Tolis SBE1
Banned
Περναει απο πανω μου ολη μερα αλλα δουλευω στο λατομειοAυτο που το φοραγε το φτερο που ειναι ;
Περναει απο πανω μου ολη μερα αλλα δουλευω στο λατομειοAυτο που το φοραγε το φτερο που ειναι ;
Τo κυνήγι είναι ταξίδι και περιπετειακαι μονο που θα παει για 10 μερες κυνηγετικο τουρισμο θα ειναι μια χαρα
Γιατί δεν μπορειs να ριχνειs 24 αρια χωρίς να κάνεις κοντάκι? Καταντάει αηδία αυτός ο μυθοs του κοντακιου για να κονομανε οι έξυπνοι..Οπιος κανει κοντακι κωβει γραμαρια ρεεεε
Ολλοι η μύθοι έχουν μια δόση αλήθειαςΓιατί δεν μπορειs να ριχνειs 24 αρια χωρίς να κάνεις κοντάκι? Καταντάει αηδία αυτός ο μυθοs του κοντακιου για να κονομανε οι έξυπνοι..
Κάνουμε καλαμπουρι φίλε, μην τα παιρνετε όλα τοις μετρητοίς, δεν κάνουμε διαφήμιση στους κοντακαδες, ακομα κ με γκλιτσα σκοτώνει ο καλοςΟλλοι η μύθοι έχουν μια δόση αλήθειας
Γεια σαs παιδια .Ειδα στο site τηs Baschieri Pellagri οτι το MB 32 classic το εχει και για τρυγονι και του δινει ταχυτητα m.1 407 m/sec και
πιεσειs 550 bar .οποτε κανει και για την εποχη . Καποτε το ειχα ζυγισει και νομιζω οτι ηταν GORDON με 616 καψυλιο 1,65 MB 32
βυσμα Z2M 24 . Μηπωs αναφερει χαμηλεs πιεσειs o Ιταλοs ,μου δινει την εντυπωση για 600 bar + εκτοs και αν το αλλαξαν .
Μονος σου το παλευεις φιλε λεφτα για δωσιμο δεν υπαρχουν το φερνεις οσο το δυνατον καλυτερα γτ με 24 γρμ πανε μπαλα και το λαθος φενετε μεγαλυτεροΓιατί δεν μπορειs να ριχνειs 24 αρια χωρίς να κάνεις κοντάκι? Καταντάει αηδία αυτός ο μυθοs του κοντακιου για να κονομανε οι έξυπνοι..
Καλόριχτα Μπιλ!View attachment 15206
Θα στραβωσω κανένα με αυτά; Μήπως έπρεπε να πάρω πεντάρια, τι λέτε;
Λιγο ψιλά είναι φίλε, θα έχεις κοψοφτεραView attachment 15206
Eγω πάλι τα 24 τα θεωρώ πολύ πιο εύκολα ισωs να τα έχω συνηθισει κοντάκι δεν θα εφτιαζα ποτέ δεν είναι για τα λεφτά. Απλά με ότι τουφέκι πιάσω το βρίσκωΜονος σου το παλευεις φιλε λεφτα για δωσιμο δεν υπαρχουν το φερνεις οσο το δυνατον καλυτερα γτ με 24 γρμ πανε μπαλα και το λαθος φενετε μεγαλυτερο
Εισαι προσαρμοστικος και σωματομετρηκα ο mr averageEγω πάλι τα 24 τα θεωρώ πολύ πιο εύκολα ισωs να τα έχω συνηθισει κοντάκι δεν θα εφτιαζα ποτέ δεν είναι για τα λεφτά. Απλά με ότι τουφέκι πιάσω το βρίσκω
Δηλαδη και με ιταλικης φιλοσοφιας σκωτωνεις και με αμερικανηκης φιλοσοφιας σκωτωνεις το ιδιο σε κοντακια αναφερομε κλεινεις ματι τοτε αχαχαχαEγω πάλι τα 24 τα θεωρώ πολύ πιο εύκολα ισωs να τα έχω συνηθισει κοντάκι δεν θα εφτιαζα ποτέ δεν είναι για τα λεφτά. Απλά με ότι τουφέκι πιάσω το βρίσκω
View attachment 15206