 για τα ναβαρο30 και τα αγόρασα 3-4 μέρες μετά που άρχισε ο πόλεμος.
Τα ναβαρο αλήθεια σου λέω με έχουν αφήσει με το στόμα ανοιχτό πολλές φορές.
Σταθερό σε όλα του το RemingtonΣας έχω φυσιγγάκι όχι για τσίχλες αλλά για την έναρξη που δεν αυξήθηκε ούτε σεντ από πέρσι και θα πάρω ένα ολόκληρο κουτί : Heavy dove loads !
Τζάμπα τα δίνει.Τα Lambro super tordo 32 8.50.
Ότι είναι super το πληρώνεις ακριβάΤζάμπα τα δίνει.
Στο κοινωνικό παντοπωλείο έκαναν τόσο, άλλου... Ξέρεις, χέρι με χέρι, μια λύρα Αγγλίας ένα κουτίΤζάμπα τα δίνει.
Super pose ...Ότι είναι super το πληρώνεις ακριβά
Super market .....
Super αμόλυβδη .....
Super paradise.....
Super tordo.......
Πρέπει να πονάει ακόμα η αγορά του Blaser......Super pose ...
Να ήταν μόνο αυτό,πάει στο καλό...Πρέπει να πονάει ακόμα η αγορά του Blaser......
Super model...Super pose ...