Φυσίγγια για τρυγόνι

Κώστα αυτο που λες είναι 30 γρ;Εγώ είχα ρίξει 1 κούτα πριν 2 χρόνια το light 31γρ νο 8 και είχα κάνει μία απο τις πιο μακρινές τουφεκιές μου...
Το fast (κίτρινος κάλυκας) είναι στα 30gr ναι...αλλά κ το light στα 31gr δν είχε ΚΑΜΙΑ διαφορά με το αδελφάκι του...πραγματικά γαζόνουν κ τα 2 που έχω ρίξει.

Το fast είναι στα 30gr ναι...αλλά κ το light στα 31gr δν είχε ΚΑΜΙΑ διαφορά με το αδελφάκι του...πραγματικά γαζόνουν κ τα 2 που έχω ρίξει.
Μου είχαν περισσέψει απο τα τότε μπασίματα και λέω να τα ρίξω μια μέρα με κρύο σε νορμαλ επίπεδο και πολλα πουλια ηταν ζωντανα,αλλα σε ζεστο καιρο γαζωνουν!!

Μου είχαν περισσέψει απο τα τότε μπασίματα και λέω να τα ρίξω μια μέρα με κρύο σε νορμαλ επίπεδο και πολλα πουλια ηταν ζωντανα,αλλα σε ζεστο καιρο γαζωνουν!!
Με βοριά όχι τόσο αλλά στη Νοτιά πέσε ένα Νο κάτω....στη ζέστη δν παίζονται.....
Η aquila είναι ευαίσθητη στην υγρασία κ είχα κ εγώ το ίδιο πρόβλημα.
Καρτέρι με ψιλόβροχο κ Νο9 είχα τραυματισμένα....όταν έβαζα Νο8 στο ψιλόβροχο ή το κρύο.......ΆΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!

Με βοριά όχι τόσο αλλά στη Νοτιά πέσε ένα Νο κάτω....στη ζέστη δν παίζονται.....
Η aquila είναι ευαίσθητη στην υγρασία κ είχα κ εγώ το ίδιο πρόβλημα.
Καρτέρι με ψιλόβροχο κ Νο9 είχα τραυματισμένα....όταν έβαζα Νο8 στο ψιλόβροχο ή το κρύο.......ΆΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!
Συμφωνώ αλλά νο8 έριχνα δεν λέει να πέσω σε νο7 ;).Ίσως δεν ήταν η μέρα του!

Που να ρίξεις Νο10 με 1*...... .sarcastic. ....ένα θα σου πω...κράτα καλά σημάδι που θα πέσει η τσίχλα π.χ.....τα έχω δοκιμάσει όλα του τα φυσίγγια πανάθεμάμε.....sarcastic.

30gr No7 δν λέει όντως.
Εγώ έπερνα 1 κούτα Νο9 κ μια Νο8...φέτος αν έχει θηράματα θα πάρω και μια κούτα από τα fast πάλι
(έχουμε κ υποχρεώσεις από τοπικά καταστήματα βλέπεις) θα το πάρω
σε Νο 9 κ 10.

Ξέχασα!!
Αν θες παρόμοιο φυσιγγάκι με την ίδια πυρίτιδα για κρύο κ ημέρες με αρκετή υγρασία πήγενε στα Ωμέγα του Κουτουμάνου που έχουν τσιμπημένη τη δοσολογία της πυρίτιδας κ κρατάνε καλύτερα τα πουλιά... ;) ...
1.45 το Fast
1.55 το Ωμέγα... ;)

Ξέχασα!!
Αν θες παρόμοιο φυσιγγάκι με την ίδια πυρίτιδα για κρύο κ ημέρες με αρκετή υγρασία πήγενε στα Ωμέγα του Κουτουμάνου που έχουν τσιμπημένη τη δοσολογία της πυρίτιδας κ κρατάνε καλύτερα τα πουλιά... ;) ...
1.45 το Fast
1.55 το Ωμέγα... ;)
Καλώς,ευχαριστώ πολύ Κώστα!!!

Εφέτος λέω να ξεκινήσω στα ντοπιάρικα είτε με τα 28άρια Jordan Sporter σε Νο 9, είτε, με τα 32άρια Winchester με μαλλινόταπα σε Νο 9 κι αυτά...
Κάθε γνώμη σας καλοδεχούμενη...
Καλημερα, καλο μηνα. Ενα τιμιο φυσιγγι δοκιμασμενο σε ολες τις καιρικες συνθηκες τα τρια τελευταια χρονια που το χρησιμοποιω με τρια διαφορετικα οπλα, σε λογικες αποστασεις (μεχρι 30-35μ) και σχετικα οικονομικο, ειναι το αυθεντικο IMPERIAL 32gr.

Καλημερα, καλο μηνα. Ενα τιμιο φυσιγγι δοκιμασμενο σε ολες τις καιρικες συνθηκες τα τρια τελευταια χρονια που το χρησιμοποιω με τρια διαφορετικα οπλα, σε λογικες αποστασεις (μεχρι 30-35μ) και σχετικα οικονομικο, ειναι το αυθεντικο IMPERIAL 32gr.
Πο ρε φιλε τα περιμενα πως και πως καθε ιουλιο να παρω τα εφερνε ενας εδω σε μια εβδομαδα δεν εμενε τπτ τωρα μονο παραγγελια

Έχω χάσει την μπάλα πια με αυτά τα ιμπεριαλ και τα έχω σταματήσει , ούτε στον καλκατζακο δεν έχω εμπιστοσύνη .sarcastic. .

Έχω χάσει την μπάλα πια με αυτά τα ιμπεριαλ και τα έχω σταματήσει , ούτε στον καλκατζακο δεν έχω εμπιστοσύνη .sarcastic. .
Εγω αγαπητε, 3 χρονια τωρα, δεν εχω κανενα προβλημα, ολη τη σαιζον, ειτε ηπειρωτικη ελλαδα ειτε στο νησι μου, με ολους τους καιρους.

Εγω αγαπητε, 3 χρονια τωρα, δεν εχω κανενα προβλημα, ολη τη σαιζον, ειτε ηπειρωτικη ελλαδα ειτε στο νησι μου, με ολους τους καιρους.
Καί καλά κάνεις αφού είσαι ικανοποιημένος, πίστευε και μη ερεύνα .sarcastic.αυτο είναι το πιο σωστό, απλώς εγώ έχω ένα θεματακι , θέλω να ξέρω τι ρίχνω.

Επειδή ξέρω ότι κυνηγάς Εύβοια πρώτη μέρα το φάρμακο τους είναι cheddite free shot , συνδιασμό με το classica.
Θα τα δοκιμασω σίγουρα και επειδή το λες εσυ αλλά επειδή το έχω ακουσει και από άλλους,θα την πάρουν την ευκαιρία τους!

Back