Τα φυσιγγια Τασο,ειχαν αγοραστει το μακρινο 2009.Εχω ανοίξει τέτοια κ ακόμη πιο παλιά....
Το πορτοκαλι j&b διασπορας στα 32γρ ήταν κ είναι με σταυρό και προστατευτικα πτερυγια.....
Εισαι σιγουρος οτι ειναι στα 33γρ?
Τα φυσιγγια Τασο,ειχαν αγοραστει το μακρινο 2009.Εχω ανοίξει τέτοια κ ακόμη πιο παλιά....
Το πορτοκαλι j&b διασπορας στα 32γρ ήταν κ είναι με σταυρό και προστατευτικα πτερυγια.....
Μα δεν σου ειπα οτι ειναι σημερινα....Τα φυσιγγια Τασο,ειχαν αγοραστει το μακρινο 2009.
Σου ειπα τι έχω δει κ τι ξέρω για αυτά...Εισαι σιγουρος οτι ειναι στα 33γρ?
Βαλτα μεσαΕπεσαν στα χερια μου τα παρακατω φυσιγγια
View attachment 38297
Ειναι σε νο9 και αν θυμαμαι καλα,γιατι δεν γραφει πανω,στα 34γρ.
Θελω να το χρησιμοποιησω ως πρωτο στη μπεκατσα,σε κοντοκανο ποζε 60cm.
Το εχει ριξει κανεις;
Με ποια τσοκαρισματα γενικα συμπεριφερεται καλυτερα;
Ρωταω επειδη χρονος για δοκιμες δεν υπαρχει.
Το οπλο μου,απο εσωτερικα τσοκ,εχει το 5αρι και το 3αρι...
Υ.Γ:Λογικα,πρεπει να ειναι εξαιρετικα,αφου γραφει πανω "Μεγαλων ταχυτητων και αποστασεων και για καθε θηραμα για ολες τις εποχες"
Για να το λεει,ετσι θα ειναι.
Άμα λέει ο Τάσος ότι έχει ελικοειδη βάλτο πρώτο. (εγώ το διασποράς του τζορνταν δουλεύω).Δευτερο???
Και τι να βαλω για πρωτο??
Τα 34 έχουν το κιαθιο με τον Σταύρο στην μέση και τα 33 με ελικοειδη.παιδες χρονια πολλα. εχει κανεις δοκιμασει τα ρουμελιωτης 34 γρ? η αν ξερει τι διασπορεα εχουν?
ποια θα πρωτιμουσες για την μπεκατσα απο τα δυο?Τα 34 έχουν το κιαθιο με τον Σταύρο στην μέση και τα 33 με ελικοειδη.
Το διασποράς του τζορνταν. (από τα 2 το 33 με έλικα).ποια θα πρωτιμουσες για την μπεκατσα απο τα δυο?
μου λες αν καταλαβα καλα, πως θα προτιμουσες του τζορνταν σαν μεγαλητερη διασπορα στα πρωτα μετρα, και επιτα απο του ρουμελιωτη αυτομε τα 33 γρ? ενω το 34αρι ειναι πιο σφυχτο? καλα καταλαβα?Το διασποράς του τζορνταν. (από τα 2 το 33 με έλικα).
το jordan το δουλευα παλιααα ωντος φυσιγκαρααα αλα αφυνη πωληη μολιβδιαση στην κανηηηη τρης και λιγο να καθαριζηςςςΤο διασποράς του τζορνταν. (από τα 2 το 33 με έλικα).
Όχι, από τα 3 προτιμώ του τζορνταν, ανάμεσα στα 2 του ρουμελιωτη προτιμώ το 33 αρι.μου λες αν καταλαβα καλα, πως θα προτιμουσες του τζορνταν σαν μεγαλητερη διασπορα στα πρωτα μετρα, και επιτα απο του ρουμελιωτη αυτομε τα 33 γρ? ενω το 34αρι ειναι πιο σφυχτο? καλα καταλαβα?
Όλα με έλικα το ίδιο είναι Σάκη.το jordan το δουλευα παλιααα ωντος φυσιγκαρααα αλα αφυνη πωληη μολιβδιαση στην κανηηηη τρης και λιγο να καθαριζηςςς
για μενα ειναι αυτο. που καθαριζω το οπλο οταν τελειωσει το κυνηγι, και αυτο αν το θυμηθω.το jordan το δουλευα παλιααα ωντος φυσιγκαρααα αλα αφυνη πωληη μολιβδιαση στην κανηηηη τρης και λιγο να καθαριζηςςς
Όχι, από τα 3 προτιμώ του τζορνταν, ανάμεσα στα 2 του ρουμελιωτη προτιμώ το 33 αρι.
Ανοίγουν γρήγορα κρατάνε μέτρα καλύτερη μπαρούτι πιο αποδοτικά στους περισσότερους καιρούς. Σου δίνει μια σίγουρια σαν φυσίγγι.ναι αλλα λογο του οτι ανοιγουν περισοτερο στα πρωτα μετρα? η για αλλον λογο?
ωντος ετσι ειναι φιλεμου,,και τα elix gorila αφυνουνεεεΌλα με έλικα το ίδιο είναι Σάκη.
Ενημερωτικα φετινη παρτιδα 34αρια διασπορας Ρουμελιωτη που πηρα εσφαξα ενα και ειναι με ελικοειδη διασπορεα.Τα 34 έχουν το κιαθιο με τον Σταύρο στην μέση και τα 33 με ελικοειδη.
Ρώτησες με τι μπαρούτι;Ενημερωτικα φετινη παρτιδα 34αρια διασπορας Ρουμελιωτη που πηρα εσφαξα ενα και ειναι με ελικοειδη διασπορεα.