Για να μην απλωσει τραχανα σε ολες τις πλαγιες...Για το τρυγονοπερπατητο Αποστολε??
Τασο για πρωτο το προοριζω ακομη και σε καρτερι. Να πεσει το πρωτο για να ριξουμε και στο διπλανοΓια το τρυγονοπερπατητο Αποστολε??
Θα το δουμε στην πραξη Γιωργο. Δεν το εχω κυνηγισει καθολου.Φιλαράκι να σε ρωτήσω κάτι;
Σκοτώνει αυτό στα 30 μέτρα;;
Για να μην απλωσει τραχανα σε ολες τις πλαγιες...
Καλοριχτα Γιώργο
Καλοριχτα Γιώργο
Καλόκαυτα. Πήρες και fanatic βλέπω. Τα σκέφτομαι και εγώ για φέτος γιατί δεν τα έχω ρίξει πότε. Και μου άρεσαν που τα δοκίμασε ο @Kostas Winchester SX
Καλόριχτα Γιώργο,εύχομαι να μην μείνει τίποτα για τις πιτσιλωτές !
καλορηχταααα φιλε γιωργο αλα μην τα φας ολα στα πιατακια
Να σαι καλά φίλε να τα ευχαριστηθείς ,από 20αρια ρώτησες τίποτα .Ευχαριστώ φίλε!
Ετοιμοπόλεμος.Ευχομαι να μην περισσέψει τίποτα!
Γιωργάρα καλόκαυτα φίλε....Μια κούτα (=) είσον καμία....
ωραια , εγω να δουμε ποτε θα παραλαβω , ενταξη ειπα δεν βιαζουμε , αλλα περασε μια εβδομαδα χωρης καν να τα εχει στηλει ακομα
Έχει πολύ δουλειά Νίκο λογικο μετά από την εισαγωγή των πυριτιδων που έλειπαν όλοι έχουν κάνει παραγγελίεςωραια , εγω να δουμε ποτε θα παραλαβω , ενταξη ειπα δεν βιαζουμε , αλλα περασε μια εβδομαδα χωρης καν να τα εχει στηλει ακομα
κ. Νίκο έχεις παραγγείλει κι εσύ από Fantom;;;ωραια , εγω να δουμε ποτε θα παραλαβω , ενταξη ειπα δεν βιαζουμε , αλλα περασε μια εβδομαδα χωρης καν να τα εχει στηλει ακομα