Δεν ήταν για σένα η αναφορά με τον ανάδρομο Ερμή ρε φίλε, έτσι το έγραψα για να μην παρεξηγηθεί κανένας...Δεν πιστεύω στην αστρολογία Άρη.
Επίσης έχω κόλλημα με τους αριθμούς ας διαφέρουν και ελάχιστα.
Remington TSS ριγμένο από Remington.
Παραμόρφωση σκαγιών σχεδόν μηδέν.
Δες διαφορά στις διατρήσεις.
Πως το εξηγείς αυτό ;
Δεν υπάρχει ισόποση διάτρηση ποτέ και πουθενά και αν δεν έχω νούμερα δεν μπορώ να μαντέψω τι γίνεται.
Σε ρώτησα κάτι απλό, "σε παρόμοιες κατανομές;" και δεν μου απάντησες.
Όσο σφιχτότερα κέντρα έχει η τουφεκιά τόσο μεγαλύτερες θα είναι οι διαφορές στην διάτρηση.
Δες πρώτη φωτό.
View attachment 49412
View attachment 49413
Δείτε και το βίντεο, είναι ωραίο.
Οι μόνες χήνες που έχετε δεί στην Εύβοια είναι αυτές...View attachment 49415
Στην Εύβοια τους κόβουμε το σπόρο με αυτά εδώ
76αρες θαλάμες όλα ναι...Άρη υποθέτω πως και τα τρία όπλα έχουν 76αρα θαλάμη, μπορείς να γράψεις όσα από τα παρακάτω στοιχεία διαθέτεις : διάμετρο θαλαμης, μήκος κώνου, τσόκ και μοντέλο ;
Μπα, υπάρχουν και κάτι δίποδες χηνο-πάπιες... @Dr V μάντεψε!
4ρια τους ρίχνεις Κώστα συνήθως ;View attachment 49416Για όσους δεν τις έχουν δει από κοντά κάπως έτσι μοιάζουν!!ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ πάλι μπερδεύεις τον κόσμο!!
Ελληνίδες, Βουλγάρες, Ρουμάνες ή Ρωσίδες είναι αυτές ;View attachment 49416Για όσους δεν τις έχουν δει από κοντά κάπως έτσι μοιάζουν!!ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ πάλι μπερδεύεις τον κόσμο!!
Πρώην ανατολικό μπλοκ τώρα από που κρατάει ακριβώς η σκούφια τους άγνωστο!!Ελληνίδες, Βουλγάρες, Ρουμάνες ή Ρωσίδες είναι αυτές ;
Καλή μπάζα πάντως.
Έχω πάρει και με 6αρι κάποια λίγα πουλιά αλλά τις περισσότερες από 3 και κάτω!!Ποιό είναι το νο.σκαγιού
4ρια τους ρίχνεις Κώστα συνήθως ;
ΜΔ εεε και η ΜΑ !!
ΡουλεμάνΈχω πάρει και με 6αρι κάποια λίγα πουλιά αλλά τις περισσότερες από 3 και κάτω!!
Μόνο μπίλιες από ρουλεμαν και 60 γρ σκάγια!!Ρουλεμάν
Tωρα αρχίζει να μπαίνει η συζήτηση σε σωστό πλάνο...Οι χήνες την εποχή που έρχονται εδώ θέλουν σκληρά φυσίγγια .προσωπικά την κυνηγάω με 37 γρ ββ σε καλ 76 με στρωματ
Όπως το είπε και το παιδί ποιο πάνω η χήνα επειδή την περίοδο που θα την σπρώξει ο καιρός για να έρθει στα μέρη μας θα είναι Σιβηρία από θέμα καιρικών συνθηκών θέλει χοντρό σκάγι από νο3 και κάτω ακόμα και σε πολύ χοντρό σκαγι ΒΒ ακόμα και 6/0 εχω στήσει σε 3,5"!!Οι χήνες την εποχή που έρχονται εδώ θέλουν σκληρά φυσίγγια .προσωπικά την κυνηγάω με 37 γρ ββ σε καλ 76 με στρωματ
Οι χήνες την εποχή που έρχονται εδώ θέλουν σκληρά φυσίγγια .προσωπικά την κυνηγάω με 37 γρ ββ σε καλ 76 με στρωματ
Tωρα αρχίζει να μπαίνει η συζήτηση σε σωστό πλάνο...
Γατάκια ... τα ΒΒ είναι για τσίχλεςΌπως το είπε και το παιδί ποιο πάνω η χήνα επειδή την περίοδο που θα την σπρώξει ο καιρός για να έρθει στα μέρη μας θα είναι Σιβηρία από θέμα καιρικών συνθηκών θέλει χοντρό σκάγι από νο3 και κάτω ακόμα και σε πολύ χοντρό σκαγι ΒΒ ακόμα και 6/0 εχω στήσει σε 3,5"!!