τετοιες διαφορες ειχα μετρηση στα maxam.φοβερό ισπανικο φυσίγγι με 440 αρχική όπως έγραφε στο κουτί, το οποίο είχε μετρηθεί στο 1.5 μέτρο να έχει 370
τετοιες διαφορες ειχα μετρηση στα maxam.φοβερό ισπανικο φυσίγγι με 440 αρχική όπως έγραφε στο κουτί, το οποίο είχε μετρηθεί στο 1.5 μέτρο να έχει 370
πολυ περισοτερο απο τα skeet!εχεις ριξει ποτε διασπορας?Γιατί το διασποραs ανοίγει στα 5 10 μέτρα ?
Σε εμένα απευθύνεσαι η μιλάς γενικά .Θα πάθουμε με αυτά που ακούμε...
ναι το 30 αρι του και εμενα μου αρεσε ,αντιθετα με το 32 αρι του δεν μου αρεσε καθολου πολυ ξερο και δυνατο ,μονο κροτο.Εγώ βρήκα τα Navaro τα 30άρια 6 Ευρώ και πήρα δύο κουτιά να τα δοκιμάσω αν είναι τα πολύ καλά φυσίγγια που έριχνα πριν ακριβύνουν και όντως τις μεγάλες τις τσίχλες τις πατσαβούριαζε! Πολύ ωραίο φυσίγγι κατ' εμε!
ναι το 30 αρι του και εμενα μου αρεσε ,αντιθετα με το 32 αρι του δεν μου αρεσε καθολου πολυ ξερο και δυνατο ,μονο κροτο.
Έτσι ακριβώς....Επειδη γραψατε ολοι να πω και εγω ..
Η μονη ταχυτητα που μας ενδιαφερει ειναι η V20
οι αρχικες ειναι να χαμε να λεγαμε....
Oχι ρε φιλε εσενα περιμενα να μου τα μαθειsπολυ περισοτερο απο τα skeet!εχεις ριξει ποτε διασπορας?
Eγω φίλε κάνω τη δουλειά μου εκεί με τα διάφορα skeet φυσιγγια και είμαι πολύ ευχαριστημένοςΑν κατι δεν κοιταζα ποτε στα φυσιγγια ηταν οι ταχυτητες τους..ποσο μαλλον για κοντινες τουφεκιες..
Το Α και το Ω για αυτα μετρα κ για κυνηγι σε μερη χωρις πολλα περιθωρια σκοπευσης ειναι οι σβελταδα αρα κ τα καλα αντανακλαστικα(κ οχι οι αυξημενες ταχυτητες) αλλιως οτι εξοπλισμος κ να υπαρχει ειναι δωρον αδωρον..
Αν ο κυνηγος εχει τα παραπανω κ σε συνδιασμο με ανοιχτα τσοκ η αν δεν διαθετει το οπλο του τοτε φυσιγγια διασπορας κ οι επιτυχιες δεν θα αργησουν....
Τρομερό το 30 αρι φίλε το ρίχνω και εγώ τα είχα βρει και εγώ σε κλείσιμο μαγαζιού και είχα πάρει δύο κιβωτια.Εγώ βρήκα τα Navaro τα 30άρια 6 Ευρώ και πήρα δύο κουτιά να τα δοκιμάσω αν είναι τα πολύ καλά φυσίγγια που έριχνα πριν ακριβύνουν και όντως τις μεγάλες τις τσίχλες τις πατσαβούριαζε! Πολύ ωραίο φυσίγγι κατ' εμε!
Σε αντίθεση Γιώργο με το 32αρι...Εγώ βρήκα τα Navaro τα 30άρια 6 Ευρώ και πήρα δύο κουτιά να τα δοκιμάσω αν είναι τα πολύ καλά φυσίγγια που έριχνα πριν ακριβύνουν και όντως τις μεγάλες τις τσίχλες τις πατσαβούριαζε! Πολύ ωραίο φυσίγγι κατ' εμε!
ερωτηση κανω ρε φιλε τι αρπαζεσαι!!!!για ηρεμησε λιγο συζητηση κανουμε ,αμα δεν θες μην απαντας ,τοσο απλα!Oχι ρε φιλε εσενα περιμενα να μου τα μαθειs
νομιζω τα ειχε ριξει ο παυλος περι και του αρεσαν ,θα μας πει.με τα 206f τα καινουργια τι γινετε?
εχουμε εικονα?
τα λυγουρευομαι....χαχαχαχαχ
Έχουν ακουστεί καλές κριτικές γι αυτάμε τα 206f τα καινουργια τι γινετε?
εχουμε εικονα?
τα λυγουρευομαι....χαχαχαχαχ
Όχι φίλε μουΣε εμένα απευθύνεσαι η μιλάς γενικά .