Ναι παυλαρα στο χθεσινό κυνηγι!Το δοκίμασες τελικά Λιάκο ;
Ναι παυλαρα στο χθεσινό κυνηγι!Το δοκίμασες τελικά Λιάκο ;
Παυλο και Ηλια, αξιζουν? Εχω συνηθισει τα mb32 classic, αλλα ψαχνω κάτι πιο "δροσερο" για την τσεπη μου...Ναι παυλαρα στο χθεσινό κυνηγι!
AξιοssssssssssssssssssssssssssssΓια τσίχλα το πολύ να δώσω 5€ το κουτί.. 28γρ μόνο άντε το πολύ 30.. Όσοι ρίχνουν 32 και άνω απλά τα έχουν μπερδέψει στο μυαλό τους και πιστεύουν οτι με περισσότερα σκάγια είναι πιο εύκολο να καταβάλεις μια τσιχλίτσα.. Ένα θήραμα που με ένα σκαγάκι έχει μείνει στον τόπο έτσι.
Μια χαρά!Παυλο και Ηλια, αξιζουν? Εχω συνηθισει τα mb32 classic, αλλα ψαχνω κάτι πιο "δροσερο" για την τσεπη μου...
Γιατί ολα τα 32 παιζουν στιs υγρασιεs?Eδω τα περισσότερα κλανουνΠοιος επιβάλει στο τι θα ριξει ο καθένας....άμα εγώ θέλω να ρίχνω 32,γιατί θεωρείτε μπερδεμένο το μυαλό μου;Στις πρωινές υγρασίας πάνω τόσο καλά τα 28αρια;
Τα skeet ειναι θανατοs και όχι μονο στιs μαυρεsΚαι στις μαύρες Skeet 9,5.. Δοκιμάστε και θα με θυμηθείτε.. Σκεφτείτε πόσα € γλιτώνετε από κάθε κουτί..
Για τα ευρώ έχεις δίκιο τζερυ,πρωινές φόλες πάντως έχω φαει με τα 28αρια....όταν βγει ο ηλιος συμφωνώ,έχουν καλύτερη απόδοση τις περισσότερες φορές!Και στις μαύρες Skeet 9,5.. Δοκιμάστε και θα με θυμηθείτε.. Σκεφτείτε πόσα € γλιτώνετε από κάθε κουτί..
Με ενα σκαγακι εχει μεινει στον τοπο? Ρε σεις ειπαμε...Για τσίχλα το πολύ να δώσω 5€ το κουτί.. 28γρ μόνο άντε το πολύ 30.. Όσοι ρίχνουν 32 και άνω απλά τα έχουν μπερδέψει στο μυαλό τους και πιστεύουν οτι με περισσότερα σκάγια είναι πιο εύκολο να καταβάλεις μια τσιχλίτσα.. Ένα θήραμα που με ένα σκαγάκι έχει μείνει στον τόπο έτσι.
Τα skeet ειναι θανατοs και όχι μονο στιs μαυρεs
Στο θεμα beretta δε σηκώνω κουβεντα. Ολα τα αλλα τα συζητάμε απλα στα φυσιγγια το θεωρώ σπατάλη να ψαχνειs κατι περισσότερο από τα σκοπευτικαΝικο, εχεις τη γνωμη σου κ καλα κανεις. αλλα ρε φιλε μην εισαι τοσο απολυτος.
διαβασα κ αυτα που εγραψες στο τοπικ beretta.
κρατα παντα μια πισινη, κερδισμενος θα βγεις.
τελειως φιλικα.
Ρωτω γιατι οι μερες τωρα
Με ενα σκαγακι εχει μεινει στον τοπο? Ρε σεις ειπαμε...
Εγω εχω δει και μετρα παραπανωΌσο πιο λίγα γραμμάρια τόσο πιο γλυκά και καθαρά σκοτώματα.. Εγω αυτό έχω παρατηρήσει..
Μπορει να πεσει με ενα, μπορει να φαει και τρια και να μην πεσει..τωρα αμα θελει καμια δεκαρια δε ξερω! Μπορει να θελει και 20Θέλει καμιά 10αριά?
ΧαΧαχ..εννοείτε ότι δεν πέφτει ..αλλά τι να πειςΠαιδιά καλημέρα!Καλα κ χρυσα οσα λετε αλλα η τσιχλα με ενα σκαγι δεν πεφτει...εκτος κ αν ειναι κεφαλι,λαιμος,καρδια...