Αποφυγε το F2 σε no 9 1/2
Οκ να φεύγει και κανένα για να καταλήξω κάπου
Αποφυγε το F2 σε no 9 1/2
Πάρε ένα cheddite tordo 10αρι και 4* να κάνεις την δουλειά σου.Δεν θα κυνηγήσεις το χρυσόμαλλο δέρας.Οκ να φεύγει και κανένα για να καταλήξω κάπου
Πάρε ένα cheddite tordo 10αρι και 4* να κάνεις την δουλειά σου.Δεν θα κυνηγήσεις το χρυσόμαλλο δέρας.
Να γιατί θα την ξεράνεις με 9αριαΑαα και που είσαι... Κοιτάμε πάνω στην μπεκάτσα όταν ακούσουμε σήκωμα,μην χαζεύεις κάτω.10αρι σκάγι δεν βάζω ούτε για τσονια
Να γιατί θα την ξεράνεις με 9αριαΑαα και που είσαι... Κοιτάμε πάνω στην μπεκάτσα όταν ακούσουμε σήκωμα,μην χαζεύεις κάτω.
Πάρε το τέκνα έρχεται κρύοΑνάμεσα σε τέκνα edition και b&p 33γρ το κάτω κουτί ? Το ελιξ το έχει και σε 34 και σε 36 γρ ο Δήμας που είναι κοντά μου
Σε βλέπω να βγάζεις λαγό κ να πέφτει πολύ κλάμα χαχαχαχαχαΑφού από κάτω σηκώνεται
Πάρε το τέκνα έρχεται κρύο
Τόσο που το συζητάτε...... στο τέλος δε θα πάει ούτε κυνήγι.....θα τον ματιασετε τον άνθρωπο..... ούτε σαφάρι για άγρια βουβάλια να πήγαινε τόσο ψάξιμο τα πυρομαχικά....χαχαχαχα
Σε βλέπω να βγάζεις λαγό κ να πέφτει πολύ κλάμα χαχαχαχαχα
Δεν μου αρέσειΣωστός κλείδωσε το τέκνα
Δεν μου αρέσει
Ξέρεις πόσοι λαγοί έχουν έρθει μαζί μας με το 9 ελικοειδή του συγχωρεμενου του Υψηλού και το κομμένο Baikal.....Σε βλέπω να βγάζεις λαγό κ να πέφτει πολύ κλάμα χαχαχαχαχα
Εδώ κάνω πλάκα φίλε ΣταμάτηΓιατί φίλε μου ?
Καλό φυσίγγι αυτό ρε!!!!Ξέρεις πόσοι λαγοί έχουν έρθει μαζί μας με το 9 ελικοειδή του συγχωρεμενου του Υψηλού και το κομμένο Baikal.....
Εδώ κάνω πλάκα φίλε Σταμάτη
Μια χαρά είναι κ με gualandi βύσμα αν θυμάμαι καλά που πάει καλά με τη maxus
Κ το F2 ήταν καλό κ αυτό με gualandi όμως από πέρυσι κάτι πρέπει να άλλαξαν.Ωραίος μια χαρά τότε. Μια φορά θα πάω έτσι κι αλλιώς δεν αξίζει ο κόπος για δοκιμές
Ζακέτα να πάρεις.Σωστός κλείδωσε το τέκνα