Φυσίγγια για αγριόχηνες

Status
Not open for further replies.
Το τελευταίο που έβαλε ο Τέλης έχει V1=370m/sec ενώ τα δύο πρώτα που έβαλε έχουν 405 m/sec και 410m/sec. Τα δύο πρώτα με το τελευταίο εχουν κάποια διαφορά.

ΟΚ.....Βασιλη , εσεις που κυνηγατε χηνες....πειτε μου.....τι ταχυτητα πρεπει να εχω....ωστε να μην
''κωλωσει'' το φυσεκι στους μειον 10-15 βαθμους φιλε!!

Ενα φυσεκι εμπορικο που της τρυπαει το στηθος ....και Νο σκαγιιων η βολιων...με την ταχυτητα
που εχει γνωριζεις Τεο ???
Δεν έχω ιδέα από εμπορικά γιατί γεμίζω αλά ένα αεροβολακι μικρό που έχω και βγάζει 6 fpe είχα ρίξει σε μια σκοτομενη χήνα όχι πολύ μεγάλη από τα 5 μου και η βολίδα σταματήσε στο κόκαλο του στήθους δεν πήγε ποιο κάτο 4'5μμ ήταν το αεροβόλο

Τα πρώτα είναι απλά το άλλο μάγκνουμ για αυτό....

Χαχαχα δεν έχεις άδικο φίλε μου αλλά είναι τέτοια η κάψα μας εκείνες τις ημέρες που δεν δοκιμάζουμε θα μου πεις χρόνος υπάρχει
Απλά επειδή δεν είναι κύριο θήραμα και οι συναντήσεις είναι σπάνιες μέσα στον χρόνο για αυτό
Πχ δράμια για γουρούνια έχουμε δοκιμάσει
Όπως και μερικά φυσίγγια 36-38γρ για φάσσα υδρόβια ( δηλαδή δοκιμάσουμε φυσίγγια που ξέρουμε ότι θα ρίξουμε μερικά κουτιά το σεζόν)
Αλλά ναι θέλει μια μέρα να κάτσω να ρίξω να δω πιο πάει πιο καλά.....
Ο πατέρας μου έκανε καλή δουλειά με τα wolf νουλές βέβαια δεν ξέρω στοιχεία για τα συγκεκριμένα ούτε έχω κανένα
Έχω ρίξει και εγώ με πολύ καλά αποτελέσματα συγκριτικά με τα υπόλοιπα ( έπαιρνα πουλιά)

Όλο το μηστικο είναι τι μενουσες θα καταφέρει να έχει σε μεγάλες αποστάσεις τα αργά κρατάνε καλύτερες μενουσες 380--400 είναι αρκετά τοις ποιο μακρινές τουφεκιές τοις έχω κάνει με αργά φισιγγια και καλά σκάγια όταν λέω αργά εννοώ 370 με 390 μδ

Νίκο τα φυσίγγια που σου έστειλα φωτογραφία εγώ τα έχω ρίξει από -5 βαθμούς έως +5 και σίγουρα όχι σε χήνες. Σε παπιά μόνο. Εδώ χήνες πολύ μα πολύ σπάνια. Στα παπιά όμως και στις θερμοκρασίες που σου έγραψα η ταχύτητα αυτή 370m/sec και σε απόσταση 50 μ. αποδεδειγμένα καθαρίζει καθαρά παπιά.

Νίκο τα φυσίγγια που σου έστειλα φωτογραφία εγώ τα έχω ρίξει από -5 βαθμούς έως +5 και σίγουρα όχι σε χήνες. Σε παπιά μόνο. Εδώ χήνες πολύ μα πολύ σπάνια. Στα παπιά όμως και στις θερμοκρασίες που σου έγραψα η ταχύτητα αυτή 370m/sec και σε απόσταση 50 μ. αποδεδειγμένα καθαρίζει καθαρά παπιά.

ΟΚ. Βασιλη μου.....Αρα το προηγουμενο που εφτιαξα με 79βολια 4/0 και αυτα και ταχυτητα V1,5 -410m/s
ηταν πολυ καλυτερα....αυτο καταλαβαινω....και ηταν και σε 12/70...και οχι 12/76......
ΟΚ...σε ευχαριστω φιλε!!!

Έχω ένα pcp αεροβόλο 5.5 που βγάζει 25 fpe στα 0 μέτρα 256m/s βλήμα 1.03 gr.
@Bnllcrio Τέλη στείλε μου μια χήνα να δω αν την περάσει σουφλάκι :) :)

ps
Νομίζω θα την περάσει ότι κόκαλο και να βρεί.
Με 6.35 στα 25 μετρα κεφάλι πεφταν ξερές έτσι μου είπε φίλος να τον πιστέψω χαχα

@ΝίκοςΠ Νίκο προφανώς για χήνες τα θες αλλά για αποστάσεις μέχρι πχ 60 μ ;

Να εχει τα 70 μετρα στα σιγουρα Βασιλη....και οι δυο τουφεκιες τα εχουν...στην δευτερη θελω να
δωσω γκαζια ...να μην κιοτεψει στους μειον βαθμους φιλε.
Και οι δυο το ιδιο ποσοστο συγκεντρωσης εχουν 87% στα 50 μετρα....αλλα το 90 βολο εχει 10 βολια
περισσοτερα στον στοχο απο το 79βολο.....δεν ειναι λιγο πραγμα 10 βολια επιπλεον.!!!!;)

Status
Not open for further replies.
Back