Αφου μονο αυτα εχω ρε Σακη τι να κανω, γι αυτο ρωταωεας μας ερθουνε τα χυναρια με το καλο και ξερουμε με τι θα της κατεβασουμεεεεε grab screenshot πρωπερση και με 12βωλα της κατεβαζαμαιιιιιι μιας και ητανε κυνηγημενες πωληηηηη
Μην το σκέφτεσαι καν πολυ σκορποσκαγιαζει το συγκεκριμένο δεν μου άρεσε καθολου και έχασα πουλιά που αν έριχνα με τα δικά μου θα τα είχα παρειΈχεις δοκιμάσει κανείς τα bp big game ΖΕRATTI; Υποθέτω είναι γεμισμένα με f2. Είναι με συγκεντρωτηρα;
Κι εγώ αυτό σκέφτηκα ίσως λόγο της πυρίτιδας ,της απόδοσης σε πιο νορμάλ συνθήκες και του ότι είναι ρελιαστα. Το πιο οικονομικό και με συγγεντρωτηρα που έχω βρει είναι το wetland...Μην το σκέφτεσαι καν πολυ σκορποσκαγιαζει το συγκεκριμένο δεν μου άρεσε καθολου και έχασα πουλιά που αν έριχνα με τα δικά μου θα τα είχα παρει
το φυσιγγι σου ειναι ,selier bellot buckshot 67 βολα και rotwiell express 70 βολα.Κι εγώ αυτό σκέφτηκα ίσως λόγο της πυρίτιδας ,της απόδοσης σε πιο νορμάλ συνθήκες και του ότι είναι ρελιαστα. Το πιο οικονομικό και με συγγεντρωτηρα που έχω βρει είναι το wetland...
Σίγουρα κρύβεται ο Μητρόπουλος πίσω από αυτόΕγώ αυτο που έριξα προχτες και κράτησα μια ήταν cx2000 t4 68,5 2γρ ΑΟ 34γρ σκάγια νο3 θωδη16 +2 γρ μπαφερ αφησα 13 χιλ ελεύθερο χώρο και έκλεισα στα 58 ντουφεκισα γύρω στα 35-40 μέτρα απόσταση με θερμοκρασία -8
Καπετάν φάντης μπαστουνηςΣίγουρα κρύβεται ο Μητρόπουλος πίσω από αυτό
Μεγαλη μουφα φιλε και τα δυο φυσιγγια, τα wetland που ειπε ο Αρης ειναι πολυ ανωτερα!το φυσιγγι σου ειναι ,selier bellot buckshot 67 βολα και rotwiell express 70 βολα.
3)0 Άρη;Εγώ με τα 70βολα της rottweil δεν έχω κατάφερει να σκαλωσω καμία, σε πολύ μακρινες αποστάσεις όμως , αντίθετα με τα wetland έχω πάρει κανά δύο πολύ μακρινες....
Με συγγεντρωτηρα ψάχνω φίλε. Είδε κι αυταοχι ρε φιλε το sellier bellot μουφα .!ισως να μην σου ταιριαξε