Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Για τσίχλα το πολύ να δώσω 5€ το κουτί.. 28γρ μόνο άντε το πολύ 30.. Όσοι ρίχνουν 32 και άνω απλά τα έχουν μπερδέψει στο μυαλό τους και πιστεύουν οτι με περισσότερα σκάγια είναι πιο εύκολο να καταβάλεις μια τσιχλίτσα.. Ένα θήραμα που με ένα σκαγάκι έχει μείνει στον τόπο έτσι.

Για τσίχλα το πολύ να δώσω 5€ το κουτί.. 28γρ μόνο άντε το πολύ 30.. Όσοι ρίχνουν 32 και άνω απλά τα έχουν μπερδέψει στο μυαλό τους και πιστεύουν οτι με περισσότερα σκάγια είναι πιο εύκολο να καταβάλεις μια τσιχλίτσα.. Ένα θήραμα που με ένα σκαγάκι έχει μείνει στον τόπο έτσι.
Aξιοssssssssssssssssssssssssssss

Ποιος επιβάλει στο τι θα ριξει ο καθένας....άμα εγώ θέλω να ρίχνω 32,γιατί θεωρείτε μπερδεμένο το μυαλό μου;Στις πρωινές υγρασίας πάνω τόσο καλά τα 28αρια;
Γιατί ολα τα 32 παιζουν στιs υγρασιεs?Eδω τα περισσότερα κλανουν

Και στις μαύρες Skeet 9,5.. Δοκιμάστε και θα με θυμηθείτε.. Σκεφτείτε πόσα € γλιτώνετε από κάθε κουτί..
Για τα ευρώ έχεις δίκιο τζερυ,πρωινές φόλες πάντως έχω φαει με τα 28αρια....όταν βγει ο ηλιος συμφωνώ,έχουν καλύτερη απόδοση τις περισσότερες φορές!

Με ενα σκαγακι εχει μεινει στον τοπο? Ρε σεις ειπαμε...

Νικο, εχεις τη γνωμη σου κ καλα κανεις. αλλα ρε φιλε μην εισαι τοσο απολυτος.
διαβασα κ αυτα που εγραψες στο τοπικ beretta.
κρατα παντα μια πισινη, κερδισμενος θα βγεις.
τελειως φιλικα.
Στο θεμα beretta δε σηκώνω κουβεντα. Ολα τα αλλα τα συζητάμε απλα στα φυσιγγια το θεωρώ σπατάλη να ψαχνειs κατι περισσότερο από τα σκοπευτικα

Ρωτω γιατι οι μερες τωρα

Με ενα σκαγακι εχει μεινει στον τοπο? Ρε σεις ειπαμε...

Θέλει καμιά 10αριά? Εδω μπεκάτσα και με ένα σκάγι είναι σέκος.. Δλδ στο εξωτερικό που με 32γρ κάνουν όλα τα κυνήγια και εννοείται πως δεν κυνηγάνε τσίχλα δεν ξέρουν ε? Τεσπα ο καθένας κάνει τις επιλογές του.. Εγω να δώσω 6 και 7 ευρώ για τσιχλίτσα δεν...

Διαβάζω πάλι ότι διάβαζα και πριν χρόνια.
Όλα ωραία και καλά..
Στα δύσκολα όμως όλα αυτά κλάνουν μέντες .
Έχω πολλα παραδείγματα με σκοπευτές σοβαρούς με κριτές αγωνων σκοποβολής που έκαναν πυρινους λόγος για 24/28 γραμμάρια ,και ένα ωραίο πρωί με παγο και υγρασία στο θεο να παρακαλάνε για ένα κουτί φυσίγγια..τέλος παντων όλα είναι θέμα γούστου ..

Τσιχλα - μπεκατσα κ ενα σκαγι ειναι απο τους μεγαλυτερους μυθους..
Ναι,αν το φαει σε καιριο σημειο θα πεσει ξερη κ με "μισο" σκαγι..
Καντε ενα απλο πειραμα,οσες πεφτουν ζωντανες κ χωρις να βλεπετε σκαγι στην φτερουγα,σημαδεψτε τες με καποιο τροπο(πχ κοψτε ποδι,η φτερουγα..) κ οταν αργοτερα της μαδησετε θα διαπιστωσετε πολλα..
Να μην μιλησουμε για τουφεκιες με υγρασια κλπ οταν καποια φυσιγγια δεν τραβανε..
Τωρα για την μπεκατσα ρωτηστε κ τους μπεκατσαδες ποσο μακρια τους εχει τυχει να παει να πεσει τραυματισμενη μπεκατσα κ αν ειχε ενα μονο σκαγι πανω της..το εχω δει κ αυτο..
Σκοπος κ επιδιωξη μας σε καθε κυνηγι ειναι η καιρια τουφεκια χωρις τραυματισμους(οσο ειναι δυνατον βεβαια ..)και το ενα σκαγι δεν την παρεχει σε κανενα θηραμα..εκτος κ το φαει σε κεφαλι,λαιμο κλπ..
Ολα τα παραπανω εννοειται οτι δεν σημενουν οτι πρεπει να ανεβενουμε σε γρ..
Οσο για τα γρ ειναι προσωπικη επιλογη του καθενως..
Απο 28-34γρ(για οσους νιωθουν οτι τους χρειαζονται ειναι οκ)..
Το να κατσουμε να λεμε εγω θεωρω ιδανικα τα 28 η τα 32γρ ειναι πολυ μεγαλη κουβεντα κ χωρις νοημα για εμενα,ολα εχουν κ πλεονεκτηματα κ μειονεκτηματα..ο καθενας μας εξαλλου εχει κανει της επιλογες του οπως αυτος νομιζει..
Σπαταλη θα μπορουσαν να θεωρηθουν οι τριαρες καραμπινιες για μια τσιχλα..

Status
Not open for further replies.
Back