Για να μην απλωσει τραχανα σε ολες τις πλαγιες...Για το τρυγονοπερπατητο Αποστολε??![]()
Τασο για πρωτο το προοριζω ακομη και σε καρτερι. Να πεσει το πρωτο για να ριξουμε και στο διπλανοΓια το τρυγονοπερπατητο Αποστολε??![]()
Θα το δουμε στην πραξη Γιωργο. Δεν το εχω κυνηγισει καθολου.Φιλαράκι να σε ρωτήσω κάτι;
Σκοτώνει αυτό στα 30 μέτρα;;![]()
Για να μην απλωσει τραχανα σε ολες τις πλαγιες...![]()
Καλοριχτα Γιώργο
Καλοριχτα Γιώργο
Καλόκαυτα. Πήρες και fanatic βλέπω. Τα σκέφτομαι και εγώ για φέτος γιατί δεν τα έχω ρίξει πότε. Και μου άρεσαν που τα δοκίμασε ο @Kostas Winchester SX
Καλόριχτα Γιώργο,εύχομαι να μην μείνει τίποτα για τις πιτσιλωτές !
καλορηχταααα φιλε γιωργο
Να σαι καλά φίλε να τα ευχαριστηθείς ,από 20αρια ρώτησες τίποτα .Ευχαριστώ φίλε!
Ετοιμοπόλεμος.Ευχομαι να μην περισσέψει τίποτα!
Γιωργάρα καλόκαυτα φίλε....Μια κούτα (=) είσον καμία....
ωραια , εγω να δουμε ποτε θα παραλαβω , ενταξη ειπα δεν βιαζουμε , αλλα περασε μια εβδομαδα χωρης καν να τα εχει στηλει ακομα
Έχει πολύ δουλειά Νίκο λογικο μετά από την εισαγωγή των πυριτιδων που έλειπαν όλοι έχουν κάνει παραγγελίεςωραια , εγω να δουμε ποτε θα παραλαβω , ενταξη ειπα δεν βιαζουμε , αλλα περασε μια εβδομαδα χωρης καν να τα εχει στηλει ακομα
κ. Νίκο έχεις παραγγείλει κι εσύ από Fantom;;;ωραια , εγω να δουμε ποτε θα παραλαβω , ενταξη ειπα δεν βιαζουμε , αλλα περασε μια εβδομαδα χωρης καν να τα εχει στηλει ακομα