Σε ευχαριστώ φιλαράκι!
Γιώργο εμενα τα μισοταπα του μου άρεσαν αρκετά!το fanatic πως σου φαίνεται;Δικανάκι φέτος και Fantom Sporting 8 1/2 και Fanatic 30 γραμμάρια 9άρι!
Mε τι πυρίτιδα το γεμίζει Γιώργο ?Το Fanatic είναι λίγο τσιμπημένο σε πιέσεις για 30άρι αλλά η απόδοση του είναι πολύ υψηλή!
Το γουστάρω πολύ αυτό το φυσίγγι!
1.50 Άλεξ ??Fanatic 30gr=Granular
1.45 με Lbrs 27 Ας ειναι καλα ο Κωστης.....1.50 Άλεξ ??
Mήν ανησυχείς ,όλοι το περνάμε αυτό τώρα .1.45 με Lbrs 27 Ας ειναι καλα ο Κωστης.....
Αυτη την περιοδο δεν θυμαμαι τιποτα....Εχω κανει lock down
το σωστο κοντακι φιλαρακιμου ειναι σε ολα τα κυνηγια πιστευω τι παραπανω εχη το τρυγονι που θελη το τελειο κοντακι;;;Το καλύτερο φυσίγγι στο τρυγόνι είναι... το σωστό κοντάκι!
Σάκη δεν λέω ότι το 28άρι ή 30άρι φυσίγγι δεν καταβάλλει το τρυγόνι .ενα καλο 28 γρ ν 8 τα βαζη γυλεκο tetra betta food review
στα ειδια λογια μου ερχαισε φιλεμου λαμπη οτι το 28αρι κανη δουλια δηλ ταχυτητες κτλ και τουλαχιστων εδω στην χωραμας βγαζουνε πωλη καλα 28αρια φυσιγκαγκιααα,,εγω εδω και 7 8 χρονια σε κυνηγι οτυκιου και τρυγονιου βαζω 28αρια ν8 και δουλευω με τα τσοκακια ωπος θελω επισης και στο σκοπευτηριοοο,,τα 28αρια τα εχω απωλητη εμπιστοσηνηηηη διωτι κανουνε ΘΑΥΜΑΤΑΑΑ
Ξερει το μυαλο σου την εικονα προσκοπευσης Σακη , με τα φυσιγγια που ριχνεις και στο σκοπευτηριο , εκει ειναι ολο το εργοστα ειδια λογια μου ερχαισε φιλεμου λαμπη οτι το 28αρι κανη δουλια δηλ ταχυτητες κτλ και τουλαχιστων εδω στην χωραμας βγαζουνε πωλη καλα 28αρια φυσιγκαγκιααα,,εγω εδω και 7 8 χρονια σε κυνηγι οτυκιου και τρυγονιου βαζω 28αρια ν8 και δουλευω με τα τσοκακια ωπος θελω επισης και στο σκοπευτηριοοο,,τα 28αρια τα εχω απωλητη εμπιστοσηνηηηη διωτι κανουνε ΘΑΥΜΑΤΑΑΑ
δεν λεω οτι κωλαω σε καπια φυσιγκια φιλεμου,,απλα για μενα τα 28αρια κανουνε την δουλιατους σε τετεια θυραματα πχ τρυγονι ορτυκι που εχουνε ταχυτητες,,τα εχω δουλεψη σχεδων ολα και εισαγωγης και ελληνικαααα,,,και γιαυτο μηλαω οτι τα ελληνικα φυσιγκια δεν εχουνε να ζηλεψουνε τιποτε απο τα ξενα ιδου και η κουτες που αγωραζα γενικααα πιστευω σε γεμισαααα με ωραια 28αριααα που κανουνε την δουλιατουςςςςςΞερει το μυαλο σου την εικονα προσκοπευσης Σακη , με τα φυσιγγια που ριχνεις και στο σκοπευτηριο , εκει ειναι ολο το εργο