Σε τρίγωνιαΚαλά φυσίγγια γενικα Θωμά.Πλέον έχουν ξεφύγει σε τιμές.
Σε ορτύκια τα έριξες;
Σε τρίγωνιαΚαλά φυσίγγια γενικα Θωμά.Πλέον έχουν ξεφύγει σε τιμές.
Σε ορτύκια τα έριξες;
Απο j&b εχω ριξει τα light και τα comando.Τα light πολυ καλα στους περισοτερους καιρους,ζοριζονται λιγο στην πολυ υγρασια.Τα comando πολυ καλα αλλα μονο σε κρυο.Με ηπιες καιρικες συνθηκες πολλα αιματα,πολλα ζωντανα και τραυματισμενα.Τα εριξα σε νουμερο 8.Θα ειχα δοκιμασει και τα καφε αλλα τα βρισκω πολυ ακριβα και δεν τα εχω παρει!Ρίχνεις κάνεις τα jb έριξα τα τα zenith και μου φάνηκαν πολύ κομπλέ καμία γνώμη έχει κανείς για τα καφέ και τα κομαντο
Καλό το καφέ αλλά δυνατό θέλει κρύο το έχω ρίξει με τη ,browning 2000 χειμώνα σε τσίχλες και έβγαινε δέσμη με πούπουλα και έμενε στον αέρα πέρναγαν τα 9 άρια στα 20 μέτρα διαμπερές με φουλ βέβαια.Απο j&b εχω ριξει τα light και τα comando.Τα light πολυ καλα στους περισοτερους καιρους,ζοριζονται λιγο στην πολυ υγρασια.Τα comando πολυ καλα αλλα μονο σε κρυο.Με ηπιες καιρικες συνθηκες πολλα αιματα,πολλα ζωντανα και τραυματισμενα.Τα εριξα σε νουμερο 8.Θα ειχα δοκιμασει και τα καφε αλλα τα βρισκω πολυ ακριβα και δεν τα εχω παρει!
Χειρότερο απ' το καφέ λαμπρό?Καλό το καφέ αλλά δυνατό θέλει κρύο το έχω ρίξει με τη ,browning 2000 χειμώνα σε τσίχλες και έβγαινε δέσμη με πούπουλα και έμενε στον αέρα πέρναγαν τα 9 άρια στα 20 μέτρα διαμπερές με φουλ βέβαια.
Γιατί τι έχει το καφέ λαμπρό? Με όλους τους καιρούς δουλεύει και στα τρυγόνια τα ψιλά νούμερα.Χειρότερο απ' το καφέ λαμπρό?
Τι εχει το λαμπρο το καφε????? 15€.....Γιατί τι έχει το καφέ λαμπρό? Με όλους τους καιρούς δουλεύει και στα τρυγόνια τα ψιλά νούμερα.
Τζάμπα πράμα ρε!!!Τι εχει το λαμπρο το καφε????? 15€.....
Σε λέω πάρε Ζητα δεν ακούςΤζάμπα πράμα ρε!!!
Τσάμπα πράγμα μπαινει μέσα ρε γαμωτο!!!!!!Τι εχει το λαμπρο το καφε????? 15€.....
Πάντως για μας στην Κέρκυρα Ηλία...έτσι όπως έχουν καταντήσει τα περάσματα τρυγόνιου...με ένα κουτί βγάζεις μια 5ετια...Τσάμπα πράγμα μπαινει μέσα ρε γαμωτο!!!!!!
Ναι μονο στην Κερκυρα ειναι Σπυρο!!! Μεχρι τωρα 2 ατομα εχουμε καψει 11 φυσιγγια. 4/4 εγω και 0/7 ο ξαδερφος με τις 3 να ειναι σε ενα πουλι.!!! Και παμε καθε μερα , εγω λογω αδειας συνηθως πρωι βραδυ...Πάντως για μας στην Κέρκυρα Ηλία...έτσι όπως έχουν καταντήσει τα περάσματα τρυγόνιου...με ένα κουτί βγάζεις μια 5ετια...
3€ τη χρονιά...τζάμπα βγαίνει...
Μεχρει τέλη σεμπτεβρη αν έχω βαρεση 3/4 θα είμαι οκΠάντως για μας στην Κέρκυρα Ηλία...έτσι όπως έχουν καταντήσει τα περάσματα τρυγόνιου...με ένα κουτί βγάζεις μια 5ετια...
3€ τη χρονιά...τζάμπα βγαίνει...
Εγω θελω το ημερησιο οριο μεχρι τοτε. Με 4 στο χερι μου δινω 50% πιθανοτητες να παρω αλλα 2 μεχρι 20 Σεπτεμβριου.Μεχρει τέλη σεμπτεβρη αν έχω βαρεση 3/4 θα είμαι οκ
Βγάζουν το φυσιγγι τους για καθαρό passing,σε ανοιχτό πεδίο.βγάζουν στα εξειδικευμένα φυσίγγια τους για το τρυγόνι το νο 7-8
Ναι μονο στην Κερκυρα ειναι Σπυρο!!! Μεχρι τωρα 2 ατομα εχουμε καψει 11 φυσιγγια. 4/4 εγω και 0/7 ο ξαδερφος με τις 3 να ειναι σε ενα πουλι.!!! Και παμε καθε μερα , εγω λογω αδειας συνηθως πρωι βραδυ...
Γιαυτό λέω βρε παιδιά...στο τρυγόνι και δη στο περασματιαρικο δεν αξίζει να κοίτας τιμή...Μεχρει τέλη σεμπτεβρη αν έχω βαρεση 3/4 θα είμαι οκ
Νομίζω ταιριάζουν στα περασματιαρικα του Σεπτέμβρη κυρίως Γιάννη...Βγάζουν το φυσιγγι τους για καθαρό passing,σε ανοιχτό πεδίο.
"Σύγχρονο" Νέο Velox VS "σύγχρονο" Lambro Καφέ;;;Παρεμπιπτόντως το "σύγχρονο" Λάμπρο καφέ στα ψιλά νούμερα είναι ωραίο για το Σεπτεμβριατικο τρυγονι...
Όχι Γιάννη δεν το πιστεύω αυτό, ποιο passing τρυγόνιου στην Ελλάδα και την Ιταλία; ότι βίντεο έχω δει από Ιταλία είναι σε χωράφια με πουλιά που είναι εκεί για φαγητό νερό passing έχει Αργεντινή και ν.αφρικη αλλά ακόμα και εκεί θεωρώ ότι θες ένα ψιλό Σκάγι σε πρώτες τουφεκιέςΒγάζουν το φυσιγγι τους για καθαρό passing,σε ανοιχτό πεδίο.