gvp9000
Banned
Που τα θυμήθηκες ;;;Το 3Α παιδιά γιατί έχει πέσει σε ανυποληψία;
Που τα θυμήθηκες ;;;Το 3Α παιδιά γιατί έχει πέσει σε ανυποληψία;
Ολόιδιο μπορεί να είναι στα υλικά αλλα το 3 Α είναι πιο σκληρό στην ανάκρουση φυσίγγι.O φίλος @Kostas ContraDosi που τα έχει "σφάξει" έχει βρει το 3Α ολόιδιο με το Νέο Βελοξ. Μόνο που το δεύτερο θα το βρεις κάνα ευρώ τουλάχιστον κάτω το κουτί.
Χα,Χα πέρασαν τα χρόνια και δεν τόχω καταλάβει!Που τα θυμήθηκες ;;;
Δεν το έχω ρίξει σε cal.12 ακόμαΟλόιδιο μπορεί να είναι στα υλικά αλλα το 3 Α είναι πιο σκληρό στην ανάκρουση φυσίγγι.
Ρουμελιώτης 34 γρ csb και 32 γρ.Για πες Βασίλη ενα πιο οικονομικό στο ίδιο σετάρισμα, αφού τα σηκώνει πολύ καλά το όπλο μου!
Δεν πεζει ρολο που ειναι νιτροSuper+nitro+33 πωπω μάνα μου!! Φαντάζομαι για τις φασσες;; Too much πιστεύω... Για Νέο Βελοξ τι λες; Ωραίο 33αρι κάνει και για πιο ζέστη, νομίζω το έχεις ρίξει; δε θυμάμαι καλά τώρα.
Επίσης γενικά (άσχετα με την ερώτηση του Γιάννη) δώστε μια δοκιμή και στο κλασικό express 32 έχει δώσει καθαρά σκοτωματα χωρίς αίματα και περίεργα, κατακαλοκαιρο. ΑΝ... όλα πάνε καλά φέτος....θα το ξανατιμήσουμε.
Κάπως έτσι το σκεφτόμουνα Κώστα.Άμα το πρωί είναι μούσκεμα από την υγρασία μπορείς άνετα να το ρίξεις στα τρυγόνια για καμμία ώρα τό πρωί γιατί ξέρω κυνηγάς β.ελλαδα , μόλις ανέβει ο ήλιος και ζεστάνει ο καιρός δούλεψε το Όσκαρ μιξ σε 8/9 η σε 7/8 αν περνάνε ποιο μακριά τα πουλιά.( Άμα το πρωί τραβάνε ακόμα τα 33 και τα σηκώνει ο καιρός και το μέρος συνεχίζεις ,άμα δεις φάει την τουφεκιά και πέσει 100 μέτρα πιο κάτω άλλαξε τα στα 30 γρ).
Και τα 2 φυσίγγια είναι καλά. Το 3Α πιο χειμωνιάτικο. Το δούλευα στις φάσες παλιότερα. Το βελόξ πραγματι πολύ καλό και σε ζέστη αλλα και το χειμώνα. Αλλα θυμάμαι ξεκάθαρα πιο σκληρο το 3Α. Εκτός κι αν το χει αλλάξει τελευταία και το έκανε πιο μαλακό.Δεν το έχω ρίξει σε cal.12 ακόμα
Όταν λέω ολόιδιο και στις αναλογίες(setup) θυμάμαι μου είχε πει.
Πάντως καθαρά θεωρητικά με βάση τα δεδομένα της εταιρείας στο σάιτ της το 3Α θα έπρεπε να είναι ένα κλικ πιο ήπιο από το Νέο Βελοξ!
Το Βελοξ μια φορά πάντως κάνει τη δουλειά του όπως πρέπει, άσχετα που κι αυτό πήρε την ανιούσα, όχι όσο το 3Α βέβαια. Κάποτε το παίρναμε προς 6,5€ σαν πιο ακριβό για το τρυγόνι, όταν τα εμπορικά τσιχλοφυσιγγα των 32γρ είχαν 5,5€ στο ράφι
opΚαι τα 2 φυσίγγια είναι καλά. Το 3Α πιο χειμωνιάτικο. Το δούλευα στις φάσες παλιότερα. Το βελόξ πραγματι πολύ καλό και σε ζέστη αλλα και το χειμώνα. Αλλα θυμάμαι ξεκάθαρα πιο σκληρο το 3Α. Εκτός κι αν το χει αλλάξει τελευταία και το έκανε πιο μαλακό.
34αρι??? Δεν θα κλωτσάει σαν μουλαρι? Overkill??? Εγώ έχω overkill με τα 32αρια του και ριχνω τα Hyperion compak και είμαι κομπλε. Έχω αρκετά 33Α1 και με τρώει ο κωλος μου να τα ρίξω στα τρυγόνια να δω πως θα πανε?Ρουμελιώτης 34 γρ csb και 32 γρ.
Σε τρυγόνια σε διπλανό καρτερι προπερσι ΟΛΑ ζωντανα! Επίσης ακριβα...Το 3Α παιδιά γιατί έχει πέσει σε ανυποληψία;
Μου είπε κάτι σαν το 3Α για αυτό τού το πρότεινα Δημήτρη.34αρι??? Δεν θα κλωτσάει σαν μουλαρι? Overkill??? Εγώ έχω overkill με τα 32αρια του και ριχνω τα Hyperion compak και είμαι κομπλε. Έχω αρκετά 33Α1 και με τρώει ο κωλος μου να τα ρίξω στα τρυγόνια να δω πως θα πανε?
Σε τρυγόνια σε διπλανό καρτερι προπερσι ΟΛΑ ζωντανα! Επίσης ακριβα...
Βελόξ φυσίγγι θρύλος !Το Βελόξ,εξέρετο...το 3Α ακριβό,με το ίδιο ακριβώς στήσιμο.
Το Βελόξ είναι σταθερό κ τήμιο φυσίγγι...το 3Α έχει μαλακώσει κ δν τσινάει όπως πρώτα.
Κάποτε που έριξα 3Α Ν7 στην έναρξη,βάρεσα 2 πουλιά κ πέσαν 50+ μέτρα πιο πέρα ξερά αλλά 5κάθαρα....
Με το Βελόξ όμως, που με κερδίζει έχω πάρει πιο πολλά τρυγόνια ανά χρονιά...
Το βελόξ αξίζει ακόμη.Βελόξ φυσίγγι θρύλος !
Πολυ ακριβό...8.5 ή 9 ευρώ αν θυμαμαι πλήρωσα για ενα κουτί 3Α διασπορας(gualandi) σε μαγαζί που εκλεινε.Το βελόξ αξίζει ακόμη.
Το 3Α όμως,όχι κ 9.50€.........