Τα χωνευει τα φυσιγγια ο συντροφος.μαγκες αν τα βρειτε δοκιμαστε τα saga 32 σε νο. 9 παντα. ΘΑΝΑΤΟΣ.δουλεψανε αψογα και στους -1 εχθες αλλα και σημερα στους 3.ο καιρος βεβαια ηταν κρυο χωρις υγρασια
οχι βικτωρα. εκει που παμε μαζι αλλα οι 2 πρωτες βγηκαν 5 παρα. ο γιαννης ηρθε με το cittori πηρε 7 εχασε αλλες 4 αλλα δεν του αρεσανε οι τουφεκιες και θα ξαναγυρισει στην 400Στο χτεσινο μερος πηγες Ευριπιδη;
νικο επρεπε να το επαιρνα πιο συχνα. χωνευει τα παντα ολα. το μονο που θελει ειναι αλλα τσοκ. ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τα carlsonΤα χωνευει τα φυσιγγια ο συντροφος.
Τωρα εχεις και ψυχολογια.... αντε γεια τσιχλακια τελος στο νομο Χανιων. Αμα παρει το συντροφο και ο Βικτωρας μακελειο.νικο επρεπε να το επαιρνα πιο συχνα. χωνευει τα παντα ολα. το μονο που θελει ειναι αλλα τσοκ. ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τα carlson
Έχει και Citori ;;;;; .what. Ή μήπως ήθελες να πεις Cynergy ;;;;;;ο γιαννης ηρθε με το cittori πηρε 7 εχασε αλλες 4 αλλα δεν του αρεσανε οι τουφεκιες και θα ξαναγυρισει στην 400
εχει και cittori στελιο και cynergy αλλα τον εχει κερδισει η 400 και η 303Έχει και Citori ;;;;; .what. Ή μήπως ήθελες να πεις Cynergy ;;;;;;
- Beretta και τα μυαλά στα κάγκελα !!! χαχαχα!!!
Καταλαβα αυριο o Ευριπιδης θα δωσει τρελο πονο με το BaikalΕυριπιδη, ετοιμα τα φυσιγγια να δοκιμασεις. 2 συνταγες
απο παρασκευη που εχω 3ημερο. αυριο μαμω την τυχη μου παω στη δουλεια πρωι πρωιΚαταλαβα αυριο o Ευριπιδης θα δωσει τρελο πονο με το Baikal
Μια απο τα ιδια Ευριπιδη αλλα την Παρασκευη θα γινει του καραμανιδη και του Baikal το καγκελοαπο παρασκευη που εχω 3ημερο. αυριο μαμω την τυχη μου παω στη δουλεια πρωι πρωι
Οχι ρε φιλε καλα που το πες. Και εγω αυριο δουλεια. Για να δουμε θα βγει κι αυτη η αδεια αγορας; Γιαννηηηηηηηηηηηηαπο παρασκευη που εχω 3ημερο. αυριο μαμω την τυχη μου παω στη δουλεια πρωι πρωι
??.what.??Ευριπιδη, ετοιμα τα φυσιγγια να δοκιμασεις. 2 συνταγες
Φιλε μου καλημερα.Εγω κυνηγαω με το αδερφακι σου την elite.εχω μια franchi prestige θα ηθελα να μου πει καποιος αν γνωριζει ποια φυσίγγια δουλευει καλυτερα
Η πρωτη ειναι η δικη σου με το C7??.what.??
Για πες,για πες!!
Η πρωτη ειναι η δικη σου με το C7
H αλλη ειναι με Α1. 1.6γρ, 688, 32γρ.