Με τη φυσίγγια θα ξεκινήσετε στην έναρξη στο τρυγόνι παιδιά;;;
Δεν σου λέμε Κωστάκη , ειναι μυστικο!
Με τη φυσίγγια θα ξεκινήσετε στην έναρξη στο τρυγόνι παιδιά;;;
Nsi classica 7,5 και θα έχω και ένα κουτί mb light 8Με τη φυσίγγια θα ξεκινήσετε στην έναρξη στο τρυγόνι παιδιά;;;
Νικο κάτι θα έχει, αλλα αυτό το πρωινό ξύπνημα της έναρξης είναι πραγματικά απο τα καλύτερα της ζωής μου. Αυτές οι λίγες στιγμές απόλυτης ησυχίας στη σκιά κάτω απο το δέντρο αξίζουν όσο τπτ. Και φυσικά το τρέμουλο των ποδιών όταν τα βλέπεις να έρχονται ειναι η απόλυτη εμπειρία ηδονής.Φυσεκια υπαρχουν.....αφθονα....και με πολλες επιλογες.....τρυγονια να δω που θα βρεθουν!!!!
Νικο κάτι θα έχει, αλλα αυτό το πρωινό ξύπνημα της έναρξης είναι πραγματικά απο τα καλύτερα της ζωής μου. Αυτές οι λίγες στιγμές απόλυτης ησυχίας στη σκιά κάτω απο το δέντρο αξίζουν όσο τπτ. Και φυσικά το τρέμουλο των ποδιών όταν τα βλέπεις να έρχονται ειναι η απόλυτη εμπειρία ηδονής.
Στο ξημέρωμα ρουμελ 34 διασποράς πρώτο τα άλλα δύο ρουμελ csb 32 και όταν ψηλώσει ο ήλιος όλα ρουμελ csb 32.....όλα σε νούμερο 8!Με τη φυσίγγια θα ξεκινήσετε στην έναρξη στο τρυγόνι παιδιά;;;
cheditte T2 cx2000 A1 1.60x32 ν7,5 Ηλιόπουλος 22 και Carlson's mid rangeΜε τη φυσίγγια θα ξεκινήσετε στην έναρξη στο τρυγόνι παιδιά;;;
Τη να τα κάνεις ρε Κωστή;;;Έχει δοκιμάσει καποιος τα direct του lambro???
Θα κάνει λες δουλειά για τα πρωινά f16( τρυγόνια) ???Τη να τα κάνεις ρε Κωστή;;;
Αφού θες να δουλέψεις Lambro 1000 φορές να έριχνες το mezzo 30gr αν σου περνούν τόσο κοντά.......Θα κάνει λες δουλειά για τα πρωινά f16( τρυγόνια) ???
Παγωμένες Κώστα μπας και τα σουρώσουμε και πάρουμε κανέναΜε τη φυσίγγια θα ξεκινήσετε στην έναρξη στο τρυγόνι παιδιά;;;
Δουλευει το 7,5 η κασετινα των δέκα!Έχει δοκιμάσει καποιος τα direct του lambro???
Ποιο είναι καλύτερο για τρυγόνια το 7,5 ή 8/9 ανάμικτα???Δουλευει το 7,5 η κασετινα των δέκα!
Βάλε τον κύλινδρο στο όπλο σου και 32γρ νο9 συγκεντρωτηρα κι όταν σηκωθεί ο ήλιος και έχουν αγριεψει βάλε 3* και 32γρ νο8 συγκεντρωτηρα. Γτ να πληρώσεις ένα ευρώ το φυσίγγι, έτσι κι αλλιώς την υπερδιασπορά δε νομίζω να τη χρειάζεσαι τόσο πολύ, εκτός και ξέρεις ότι οι πρώτες τουφεκιές θα είναι τοοοσο πολύ εκτός στόχουΠοιο είναι καλύτερο για τρυγόνια το 7,5 ή 8/9 ανάμικτα???