https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Γνώμες-φυσιγγίων.1142/post-738345Γνώμη για αυτά εδώ παιδιά
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Γνώμες-φυσιγγίων.1142/post-738345Γνώμη για αυτά εδώ παιδιά
Για άμα προλάβεις κάνα τρυγονι τώρα πολύ καλά είναι.
Καλό φυσηγγι αλλά πανάκριβα με υλικά που δεν δικαιολογούν αυτήν την τιμηΓνώμη για αυτά εδώ παιδιά
Για τρυγόνια καλά είναι για τσίχλες με τίποτα.Καλό φυσηγγι αλλά πανάκριβα με υλικά που δεν δικαιολογούν αυτήν την τιμη
Αυτα τα φυσιγγια εκτος απο ομορφα, ειναι κ δραστικα στο κυνηγι, οπως μου εχουν πει....Είχα κάποια κουτια exclusiva 28γρ Ν 7.5 πέρσι στην έναρξη τρυγόνι και (και φασα σε κάποιες πιο κοντινές βολές ) πω πω θάνατος
Και το έριξα σε τσίχλα απόγευμα ψηλωμενα
Φέτος το ξέχασα και δεν το έριξα
τι εγινε!πεσανε τρυγονια?Αυτα τα φυσιγγια εκτος απο ομορφα, ειναι κ δραστικα στο κυνηγι, οπως μου εχουν πει....
Αλλα εγω, ως τωρα δεν εχω τα κάκαλα να παω στο τρυγονι με 28gr αν και εχω στησει 2 "δυνατά" 28αρια με την Prima -V...
Για να μη ξανα χαλαμε το θέμα την τσίχλα, το μετέφερα εδω.τι εγινε!πεσανε τρυγονια?
Κώστα δοκίμασε ένα κουτί μια φορά και θα το κρίνεις αφού κανει και εσυ ο ίδιος φυσίγγιαΑυτα τα φυσιγγια εκτος απο ομορφα, ειναι κ δραστικα στο κυνηγι, οπως μου εχουν πει....
Αλλα εγω, ως τωρα δεν εχω τα κάκαλα να παω στο τρυγονι με 28gr αν και εχω στησει 2 "δυνατά" 28αρια με την Prima -V...
Τρίγωνα πέσανε στο Πανόραμα στην Θεσ/νίκητι εγινε!πεσανε τρυγονια?
C7V 688 1.40 X28Κώστα δοκίμασε ένα κουτί μια φορά και θα το κρίνεις αφού κανει και εσυ ο ίδιος φυσίγγια
Παντος μαμαει
Αυτά είναι τρυγονοσουρτες ρε!!!
Από τώρα βρε θα αρχίσετε?.....Με τι φυσίγγια θα κάνετε έναρξη;
Αν δεν φτιάξω δικά μου, με B&P (MB classic) φυσικά! Ή μετά από προτροπή κάποιων φίλων, με lambro tordo!!!!Με τι φυσίγγια θα κάνετε έναρξη;
Θα περιμένω να δω την καινούρια ρυθμιστική πρώτα, πριν αρχίσω να πλάθω τα θερινά μου όνειρα...Με τι φυσίγγια θα κάνετε έναρξη;
Αν δεν φτιάξω δικά μου, με B&P (MB classic) φυσικά! Ή μετά από προτροπή κάποιων φίλων, με lambro tordo!!!!
172 και σήμερα!