το λαμπρο και το εξπρες αλλα θα το δουλεψεις σε ν7,ν8.αμα βρεις το fast s4 ,ειναι οτι καλυτερο ,και το λαμπρο κλασικ.Ανάμεσα σε TORDO LAMBRO 32 gr - NAVARO KYRGIAS - ΕXPRESS DORKAS ποιο να επιλέξω για πρωινό καρτέρι τσίχλας με κρύο απο 0 εως και 10 βαθμούς θερμοκρασία , και αρκετή υγρασία , καθώς και υψόμετρο 100 - 150 μ.
αμα τα βρηκες σε καλη τιμη παρτα ,καλο φυσιγγακι.Τα OK nsi τα έχει δουλέψει κάποιος να μας πει απόψεις;
Ευχαριστώ φίλε. Απλά δεν ξέρω τι καιρό αγαπάνεαμα τα βρηκες σε καλη τιμη παρτα ,καλο φυσιγγακι.
αν και ειναι σκληρο φυσιγγακι για 30 αρι ,αποφυγε λιγο τα μειον .[αναλογα και το νουμερο βεβαια]Ευχαριστώ φίλε. Απλά δεν ξέρω τι καιρό αγαπάνε
Δεν έκανα τα μαθήματα μου. Τι θέλει να πει ο ποιητής;Τα έχω πάρει δεν ενθουσιάστηκα είναι mix εχει πυρητιδα GM3 προοδευτικη
Θέλω να ότι βγαίνουν σε νούμερα 8/9-7/8 και η πυρητιδα τους είναι η GM3 αυτή που βάζουν στα σκοπευτικά φυσίγγια οκ.Τα OK nsi τα έχει δουλέψει κάποιος να μας πει απόψεις;
Thanks που λένε και στο χωριό μουΘέλω να ότι βγαίνουν σε νούμερα 8/9-7/8 και η πυρητιδα τους είναι η GM3 αυτή που βάζουν στα σκοπευτικά φυσίγγια οκ.
Δεν είναι μιξ αλλά υπάρχουν καλύτερα φυσίγγια σε πολύ χαμηλωτερη τιμή όλα αυτή τηs σειράs δεν έχουν καμία σχέση με τα παλιά καλαΔεν έκανα τα μαθήματα μου. Τι θέλει να πει ο ποιητής;
Έιχα πάρει ένα κουτί πέρυσι για το δίκανο και ακόμα το πηγαίνωφέρνω, ούτε με τη καραμπίνα δε μου αρέσει. Δυνατό κρότο και λάκτισμα, δε μου αρεσε (προσωπική άποψη).Τα OK nsi τα έχει δουλέψει κάποιος να μας πει απόψεις;
Ένας φίλος μου το εκθειάζει και είπα να τα δοκιμάσω. Αλλά απ'ότι λέτε μάλλον δεν.......... Ευχαριστώ όλους.Έιχα πάρει ένα κουτί πέρυσι για το δίκανο και ακόμα το πηγαίνωφέρνω, ούτε με τη καραμπίνα δε μου αρέσει. Δυνατό κρότο και λάκτισμα, δε μου αρεσε (προσωπική άποψη).
Δώσε το σε μ'ένα να τα ρίξω με τη MC 21....τα πάει όλα ματζούνι το ελατήριο.....Έιχα πάρει ένα κουτί πέρυσι για το δίκανο και ακόμα το πηγαίνωφέρνω, ούτε με τη καραμπίνα δε μου αρέσει. Δυνατό κρότο και λάκτισμα, δε μου αρεσε (προσωπική άποψη).
Και εγώ έτσι τα είχα πάρει, αλλά δεν τα βρήκα μαζί τους!!!Ένας φίλος μου το εκθειάζει και είπα να τα δοκιμάσω. Αλλά απ'ότι λέτε μάλλον δεν.......... Ευχαριστώ όλους.
Ρε φίλε και γω δε καταλαβαίνω ανάκρουση με τη καραμπίνα αλλά έχουν ένα ξερό κρότο που ο πονοκέφαλος είναι θέμα χρόνου με δαυτα!!!Δώσε το σε μ'ένα να τα ρίξω με τη MC 21....τα πάει όλα ματζούνι το ελατήριο.....
Με τη καιρό τα είχες ρίξει;;;Ρε φίλε και γω δε καταλαβαίνω ανάκρουση με τη καραμπίνα αλλά έχουν ένα ξερό κρότο που ο πονοκέφαλος είναι θέμα χρόνου με δαυτα!!!
Ξεχνιέται......Με τη καιρό τα είχες ρίξει;;;
Θυμάσαι..;; (από τν κρότο..)..;;
Τα οκ τη nsi νομίζω γεμιζονται με c7 και δεν έχουν ανάμικτα σκάγια....σκληρά για 30αριαΘέλω να ότι βγαίνουν σε νούμερα 8/9-7/8 και η πυρητιδα τους είναι η GM3 αυτή που βάζουν στα σκοπευτικά φυσίγγια οκ.