Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Με την τσίχλα εσείς παιδιά δώσατε δυνατό μάθημα..... Και πέρασε από ότι βλέπετε....
Ελπίζω κάτι να γίνει και με τα περισσότερα γραμμάρια γιατί έχουμε ξεφύγει....
Και μια απορία αν κάποιος ξέρει,
Αν δεν κάνω λαθος η mb36 είμαι πυριτιδα τις B&P, τώρα που δεν στέλνουν από την εταιρία με ποια την αντικαθιστούν??

Συμφωνώ απόλυτα!στήριξη μόνο σε όσους μας στήριξαν,να μην πέσουμε στην παγίδα τους,υποθέτω τώρα έπεσε το μολύβι..... πέλεκυς θα πέσει και θα είναι πολύ βαρύς άμα συνεχίσουμε έτσι!
Βαρύς ο μόλυβδος, βαρύς κι ο πέλεκυς :)
Και μου θύμισε τα νιάτα μου σε μονοθέσιο δημοτικό.
"Βαρύς αχός ακούγεται, πολλά ντουφέκια πέφτουν
Μήνα σε γάμο ρίχνονται; μήνα σε φαγοπότι;
Μηδέ σε γάμο ρίχνονται μηδέν σε φαγοπότι...
Η Δεσπω κάνει πόλεμο ......"fgr2

Βαριές ήταν οι κομπίνες μερικών.
Ας ειναι βαριές και οι "καμπάνες" τους
Ας πιούνε και αυτοί φέτος βαρύ καφέ "ναι και οχι"

Καλησπερα σε όλους! Οπως τα λες έριξε αρκετά τις τιμές! Τωρα εχει ενδεικτικά:
Lambro euromix: 6,5€
Lambro tordo: 6,6€
Dorkas express 32: 6,5€
Αυτά τα τρία τα είχε πριν μερικες μέρες οπως πολυ σωστά λες κοντά στα 7€.ας με διορθώσει οποίος θυμάται ακριβώς τις τιμές πριν..αλλά και σε αλλά τις έριξε.οι μικροί βιοτέχνες έχουν πουλήσει μεγάλες ποσότητες.αυτο τους έκανε να ρίξουν τιμές γιατι εμέναν απούλητα τα φυσιγγια

γιαννη καλησπερα γιοθρομιξ 7 τορντο 7.1 κ εξπρεσσ 6.8

γιαννη καλησπερα γιοθρομιξ 7 τορντο 7.1 κ εξπρεσσ 6.8
Ωραίος! άρα βάση τωρινών τιμών (6,5€ Euromix-express,6,6€ tordo) έχουμε αρκετά καλή έκπτωση 50 cents για τα tordo και euromix και 30 cents για το express! Μια χαρα θα έλεγα,ειδικά για τα δυο πρώτα! Αν έκαναν και 50cents για το express να πήγαινε στα 6,3€ θα ήταν super!

Με την τσίχλα εσείς παιδιά δώσατε δυνατό μάθημα..... Και πέρασε από ότι βλέπετε....
Ελπίζω κάτι να γίνει και με τα περισσότερα γραμμάρια γιατί έχουμε ξεφύγει....
Και μια απορία αν κάποιος ξέρει,
Αν δεν κάνω λαθος η mb36 είμαι πυριτιδα τις B&P, τώρα που δεν στέλνουν από την εταιρία με ποια την αντικαθιστούν??
Κώστα νομίζω πως ο Μητσάκος έχει σε καλή τιμή κάποια βαριά φυσίγγια!

μόλις έφτασαν
42332494_10156024348861799_5263472353844658176_o.jpg

Σε απόλυτη υγρασία (να στάζουν τα πάντα) και σχετικά κρύο καιρό, τι φυσίγγια βάζετε, μέχρι 32γρ πείτε μου, αν έχετε βρει κάτι να τραβάει καλά
Lambro classic με s4 αλλά δεν βγαίνει πλέον... κρίμα.Η κατάσταση που περιγράφεις θέλει διβασικη παντως...η αλλιώς f2 classic.
Επίσης και τα περισσότερα σκοπευτικα δεν επιρρεαζονται εύκολα...εγώ θα σου πρότεινα του Μητσακου τα κίτρινα 28gr.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back