Μάκης
Banned
σιγά το δύσκολο που μου βαλες ρεΚαι σε απόσταση 10 μέτρων;
θα κάνω 20 βήματα πίσω
σιγά το δύσκολο που μου βαλες ρεΚαι σε απόσταση 10 μέτρων;
σιγά το δύσκολο που μου βαλες ρε
θα κάνω 20 βήματα πίσω
στα 10 μέτρα τους πετάει απλά τα φυσίγγια και πέφτουν
Και γ@μω τις ατακες!!!σιγά το δύσκολο που μου βαλες ρε
θα κάνω 20 βήματα πίσω
Με το 7αρι έχω δει τον πατέρα μου να κάνει πολύ μακριά σκοτώματα, βέβαια αναθεωρώ λίγο την επιλογή του Νο7 για την πρώτη μέρα, γιατί και σχετικά κοντά πετάνε τα πουλιά (πριν αρχίσει το πολύ ντουφεκίδι) και είναι πιτσούνια... 3*-4* νωρίς το πρωί και #8-9 και μετά τις 8.30-9 περίπου που έχουν αρχίσει να πονηρεύουν από τις τουφεκιές και πετάνε γρήγορα και μακριά τότε το γυρνάς σε 2* και #7, το οποίο το κρατάς και τις επόμενες μέρες μιας και μετά όσα από τα λίγα εναπομείναντα συναντήσεις εδώ θα πεταχτούν μακριά πάντα.Για να ξεφύγει λίγο το μυαλό μας απο το κλίμα τον ημερών..ας γράψουμε τι διάμετρο σκαγιων θεωρούμε ιδανική για αυτο το υπέροχο θήραμα..εγώ σε περπατητο κ καρτέρι χρησιμοποιώ 32 γρ ν8(2,25mm).πολύ καλά αποτελέσματα είχα κ με 8 1/2 σκοπευτικα 28γρ.θα ήθελα την γνώμη σας κ για το 7αρι των 2,50mm..που θα έλεγα ότι είναι ένα "παραδοσιακό" νούμερο για αυτο το κυνήγι..Να είστε όλοι καλά.
Express32 παίζει τα τελευταία 3 χρόνια ο πατέρας μου, πολύ καλά όντως!!Ωραίο κυνηγι Βασίλη!!με το που προχωράς σχεδόν νύχτα για το καρτερι ακούς τα ξεπεταγματα..κ λες θα έχει πουλιά σήμερα..υγ σου προτείνω να δοκιμασεις κ το express 32 για το καρτερι..Απο διασποράς αν τύχει να το χρειαστω(κυρίως στο περπατητο σε πυκνά λιοστασια)τότε ρίχνω τα 3Α..με το λάκτισμα δεν έχω πρόβλημα...θα ελεγα οτι ειναι ημιδιασπορας βέβαια..πάντως είμαι πολυ ευχαριστημένος..