Έλα μου ντε ,αλλά για αυτό είναι οι φίλοι για να μου το θυμίζουν.Αφού έχεις αποτεφρωτηριο,γιατι ψαχνεσαι?
Έλα μου ντε ,αλλά για αυτό είναι οι φίλοι για να μου το θυμίζουν.Αφού έχεις αποτεφρωτηριο,γιατι ψαχνεσαι?
Το τελευταίο που έβαλε ο Τέλης έχει V1=370m/sec ενώ τα δύο πρώτα που έβαλε έχουν 405 m/sec και 410m/sec. Τα δύο πρώτα με το τελευταίο εχουν κάποια διαφορά.
Δεν έχω ιδέα από εμπορικά γιατί γεμίζω αλά ένα αεροβολακι μικρό που έχω και βγάζει 6 fpe είχα ρίξει σε μια σκοτομενη χήνα όχι πολύ μεγάλη από τα 5 μου και η βολίδα σταματήσε στο κόκαλο του στήθους δεν πήγε ποιο κάτο 4'5μμ ήταν το αεροβόλοΕνα φυσεκι εμπορικο που της τρυπαει το στηθος ....και Νο σκαγιιων η βολιων...με την ταχυτητα
που εχει γνωριζεις Τεο ???
Ο πατέρας μου έκανε καλή δουλειά με τα wolf νουλές βέβαια δεν ξέρω στοιχεία για τα συγκεκριμένα ούτε έχω κανέναΤα πρώτα είναι απλά το άλλο μάγκνουμ για αυτό....
Χαχαχα δεν έχεις άδικο φίλε μου αλλά είναι τέτοια η κάψα μας εκείνες τις ημέρες που δεν δοκιμάζουμε θα μου πεις χρόνος υπάρχει
Απλά επειδή δεν είναι κύριο θήραμα και οι συναντήσεις είναι σπάνιες μέσα στον χρόνο για αυτό
Πχ δράμια για γουρούνια έχουμε δοκιμάσει
Όπως και μερικά φυσίγγια 36-38γρ για φάσσα υδρόβια ( δηλαδή δοκιμάσουμε φυσίγγια που ξέρουμε ότι θα ρίξουμε μερικά κουτιά το σεζόν)
Αλλά ναι θέλει μια μέρα να κάτσω να ρίξω να δω πιο πάει πιο καλά.....
Πόσο να βάλω για στήθος Teo ;Τα 4 fpe που λένε για χήνες είναι λίγα δεν τρυπάει το στήθος της χήνας εκτός και αν πάνε στο λεμο και καιφαλι
Νίκο τα φυσίγγια που σου έστειλα φωτογραφία εγώ τα έχω ρίξει από -5 βαθμούς έως +5 και σίγουρα όχι σε χήνες. Σε παπιά μόνο. Εδώ χήνες πολύ μα πολύ σπάνια. Στα παπιά όμως και στις θερμοκρασίες που σου έγραψα η ταχύτητα αυτή 370m/sec και σε απόσταση 50 μ. αποδεδειγμένα καθαρίζει καθαρά παπιά.
Με 6.35 στα 25 μετρα κεφάλι πεφταν ξερές έτσι μου είπε φίλος να τον πιστέψω χαχαΈχω ένα pcp αεροβόλο 5.5 που βγάζει 25 fpe στα 0 μέτρα 256m/s βλήμα 1.03 gr.
@Bnllcrio Τέλη στείλε μου μια χήνα να δω αν την περάσει σουφλάκι
ps
Νομίζω θα την περάσει ότι κόκαλο και να βρεί.
6.35 + κεφάλι ;;;;Με 6.35 στα 25 μετρα κεφάλι πεφταν ξερές έτσι μου είπε φίλος να τον πιστέψω χαχα
Ισως επανελθω Βασιλη....αναλογα τα ''κεφια''μου....με αλλη ταχυτητα....συγκεντρωση...και πανω αποΣίγουρα ναι.
@ΝίκοςΠ Νίκο προφανώς για χήνες τα θες αλλά για αποστάσεις μέχρι πχ 60 μ ;
εισαι μεσα αλεξανδρεεεεε,,η χηνες που ειναιιι;;;Αυτα λετε να κανουν?
View attachment 21747