Στο 1.45 Στέλιο με cx2000 +Aquila 22 6* σπάει κόκκαλα .Το πρωι s4×32 κ πιο μετα mb32×34 κ τα 28αρια ας τα ριξουν αυτοι που πανε σκοπευτηριο στα δισκακια.
Αυτό μη το λες εμένα...γιατί σε εμένα περνάει 1 τρυγόνι κάθε 15 μέρες...άμα ρίξω κ ×28....γάμα τη δουλειά τότε...Οικονομια στα σκαγια θα κανουμε;;;
Αυτό μη το λες εμένα...γιατί σε εμένα περνάει 1 τρυγόνι κάθε 15 μέρες...άμα ρίξω κ ×28....γάμα τη δουλειά τότε...Οικονομια στα σκαγια θα κανουμε;;;
CH6 μυρίζομαιΑυτό μη το λες εμένα...γιατί σε εμένα περνάει 1 τρυγόνι κάθε 15 μέρες...άμα ρίξω κ ×28....γάμα τη δουλειά τότε...
Ακόμη δν έχω αποφασίσει να σου πω την αλήθεια.....έχω κ με CH6×33 και GP×33 καιCH6 μυρίζομαι
Άντε τώρα να διαλέξεις φυσίγγι για ένα τρυγόνι κάθε 15 μέρες...Ακόμη δν έχω αποφασίσει να σου πω την αλήθεια.....έχω κ με CH6×33 και GP×33 και
Aquila ×33 και Sipe x33 ΟΛΑ σε Νο7 κ 7.5.... όλες με 80%+ στα 30m με 3*.
Αυτό λες;;;Άντε τώρα να διαλέξεις φυσίγγι για ένα τρυγόνι κάθε 15 μέρες...
Άμα το δεις και δεν στρίβεις κανένα τσιγάρο και δεν κατουρας και δεν ορμάς σε κανένα σάντουιτς και δεν πίνεις νερο και δεν παλεύεις με κανένα κουνούπι και και και...Αυτό λες;;;
Δν λες μη ρίξω 15 σμπάρα σε 1 τρυγόνι.
AguillaraΑκόμη δν έχω αποφασίσει να σου πω την αλήθεια.....έχω κ με CH6×33 και GP×33 και
Aquila ×33 και ΜΒ32 ×33 & Sipe x33 ΟΛΑ σε Νο7 κ 7.5.... όλες με 80%+ στα 30m με 3*.....θα αποφασίσω κ βλέπω....μιλάω για τα περάσματα...διότι αύγουστο δν βλέπω να βγάζω άδεια λόγο υποχρεώσεων....
Για να είσαι σίγουρος ρίξε 30.Αυτό λες;;;
Δν λες μη ρίξω 15 σμπάρα σε 1 τρυγόνι.
Αφού έχεις την C7 γιατί δεν φτιάχνεις και το S400 στο 688 1.65 Χ32 με LB6 +12MM 6*Και φέτος όπως κάθε χρόνο θα ρίξω 30άρια ιδιογόμωση C7 και Α1 + ένα 32άρι με MB32 που θα βγει πρώτη φορά στον κυνηγότοπο!
Αυτό μη το λες εμένα...γιατί σε εμένα περνάει 1 τρυγόνι κάθε 15 μέρες...άμα ρίξω κ ×28....γάμα τη δουλειά τότε...
Μην τον πιστευεις σειρά...... Και ένα τρυγόνι να υπάρχει στη περιφέρεια θα παει να τον βρεί....Άντε τώρα να διαλέξεις φυσίγγι για ένα τρυγόνι κάθε 15 μέρες...
Κωλαρα για πουκάμισα ο Κωστάκης....Μην τον πιστευεις σειρά...... Και ένα τρυγόνι να υπάρχει στη περιφέρεια θα παει να τον βρεί....
Ωραίο μου ακούγεται φίλε,ίσως γεμίσω καμιά 15αριά για τα ψιλωμένα όταν περνάει η ώρα του πρωινού!Αφού έχεις την C7 γιατί δεν φτιάχνεις και το S400 στο 688 1.65 Χ32 με LB6 +12MM 6*
Kαλοπροαίρετα πάντα ρωτάω Γιώργο διότι πάντα μ'άρεσαν τα extreme φυσίγγια
Το 30άκι πχ με PSB3 που δοκίμασα χθές ,παρότι εξαιρετική διάτρηση με γλυκειά ανάκρουση δέν θα το γεμίσω
και για μένα .......
Αμάν αδερφέ μου , το ΛΑΜΠΡΟ σε τραβάει όπως ο ακροβάτης τον σπαρο! Το ΛΑΜΠΡΟ!!!!!Σε αυτά τα κίτρινα άμα τους ρίξεις λίγη κανέλα πάνε καλά και στην φάσσα
Για μας του πλαγιους υπαρχει και αυτοΓια να είσαι σίγουρος ρίξε 30.
Γεμίζεις με όλες τις συνταγές που έχεις για τρυγόνι και όχι μόνο.
Αν δεν το πετύχεις θα πέσει από τον φόβο του
Ωρε μάνα μου αυτό να το έχεις στο γυαλό να σου βγει μια 20δα γρουνια και να γίνει μαχηΓια να είσαι σίγουρος ρίξε 30.
Γεμίζεις με όλες τις συνταγές που έχεις για τρυγόνι και όχι μόνο.
Αν δεν το πετύχεις θα πέσει από τον φόβο του