Φυσίγγια για αγριόχηνες

Status
Not open for further replies.
Κώστα φιλικά στο λέω ο τρόπος κυνηγιού το επιβάλει και δεν γίνεται αλλιώς
Σου κάνω και το ορίστε οπότε θες και έχει χήνες να έρθεις να τις κυνηγήσουμε όλα τα έξοδα δικά μου σπίτι τρόφιμα μεταφορά στον κυνηγότοπο.... Και πίστεψέ με θα αναθεωρήσεις.....
Διοδια?Βενζινες?
Θα καψουμε τον κ..λο μας για να ανεβουμε εκει πανω....

Ρίχτε μονόβολα καλύτερα....τη το παλεύεται ρε παλικάρια......σωβαρεφτείτεεεεεε....γελάνε κ τα γουρούνια που διαβάζουν για μπίλιες στις αγριόχηνες.....yel..yel.
Που να βρούμε έναν όλμο από εκείνους που είχαμε στον στρατό...Θα κάθομαι 500 μέτρα πάνω στον δρόμο και θα τους ρίχνω οβίδα και θα βαράω ολόκληρο το κοπάδι...

Ρίχτε μονόβολα καλύτερα....τη το παλεύεται ρε παλικάρια......σωβαρεφτείτεεεεεε....γελάνε κ τα γουρούνια που διαβάζουν για μπίλιες στις αγριόχηνες.....yel..yel.
Κωστα πιστεψεμε αν τις δεις στη μεση του χωραφιου να βοσκανε δε νομιζω να κρατιθεις αλλα ουτε και να πας κοντα οποτε γεμισε μερικα βολια σε οτι νουμερο θες γτ φετος θα εχει πολυ χηνα να σε ετοιμος

Κώστα φιλικά στο λέω ο τρόπος κυνηγιού το επιβάλει και δεν γίνεται αλλιώς
Σου κάνω και το ορίστε οπότε θες και έχει χήνες να έρθεις να τις κυνηγήσουμε όλα τα έξοδα δικά μου σπίτι τρόφιμα μεταφορά στον κυνηγότοπο.... Και πίστεψέ με θα αναθεωρήσεις.....
Ξέρεις ο Κωστής δεν έρχεται χωρίς εμένα .big smile.

γτ φετος θα εχει πολυ χηνα να σε ετοιμος
Συνήθως εδώ κάτω σε μια καλή χρονιά καιρικά ΚΑΙ κυνηγετικά πάντα βλέπαμε τις πρώτες χήνες τέλη Νοεμβρίου αρχές Δεκέμβρη.....ακόμα δν υπάρχει καμία πληροφορία πως εθεάθησαν τουλάχιστο χήνες ούτε στη λιμνοθάλασσα Κοτυχίου ή στο Λάππα Αχαΐας από γνωστούς που έχω σε αυτά τα μέροι...οπότε κρατώ μικρό καλάθι....κ αν δν μας ανοίξουν να λέει τι;;;;;

Συνήθως εδώ κάτω σε μια καλή χρονιά καιρικά ΚΑΙ κυνηγετικά πάντα βλέπαμε τις πρώτες χήνες τέλη Νοεμβρίου αρχές Δεκέμβρη.....ακόμα δν υπάρχει καμία πληροφορία πως εθεάθησαν τουλάχιστο χήνες ούτε στη λιμνοθάλασσα Κοτυχίου ή στο Λάππα Αχαΐας από γνωστούς που έχω σε αυτά τα μέροι...οπότε κρατώ μικρό καλάθι....κ αν δν μας ανοίξουν να λέει τι;;;;;
Ειναι και αυτο αλλα γεμισε μην ακουσεις κανα πρωινο τπτ "γκιλκ γκλικ" και τρεχεις και το εχουνε ανοιξει απο βραδυς αχαχαχα

Διοδια?Βενζινες?
Θα καψουμε τον κ..λο μας για να ανεβουμε εκει πανω....
Ε είναι πολλά χαχαχα
Ξέρεις ο Κωστής δεν έρχεται χωρίς εμένα .big smile.
Ένα κρεβάτι έχω ελεύθερο στο σπίτι χαχαχα αν θες στρωματσαδα έλα αχχαχα

Δεν τις κάνουν τίποτα τα 3 άρια και 2αρια σε αυτές τις αποστάσεις........αν έβγαινε 60 metri σε βόλια εννοείται θα ήταν η πρώτη μου επιλογή
Το 100 μετρι άμα πχ.ειναι στα 80 μέτρα και την πάρει θά την κόψη στην μέση.δεν τα έχεις ρίξει μου φαίνεται μην κοιτάς μόνο το νούμερο από τά σκάγια,εδώ έχουν πέσει γουρούνια με αυτά τα φυσίγγια.

Το 100 μετρι άμα πχ.ειναι στα 80 μέτρα και την πάρει θά την κόψη στην μέση.δεν τα έχεις ρίξει μου φαίνεται μην κοιτάς μόνο το νούμερο από τά σκάγια,εδώ έχουν πέσει γουρούνια με αυτά τα φυσίγγια.
Τα έχουμε ρίξει μέχρι τα 100 πήγαινε μολύβι στα 120-130 άνοιγε ωραία αλλά δεν έχει δύναμη....
Φαλαριδα στα 90 μέτρα την άνοιξε τρύπα.....

Εδώ παντως τα 100 οπως κ 20-80 metri έχουν μείνει να σκονιζονται στα ράφια...
Αλλά κ ποιος να τα ρίξει.. Αντε να τα δοκίμασε κανεις στον λαγό η σε καμμια περαστική φασσα του φθινόπωρου...
Πάντως ακουγονται κ διαφορα ότι παντα δεν ανοίγουν στα μέτρα που προτείνονται κ ότι έχουν δυνατό λάκτισμα....

Status
Not open for further replies.
Back