Ναι αλλα για τρυγονι αξιζει.Αυτό το velox ρε φίλε απιστευτο αλλά τώρα του έχει σκίσει τη τιμη
Ναι αλλα για τρυγονι αξιζει.Αυτό το velox ρε φίλε απιστευτο αλλά τώρα του έχει σκίσει τη τιμη
Ένας πιτσιρικάς εκεί που κυνηγαω έναρξη δεν τα αλλάζει με τίποτα και βαραει τρυγονακια!Αυτό το velox ρε φίλε απιστευτο αλλά τώρα του έχει σκίσει τη τιμη
Πραγματικά!!Αυτό το velox ρε φίλε απιστευτο αλλά τώρα του έχει σκίσει τη τιμη
Και εγώ σε Νο6 & 7,5 θα ήθελα να το δοκίμαζα αλλά εδώ πέρα τα νούμερα 7,5 8,5 9,5 από την nsi δν τα ξέρουν......Εγώ φίλοι όπως πολλάκις έχω γράψει,το Nsi classics 7.5 δεν το αλλάζω!
Ένας πιτσιρικάς εκεί που κυνηγαω έναρξη δεν τα αλλάζει με τίποτα και βαραει τρυγονακια!
Όχι λαμπη δεν είναι με μάλλινη!Καλημέρα .Το velox είναι αυτό που γεμίζεται με PSB 2 καί τάπα μάλλινη ρέλι ;
Ναι έχω σφάξει...!! Αλλά είναι από την καινούρια συσκευασία.Εχεις σφαξει κανενα να μαθουμε δοσολογια?
Το ρωτάς .........;Ναι έχω σφάξει...!! Αλλά είναι από την καινούρια συσκευασία.
Δν ξέρω αν ενδιαφέρει το κοινό.....
Όλο σφάζεις αντρακο μου....
Αφού δν έχω κανένα αρνί να σφάξω για να βρεθούμε να φάμε.......σφάζω φυσίγγια....Όλο σφάζεις αντρακο μου....
Για αυτές τις συνθήκες όντως είναι εξαιρετικό.Σε νούμερο 9 και εμένα μου ταίριαξε περισσότερο.Ένα καλό φυσιγγι για τα τρυγόνια του Αυγούστου με ήλιο και αφόρητη ζέστη είναι το tordo κίτρινο σε νούμερο 9 και 3* τσοκαρισμα. Σε beretta φτάνει και το 4*.
Ένα καλό φυσιγγι για τα τρυγόνια του Αυγούστου με ήλιο και αφόρητη ζέστη είναι το tordo κίτρινο σε νούμερο 9 και 3* τσοκαρισμα. Σε beretta φτάνει και το 4*.
Η αλήθεια είναι πως Νο:9 στο τρυγόνι δεν έχω ρίξει πότε μου....Έχει καλό αποτέλεσμα εντός βελινεκούς....;Για αυτές τις συνθήκες όντως είναι εξαιρετικό.Σε νούμερο 9 και εμένα μου ταίριαξε περισσότερο.